Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 08 апр 2024 11:05

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
Доминация и на терена и по трибуните! Отново публиката на ЦСКА преподава!

П.П Неуталният да си пази нервите!
П.П2 Осмокласника ако е решил да го играе президент на динамовци, много скоро ще бъде изметен! Абсолютен неадекватник.

В сектор А се видя бой с полицията.

В интерес на истината гледах само репортажите след мача. Видях охрана различна от полицията да бие фенове. Това при вас се вижда често, което е унизително.

Вижда се меле и полиция, не се вижда охрана да бие фенове, при вас на доста мачове съм виждал как се разбягвате, като стадо овце, когато полицията тръгне към агитката ви.

Има много кадри. Онези с черните фланелки и мътни погледи не са полиция. Полицията гледаше отстрани. Щом ти харесва, ок.

Е щом и ти да бягате, като овце го имаш за преподаване...
Интересно как им видя погледите?

Момче, как само ти ПАК не си разбрал?? София-Запад, минаха цялата писта, пребиха сектор А и си се прибраха...
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 апр 2024 11:46

BRF написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Пели прегледай видеата, за да видиш ужасни гледки, когато вкарваха някои хора в линейките, вместо да ми говориш за глобите.

Необходимо е да се изгони публиката от стадионите, както стана в Гърция!

Аз говоря затова, че Гонзо посочва едната агитка, а за другата която нахлу на пистата си мълчи.Ако агитката на ЦСКА беше нахлула нали знаеш, че мача щеше да бъде прекратен, Кабаков знае как.

Може да е видял нещо, което ти не си.

Всички видяхме как софия запад маскирани като фирма за охрана ,нахлуха в секторА за да пребият ултралевски!Оправяте си простотиите на стадиона и обвинямате агитката на ЦСКА!Типично!

Кой и къде съм обвинил, че да ме слагаш в някакво множествено число с други хора? Къде видя нещо такова? Четете с разбиране.

Ултрас Левски срещу София Запад съм ги виждал четири пъти да се бият, обяснявай такива елементарни неща на по-неинформирани хора, а не под мой пост.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2024 11:52

1914.1902 написа:
BRF написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Пели прегледай видеата, за да видиш ужасни гледки, когато вкарваха някои хора в линейките, вместо да ми говориш за глобите.

Необходимо е да се изгони публиката от стадионите, както стана в Гърция!

Аз говоря затова, че Гонзо посочва едната агитка, а за другата която нахлу на пистата си мълчи.Ако агитката на ЦСКА беше нахлула нали знаеш, че мача щеше да бъде прекратен, Кабаков знае как.

Може да е видял нещо, което ти не си.

Всички видяхме как софия запад маскирани като фирма за охрана ,нахлуха в секторА за да пребият ултралевски!Оправяте си простотиите на стадиона и обвинямате агитката на ЦСКА!Типично!

Кой и къде съм обвинил, че да ме слагаш в някакво множествено число с други хора? Къде видя нещо такова? Четете с разбиране.

Ултрас Левски срещу София Запад съм ги виждал четири пъти да се бият, обяснявай такива елементарни неща на по-неинформирани хора, а не под мой пост.

Дай предположение какво може да е видял гонзо?Или просто хвърляш фишек!?
Безредиците на тоя мач ги направи вашата публика и не знам защото гонзалина има претенции към нас,всъщност знам точно защото използвам мозъка си да мисля!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 апр 2024 11:54

Гонзо може да е видял как сте нацелили някой човек с ракета. Трябваше да коментира и боя също, за да е напълно обективно мнението.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2024 12:03

1914.1902 написа:Гонзо може да е видял как сте нацелили някой човек с ракета. Трябваше да коментира и боя също, за да е напълно обективно мнението.

Щом ходиш на този мач ,значи знаеш,че по традиция за съжалиние се обстрелват двата сектора!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 апр 2024 12:13

BRF написа:
1914.1902 написа:Гонзо може да е видял как сте нацелили някой човек с ракета. Трябваше да коментира и боя също, за да е напълно обективно мнението.

Щом ходиш на този мач ,значи знаеш,че по традиция за съжалиние се обстрелват двата сектора!

Тук въпеосът е друг - как е внесено това оръжие на стадиона, и то след като уж се обяви, че са направили щателен обиск и са иззели незнамсиколко бомби преди това? Как? И никой не задава този въпрос? Ма няма драма де, то у нас е всяко чудо за три дни - как беше онзи лаф от класиката: "Всичко е ясно, да влезе убитият"...

Шефът на СДВР вече трябваше да е уволнен, както и всички милиционери на пистата. До един. А на галошчетата в черно да е повдигнато обвинение и да са задържани за минимум 72 часа в ареста. Щото сега и снимки има, и видео има, и всичко. ма няма проблем - знаеш ли ква яка промоция на креМвирши с бира има у лидъла, еви ги в глупостите, чекай да седна да се наплюскам, ох, бабачкоооо
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 апр 2024 12:19

tmanolov написа:
BRF написа:

Тук въпеосът е друг - как е внесено това оръжие на стадиона, и то след като уж се обяви, че са направили щателен обиск и са иззели незнамсиколко бомби преди това? Как? И никой не задава този въпрос? Ма няма драма де, то у нас е всяко чудо за три дни - как беше онзи лаф от класиката: "Всичко е ясно, да влезе убитият"...

Шефът на СДВР вече трябваше да е уволнен, както и всички милиционери на пистата. До един. А на галошчетата в черно да е повдигнато обвинение и да са задържани за минимум 72 часа в ареста. Щото сега и снимки има, и видео има, и всичко. ма няма проблем - знаеш ли ква яка промоция на креМвирши с бира има у лидъла, еви ги в глупостите, чекай да седна да се наплюскам, ох, бабачкоооо

Реално в конкретния мач куките хванаха цялата пиротехника!Иначе се говори за този мач,защото иначе трябва да се говори за Главчев!Същата история като миналата година след безредиците преди мача с Унгария и исканата оставка на МВР министъра и до ден днешен за този случай!
п.п. Даниел Илиев най-демонстративно се беше опънал след безредиците и гледаше лошо от долния ред!Направи го за са няма съмнния,кой е извършителя на тази помиярска постъпка!Жалко за тези хора от ултралевски оставени да бъдат пребити от наказателна бригада под зоркия поглед на полицията!

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 08 апр 2024 12:35

Щом си станал президент на БФС, вече няма Левски, няма ЦСКА. Не може да идеш на стадиона, да се тупаш в гърдите и да вдигаш ръце сякаш си още футболист. Трябва да си неутрален без значение кой те освирква, или кой ти скандира името. Абсолютно недопустимо поведение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2024 12:49

BRF написа:... Иначе се говори за този мач,защото иначе трябва да се говори за Главчев!Същата история като миналата година след безредиците преди мача с Унгария и исканата оставка на МВР министъра и до ден днешен за този случай!
п.п. Даниел Илиев най-демонстративно се беше опънал след безредиците и гледаше лошо от долния ред!Направи го за са няма съмнния,кой е извършителя на тази помиярска постъпка!Жалко за тези хора от ултралевски оставени да бъдат пребити от наказателна бригада под зоркия поглед на полицията!....

+1 Бих добавил като пример и протеста срещу БФС, умело дирижиран от кукловодите, за да се измести фокусът.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2024 13:12

Още малко за родната полиция.
Вчера половин Пловдив беше затворен заради рисков мач :)

Изображение

Върни се в “Левски”