metodito написа:Не, не вярвах на Чери и предполагах, че няма да свърши добре тая работа. На Спас да ти кажа, не баш му вярвах, но за няколко месеца се заблуждавах... Наско не го виждам собственик, а човек, който е под собственика. Не знам точно какво става. Май акциите неофициално си се върнаха при Баце. Може ли Баце да е намалил участието си до 35%? Не знам какво се случва. Радвам се, че Наско се върна в "Левски". Това че ПК е все още в "Левски" означава, че нищо не се е променило отпреди Черепа. Чисто спортно съм убеден, че ще тръгнем нагоре. За другото, ами те държат копчето на апарата за изкуствено дишане отдавна. Какво точно се е променило?
Помисли за друго. Представи си, че не бяха опраскали Черепа. Не допускаш ли, че тоя щеше да ни закопае? Аз мисля, че това щеше да се случи. Въпреки обявеното огромните заплати не само на футболисти, но и в администрацията са продължили да се дават. Обслужването на дълговете... Чухме колко са били обслужвани.
Методи, айде малко по-сериозно. Елементарна математика трябва. Не може да сравняваш Спас с Черепа. Според мен Черепа съвестно си гледаше работата и ако правилно си спомням при идването си ПК каза че има 35-6 милиона дългове. Венци Тумбака говореше за 40. Сега идва Наско и казва че са 25. Като имаш предвид, че от януари насам сметките на Черепа са блокирани и не е плащано нищо, а ПК каза, че издръжката на клуба е около 1,5 милиона на месец, значи 5 х 1,5 = 7,5, т.е. Черепа ни е оставил с около 18 милиона дълг.
Кажи пак, плащал ли е или ни е вътрил, както Спас направи. И Тонев преди него

Според мен единственият бизнесмен, който си е вършил работата е Черепа. Издържал си е отбора, както са го "помолили", давал им е 20% от печалбата, подписал е договор да дава по 20 милиона на месец на Киро Гела. И си е въртял бизнеса. Обаче хунтата се полакомиха и решиха да му приберат и бизнеса. Ама лакомо дупе кръв сере

А Баце освен мизерии нищо друго не ни е направил до сега. И не очаквам да направи нещо добро. Той иска да държи всичко и всички в ръцете си и да вземе каквото може. А друг да дава. Обаче няма да стигне далече с тия къси крачета, защото на лъжата краката са къси.