Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 20 юни 2020 01:09

metodito написа:Не, не вярвах на Чери и предполагах, че няма да свърши добре тая работа. На Спас да ти кажа, не баш му вярвах, но за няколко месеца се заблуждавах... Наско не го виждам собственик, а човек, който е под собственика. Не знам точно какво става. Май акциите неофициално си се върнаха при Баце. Може ли Баце да е намалил участието си до 35%? Не знам какво се случва. Радвам се, че Наско се върна в "Левски". Това че ПК е все още в "Левски" означава, че нищо не се е променило отпреди Черепа. Чисто спортно съм убеден, че ще тръгнем нагоре. За другото, ами те държат копчето на апарата за изкуствено дишане отдавна. Какво точно се е променило?
Помисли за друго. Представи си, че не бяха опраскали Черепа. Не допускаш ли, че тоя щеше да ни закопае? Аз мисля, че това щеше да се случи. Въпреки обявеното огромните заплати не само на футболисти, но и в администрацията са продължили да се дават. Обслужването на дълговете... Чухме колко са били обслужвани.

Методи, айде малко по-сериозно. Елементарна математика трябва. Не може да сравняваш Спас с Черепа. Според мен Черепа съвестно си гледаше работата и ако правилно си спомням при идването си ПК каза че има 35-6 милиона дългове. Венци Тумбака говореше за 40. Сега идва Наско и казва че са 25. Като имаш предвид, че от януари насам сметките на Черепа са блокирани и не е плащано нищо, а ПК каза, че издръжката на клуба е около 1,5 милиона на месец, значи 5 х 1,5 = 7,5, т.е. Черепа ни е оставил с около 18 милиона дълг.
Кажи пак, плащал ли е или ни е вътрил, както Спас направи. И Тонев преди него :?:
Според мен единственият бизнесмен, който си е вършил работата е Черепа. Издържал си е отбора, както са го "помолили", давал им е 20% от печалбата, подписал е договор да дава по 20 милиона на месец на Киро Гела. И си е въртял бизнеса. Обаче хунтата се полакомиха и решиха да му приберат и бизнеса. Ама лакомо дупе кръв сере :evil:
А Баце освен мизерии нищо друго не ни е направил до сега. И не очаквам да направи нещо добро. Той иска да държи всичко и всички в ръцете си и да вземе каквото може. А друг да дава. Обаче няма да стигне далече с тия къси крачета, защото на лъжата краката са къси.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 юни 2020 01:40

vvessel написа:
metodito написа:Не, не вярвах на Чери и предполагах, че няма да свърши добре тая работа. На Спас да ти кажа, не баш му вярвах, но за няколко месеца се заблуждавах... Наско не го виждам собственик, а човек, който е под собственика. Не знам точно какво става. Май акциите неофициално си се върнаха при Баце. Може ли Баце да е намалил участието си до 35%? Не знам какво се случва. Радвам се, че Наско се върна в "Левски". Това че ПК е все още в "Левски" означава, че нищо не се е променило отпреди Черепа. Чисто спортно съм убеден, че ще тръгнем нагоре. За другото, ами те държат копчето на апарата за изкуствено дишане отдавна. Какво точно се е променило?
Помисли за друго. Представи си, че не бяха опраскали Черепа. Не допускаш ли, че тоя щеше да ни закопае? Аз мисля, че това щеше да се случи. Въпреки обявеното огромните заплати не само на футболисти, но и в администрацията са продължили да се дават. Обслужването на дълговете... Чухме колко са били обслужвани.

Методи, айде малко по-сериозно. Елементарна математика трябва. Не може да сравняваш Спас с Черепа. Според мен Черепа съвестно си гледаше работата и ако правилно си спомням при идването си ПК каза че има 35-6 милиона дългове. Венци Тумбака говореше за 40. Сега идва Наско и казва че са 25. Като имаш предвид, че от януари насам сметките на Черепа са блокирани и не е плащано нищо, а ПК каза, че издръжката на клуба е около 1,5 милиона на месец, значи 5 х 1,5 = 7,5, т.е. Черепа ни е оставил с около 18 милиона дълг.
Кажи пак, плащал ли е или ни е вътрил, както Спас направи. И Тонев преди него :?:
Според мен единственият бизнесмен, който си е вършил работата е Черепа. Издържал си е отбора, както са го "помолили", давал им е 20% от печалбата, подписал е договор да дава по 20 милиона на месец на Киро Гела. И си е въртял бизнеса. Обаче хунтата се полакомиха и решиха да му приберат и бизнеса. Ама лакомо дупе кръв сере :evil:
А Баце освен мизерии нищо друго не ни е направил до сега. И не очаквам да направи нещо добро. Той иска да държи всичко и всички в ръцете си и да вземе каквото може. А друг да дава. Обаче няма да стигне далече с тия къси крачета, защото на лъжата краката са къси.

