damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
Доминация и на терена и по трибуните! Отново публиката на ЦСКА преподава!
П.П Неуталният да си пази нервите!
П.П2 Осмокласника ако е решил да го играе президент на динамовци, много скоро ще бъде изметен! Абсолютен неадекватник.
В сектор А се видя бой с полицията.
В интерес на истината гледах само репортажите след мача. Видях охрана различна от полицията да бие фенове. Това при вас се вижда често, което е унизително.
Вижда се меле и полиция, не се вижда охрана да бие фенове, при вас на доста мачове съм виждал как се разбягвате, като стадо овце, когато полицията тръгне към агитката ви.
Има много кадри. Онези с черните фланелки и мътни погледи не са полиция. Полицията гледаше отстрани. Щом ти харесва, ок.
Е щом и ти да бягате, като овце го имаш за преподаване...
Интересно как им видя погледите?
Момче, как само ти ПАК не си разбрал?? София-Запад, минаха цялата писта, пребиха сектор А и си се прибраха...