Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 16 юни 2020 04:14

[offtopic]
Serafim написа:Много са ви розови очилата, ако мислите така... Самия факт, че Тити се появи в отбора говори достатъчно. Също и за това, че организираните вече практически са в отбора, а не само да го изнудват.

Аз ще те скандализирам :lol: и ще кажа, че точно някак си заради присъствието съм споко. Тити е бай Х0й. Той е подставено лице на някой, който вероятно ще налива кинти в клуба, колкото му е дела. Не забравяй, че живеем в задкулисие. ;) Притеснява ме присъствието на Колев, защото подозирам чии човек е той. Не забравяй, че той трябваше да е още при Спас директор. Идва Череп и той е дирек. Човек, който не е бил професионален футболист. Няма опит на подобна позиция, но за годините в БФС е направил страшно много връзки и... услуги.[/offtopic]Абе да попитам как точно февруари дълговете са "16-17 милиона", а ЧЕТИРИ месеца по-късно са 25 000 000?
https://clubz.bg/94103-levski_ima_pari_ ... a_fevruari

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2020 04:53

Когато цифрите говорят...
Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за никого не е изненада, че новият собственик на клуба Наско Сираков търси път за раздяла с него. Не, че играта на "сините" с бившия национален селекционер начело е била блестяща, но ако бяха постигнати повече победи, това можеше и да му се прости.

Начело на Левски до края на сезона застана очертаващият се като вечен пожарен вариант на "Герена" Георги Тодоров. Още преди това да стане факт фенове на "сините" се обадиха в социалните мрежи, че е време 64-годишният треньор да получи шанс и да остане за постоянно. Но има ли повод за това? Как се е представял тимът с него начело? Това се заехме да определим. За начало ще кажем, че процентът победи на този треньор от школата до вчерашния мач с Арда е 68,18.
Георги Тодоров е заставал начело на столичани "n" на брой пъти. Общо той е извел тима в 44 мача, в които е завоювал 30 победи, 9 равенства и само 5 загуби. Става дума за всички турнири. Трябва да се спомене, че в тези 5 загуби няма нищо сравмно, още повече че 2 от тях са срещу Челси в Шампионска лига, другите са срещу Локо (Пд), ЦСКА и Берое.

В същото време е интересно да се спомене, че този треньор 2 пъти е победил ЦСКА и 3 пъти Литекс. Срещу "оранжевите" Тодоров няма нито едно поражение. В единствения си мач срещу Лудогорец - през май 2019 г., е завършил наравно 1:1.

Нещо интересно за специалиста, което трябва да отбележим, е цифрата 80. Това е процентът победи на "сините" при него в турнира Купата на България. Става дума за 4 победи и 1 равенство в 5 мача. Това звучи добре за тима, който през този сезон е насочил най-големите си надежди именно към този турнир. Ще е доста трудно след 0:2 в първия полуфинал, но не и невъзможно. За пример тук трябва да приведем и факта, че този човек е спечелил Купата 2 пъти - като играч през 1979 година и като треньор през 2003 година.

Излиза, че Тодоров, който от години работи тихо, скромно и усърдно в системата на Левски, заслужава да му се даде постът "главен треньор" за повече от някой довършителен период. Важно е да се отбележи, че, според запознати с делата му, специалистът не желае да получи този пост, по една или друга причина. Но че заслужава... определено е така.

Много е важен манталитета на Тодоров. Не знам времянка или ще е или не. Но следващият треньор трябва да има манталитета на победител, на човек, който вярва в победата и знае какво е "Левски" (подигравките с последното са много срамно нещо). А и съм убеден, че няма да взима по 20 000 евро Тодоров. Друг е въпроса, че той явно иска да е с децата и явно там също е полезен.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2020 11:09

metodito написа:[offtopic]
Serafim написа:Много са ви розови очилата, ако мислите така... Самия факт, че Тити се появи в отбора говори достатъчно. Също и за това, че организираните вече практически са в отбора, а не само да го изнудват.

Аз ще те скандализирам :lol: и ще кажа, че точно някак си заради присъствието съм споко. Тити е бай Х0й. Той е подставено лице на някой, който вероятно ще налива кинти в клуба, колкото му е дела. Не забравяй, че живеем в задкулисие. ;) Притеснява ме присъствието на Колев, защото подозирам чии човек е той. Не забравяй, че той трябваше да е още при Спас директор. Идва Череп и той е дирек. Човек, който не е бил професионален футболист. Няма опит на подобна позиция, но за годините в БФС е направил страшно много връзки и... услуги.[/offtopic]Абе да попитам как точно февруари дълговете са "16-17 милиона", а ЧЕТИРИ месеца по-късно са 25 000 000?

Ами като февруари си лоялен на баш шефа , а четири месеца по-късно изнасяш фактите такива каквито са. 16-17 + 7 на Божков

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2020 11:20

LoveAndPeace написа:

Ами като февруари си лоялен на баш шефа , а четири месеца по-късно изнасяш фактите такива каквито са. 16-17 + 7 на Божков

Странно. В смисъл. може би има и друго обяснение (и февруари например пак да са си били толкова) - освен това, което казваш и човек се сеща на първо време. Да не се окаже Колев шеф на Сираков, а не обратното? :twisted:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2020 11:37

metodito написа:
LoveAndPeace написа:

Странно. В смисъл. може би има и друго обяснение (и февруари например пак да са си били толкова) - освен това, което казваш и човек се сеща на първо време. Да не се окаже Колев шеф на Сираков, а не обратното? :twisted:

Те са били толкова и преди февруари , просто Колев е служител на Божков и няма да каже - Ами да , обещахме да не финансираме Левски с кредити , ама ........ей тука едни 7-8 мил ги дължиме на Нове ли беше , на Лотарията ли беше.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2020 11:42

Оф, забравям, че разликата е заем.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 16 юни 2020 16:41

Ако някой си мисли, че се прави всичко възможно да се намерят пари, според мен се лъже и това го доказва:

Поръчка #

8093
Поръчана на:

24.05.2020 08:00:43
Статус:

Приета / Обработва се
Статус на изпълнение:

Не е изпратена
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юни 2020 16:50

7-те млн. Май са тези за сектора които бяха прехвърлени към Нове.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2020 17:35

kostko написа:Ако някой си мисли, че се прави всичко възможно да се намерят пари, според мен се лъже и това го доказва:

Поръчка #

8093
Поръчана на:

24.05.2020 08:00:43
Статус:

Приета / Обработва се
Статус на изпълнение:

Не е изпратена

Това тениската Дарители ли е :?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 юни 2020 17:47

mikata написа:7-те млн. Май са тези за сектора които бяха прехвърлени към Нове.

Да, те от тръста потвърдиха, че тоя дълг от 7-те милиона към нове, който ни се води реално дълг, е само защото, не може отбора да се издържа под формата на дарения и са го записали да се спазва феърплейа. Но кой какво прочел, какво видял, важното е да има интриги и сеир, така е с фейсбука вече на телефона, модерна работа.

Върни се в “Левски”