Дълговете и сега са над 30 млн. Но иначе си прав, Черепа не ги е увеличил, дори има известно намаляване. Хвърли и някой лев за подобряване на условията в школите.
Що се отнася до останалото ще припомня, че когато Прасето и Тиквата стъпиха в Левски, чрез наместниците си Александров и ТоТонев ви казах, че един ден ще плачем за Батков, а така също, че тези мизерници където са стъпили трева не никне. Ако прескочим изобщо трапа ще е чудо на чудесата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юни 2020 08:36

vvessel написа:Методи, айде малко по-сериозно. Елементарна математика трябва. Не може да сравняваш Спас с Черепа. Според мен Черепа съвестно си гледаше работата и ако правилно си спомням при идването си ПК каза че има 35-6 милиона дългове. Венци Тумбака говореше за 40. Сега идва Наско и казва че са 25. Като имаш предвид, че от януари насам сметките на Черепа са блокирани и не е плащано нищо, а ПК каза, че издръжката на клуба е около 1,5 милиона на месец, значи 5 х 1,5 = 7,5, т.е. Черепа ни е оставил с около 18 милиона дълг.

Не знам, лично аз не правя разлика между Срас, Черепа или Ангел Ангелов и който и да е там. Всички са маскари. Все едно да тръгна да хваля Тонев за сектора? На теб не ти ли харесва? На мен ми харесва. И не го казвам с ирония. Друг е въпроса, че той въобще не трябваше да съществува. Или да отчитам приноса на Срас, че в момента имаме в състава играчи, като Холмс, Павката и Тиам (а доскоро и Давид и Давиде).

P.S. Липсваха ми пресконференциите преди мачовете.
Последна промяна от metodito на 20 юни 2020 10:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2020 09:43

Батков някакъв катарзис ли изживява? :roll: Няколко години - ни вест ни кост, а в последно време го виждаме на стадиона, обикаля студиата, дава интервюта наляво и надясно. Ей го, тая заран пак - говори по Първа програма.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юни 2020 13:11

TristaNNN написа:Батков някакъв катарзис ли изживява? :roll: Няколко години - ни вест ни кост, а в последно време го виждаме на стадиона, обикаля студиата, дава интервюта наляво и надясно. Ей го, тая заран пак - говори по Първа програма.

Обича си камерите :) пък и тук - там пусне някой лаф за сеир и гледаемост.
Да вади някой лев и да взема титевите 35%

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 юни 2020 18:47

Поне Левски вкара доста голове в последните 2 мача.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юни 2020 21:28

И два пъти обръща резултата.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юни 2020 22:09

Колко треньора трябва да се изредят за да имаме що годе добра физическа подготовка :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юни 2020 23:34

Нормално е физическата подготовка да не е на ниво, след толкова време без мачове. Важното е, че показахме характер и обърнахме мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 21 юни 2020 07:29

rhaegar написа:Нормално е физическата подготовка да не е на ниво, след толкова време без мачове. Важното е, че показахме характер и обърнахме мача.

Имало ли е момент последните 5-6 години, в който да сме в добра физическа форма ? Почне новия сезон, оправдания с жегите, те се скъсали от тичане подготовката, требвало да вработим. Минат 2 месеца от сезона, вместо да вработят, почнат да натежават. Вече били изморени, тежали им краката, защото изиграли 2 мача през 3 дни. Дойде зимната подготовка. Пак няма 2 месеца мачове, пак същите оправдания. Нон-стоп едно и също. Или не са във форма, защото не е имало мачове и физическата подготовка не е на ниво, или обратното - има мачове, ама те са изморени от мачовете. Заеби.. Тия в Англия какво да кажат ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”