Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 17 юни 2020 12:07

Приходи само оттам може да има. В България няма как да има приходи след като Левски нищо не печели.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2020 12:14

sinqkrepost1914 написа:Ако цената на оцеляването е да пропуснем двата (най-вероятно) мача в Европата, аз съм ок. Най-важното е да свием бюджета максимално и паралелно с това да си погасяваме вноските. Не ми се гледа пак Ларнака и подобни.

А знаеш ли, че изкарахме милион и 200-300 000 лева от участието си миналата година? 520 000 лева за класиране и триста и нещо хиляди евро за отстраняването на "ружите".може и повече да сме изкарали, даже.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ion-544351
Европа трябва да е сред приоритети за клуба. Говоря принципно, не за момента. За момента, не знам, склонен съм да се съглася с теб. НАП е по-важно. Всъщност, те са обвързани, нали?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юни 2020 14:02

metodito написа:
sinqkrepost1914 написа:Ако цената на оцеляването е да пропуснем двата (най-вероятно) мача в Европата, аз съм ок. Най-важното е да свием бюджета максимално и паралелно с това да си погасяваме вноските. Не ми се гледа пак Ларнака и подобни.

А знаеш ли, че изкарахме милион и 200-300 000 лева от участието си миналата година? 520 000 лева за класиране и триста и нещо хиляди евро за отстраняването на "ружите".може и повече да сме изкарали, даже.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ion-544351
Европа трябва да е сред приоритети за клуба. Говоря принципно, не за момента. За момента, не знам, склонен съм да се съглася с теб. НАП е по-важно. Всъщност, те са обвързани, нали?

Ле-ле колко заблудени хора има. Само да попитам - каква е разликата между това да получиш лиценз за ЕКТ и за нашето първенство? Джокер - никаква. Само сроковете са различни. А поне по информацията която аз имам на база одита на клуба дълговете са доста по-големи. Това си прилича точно на поетапно зомбиране за слагане на тире.
Иначе нещата със собствеността и управлението изглеждат все повече като пълно безхаберие и чесане на егото на някакви екземпляри които тестват колко ли могат да свлекат от феновете.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2020 14:44

Ако трябва да се платят над 500 хилки за лиценза, за евротурнирите, май-май наистина е по добре да пропуснем.
Щото с 2 мача ( което изглежда реално, другото са мечти ) вземаме към 300 хилки...

Не знам к'во стана с наказанието от УЕФА да играем без публика, единствено заради това си струва да цъкаме в Европа.
За да може, ако случайно някак се оправим с настоящата немотия, ако сглобим приличен тим в кратко бъдеще, да не се налага точно тогава да го изтърпяваме. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2020 14:49

THE G.A.M.E написа:Ако трябва да се платят над 500 хилки..:

За класиране за Европа, УЕФА ти дава 260 хиляди евро. Само за класиране. Проста математика, човек. Сложи, ако отстраним един участник. Сложи сега един читав клуб, който ще ни отстрани и парите от билети и тв права.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2020 14:53

alexdb написа:
Ле-ле колко заблудени хора има. Само да попитам - каква е разликата между това да получиш лиценз за ЕКТ и за нашето първенство? Джокер - никаква. Само сроковете са различни. А поне по информацията която аз имам на база одита на клуба дълговете са доста по-големи. Това си прилича точно на поетапно зомбиране за слагане на тире.
Иначе нещата със собствеността и управлението изглеждат все повече като пълно безхаберие и чесане на егото на някакви екземпляри които тестват колко ли могат да свлекат от феновете.

Тоест?

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юни 2020 15:48

Май някой подведе Сираков,че ще има пари :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 17 юни 2020 16:02

Петър Ганев, този соросоиден хранрутник от къде се появи в Левски и реши, че няма да вземем лиценз за Европа. За такава работа
Тити и Раев ревяха че искат акциите. Тези кой слушат и кой им говори. Къде е сега Степан педерастян да се изкаже нещо за модела бащица. Заюо този модел не го препоръчат на Луноходец.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юни 2020 17:44

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:Ако трябва да се платят над 500 хилки..:

За класиране за Европа, УЕФА ти дава 260 хиляди евро. Само за класиране. Проста математика, човек. Сложи, ако отстраним един участник. Сложи сега един читав клуб, който ще ни отстрани и парите от билети и тв права.

а разходи? Лагер, наем, хотел ,премии, чартър, евентуални глоби ? По принцип знам, че трябва да стигнеш до групите , за да си на плюс.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юни 2020 17:51

metodito написа:
alexdb написа:

Тоест?

Изискванията за получаване на лиценз за Европа са почти същите като и за нашата Първа лига. Разликите са по отношение на стадионите, изисквания свързани с школите и от този род. Всичко останало е едно и също. Ако имаш непокрити изискуеми дългове няма как да вземеш лиценз нито за Европа нито за тук. Справка Локо Сф които заради мижави, но изискуеми дългове бяха пратени при аматьорите.

Върни се в “Левски”