Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Приходи само оттам може да има. В България няма как да има приходи след като Левски нищо не печели.
- metodito
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Ако цената на оцеляването е да пропуснем двата (най-вероятно) мача в Европата, аз съм ок. Най-важното е да свием бюджета максимално и паралелно с това да си погасяваме вноските. Не ми се гледа пак Ларнака и подобни.
А знаеш ли, че изкарахме милион и 200-300 000 лева от участието си миналата година? 520 000 лева за класиране и триста и нещо хиляди евро за отстраняването на "ружите".може и повече да сме изкарали, даже.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ion-544351
Европа трябва да е сред приоритети за клуба. Говоря принципно, не за момента. За момента, не знам, склонен съм да се съглася с теб. НАП е по-важно. Всъщност, те са обвързани, нали?
metodito написа:sinqkrepost1914 написа:Ако цената на оцеляването е да пропуснем двата (най-вероятно) мача в Европата, аз съм ок. Най-важното е да свием бюджета максимално и паралелно с това да си погасяваме вноските. Не ми се гледа пак Ларнака и подобни.
А знаеш ли, че изкарахме милион и 200-300 000 лева от участието си миналата година? 520 000 лева за класиране и триста и нещо хиляди евро за отстраняването на "ружите".може и повече да сме изкарали, даже.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ion-544351
Европа трябва да е сред приоритети за клуба. Говоря принципно, не за момента. За момента, не знам, склонен съм да се съглася с теб. НАП е по-важно. Всъщност, те са обвързани, нали?
Ле-ле колко заблудени хора има. Само да попитам - каква е разликата между това да получиш лиценз за ЕКТ и за нашето първенство? Джокер - никаква. Само сроковете са различни. А поне по информацията която аз имам на база одита на клуба дълговете са доста по-големи. Това си прилича точно на поетапно зомбиране за слагане на тире.
Иначе нещата със собствеността и управлението изглеждат все повече като пълно безхаберие и чесане на егото на някакви екземпляри които тестват колко ли могат да свлекат от феновете.
-
Ако трябва да се платят над 500 хилки за лиценза, за евротурнирите, май-май наистина е по добре да пропуснем.
Щото с 2 мача ( което изглежда реално, другото са мечти ) вземаме към 300 хилки...
Не знам к'во стана с наказанието от УЕФА да играем без публика, единствено заради това си струва да цъкаме в Европа.
За да може, ако случайно някак се оправим с настоящата немотия, ако сглобим приличен тим в кратко бъдеще, да не се налага точно тогава да го изтърпяваме.
Щото с 2 мача ( което изглежда реално, другото са мечти ) вземаме към 300 хилки...
Не знам к'во стана с наказанието от УЕФА да играем без публика, единствено заради това си струва да цъкаме в Европа.
За да може, ако случайно някак се оправим с настоящата немотия, ако сглобим приличен тим в кратко бъдеще, да не се налага точно тогава да го изтърпяваме.

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ако трябва да се платят над 500 хилки..:
За класиране за Европа, УЕФА ти дава 260 хиляди евро. Само за класиране. Проста математика, човек. Сложи, ако отстраним един участник. Сложи сега един читав клуб, който ще ни отстрани и парите от билети и тв права.
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:
Ле-ле колко заблудени хора има. Само да попитам - каква е разликата между това да получиш лиценз за ЕКТ и за нашето първенство? Джокер - никаква. Само сроковете са различни. А поне по информацията която аз имам на база одита на клуба дълговете са доста по-големи. Това си прилича точно на поетапно зомбиране за слагане на тире.
Иначе нещата със собствеността и управлението изглеждат все повече като пълно безхаберие и чесане на егото на някакви екземпляри които тестват колко ли могат да свлекат от феновете.
Тоест?
Май някой подведе Сираков,че ще има пари 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Петър Ганев, този соросоиден хранрутник от къде се появи в Левски и реши, че няма да вземем лиценз за Европа. За такава работа
Тити и Раев ревяха че искат акциите. Тези кой слушат и кой им говори. Къде е сега Степан педерастян да се изкаже нещо за модела бащица. Заюо този модел не го препоръчат на Луноходец.
Тити и Раев ревяха че искат акциите. Тези кой слушат и кой им говори. Къде е сега Степан педерастян да се изкаже нещо за модела бащица. Заюо този модел не го препоръчат на Луноходец.
metodito написа:THE G.A.M.E написа:Ако трябва да се платят над 500 хилки..:
За класиране за Европа, УЕФА ти дава 260 хиляди евро. Само за класиране. Проста математика, човек. Сложи, ако отстраним един участник. Сложи сега един читав клуб, който ще ни отстрани и парите от билети и тв права.
а разходи? Лагер, наем, хотел ,премии, чартър, евентуални глоби ? По принцип знам, че трябва да стигнеш до групите , за да си на плюс.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
metodito написа:alexdb написа:
Тоест?
Изискванията за получаване на лиценз за Европа са почти същите като и за нашата Първа лига. Разликите са по отношение на стадионите, изисквания свързани с школите и от този род. Всичко останало е едно и също. Ако имаш непокрити изискуеми дългове няма как да вземеш лиценз нито за Европа нито за тук. Справка Локо Сф които заради мижави, но изискуеми дългове бяха пратени при аматьорите.