Мнениеот Drunken_Master » 10 юли 2025 03:10
Най-важният въпрос, който всеки български гражданин трябва да си зададе е, коя е причината нашите мили управници толкова, ама толкова да настояват, да влезем в еврозоната?! Наистина много чудно... Значи... много добре си знаем управляващите, много добре знаем и колко милеят за България, не е ли доста странно при положение, че те са експерти по "нищоправене", изведнъж, да натискат толкова рязко газта, за да приемем еврото!? Още преди сума ти време написах, че е 100% сигурно, че България ще влезе в еврозоната, понеже по всички медии се бие тъпана за него, а в НС изобщо и дума не дават, да се каже, да се пита народа, дали иска, да влиза в еврозоната. Мисля, че е пределно ясно и защо не трябва да има референдум... просто защото е ясно как българина ще гласува.
Другото нещо, което е доста интересно. Мисля, че за всеки един средноинтелигентен човек е пределно ясно, че България не е готова за влизане в еврозоната. Пределно ясно е и че НСИ манипулират данните за инфлацията и т.н. Ама Европейската комисия даде своето "Да" за влизането ни!? Те дали не са наясно, че България не е готова още!? Т.е. както младият икономист Стоян Панчев обясни при гостуването си при Мартин Карбовски... "Ние им намигваме на тях, а те пък ни намигват на нас." Интересно... що и те толкова искат, да влезем там!?
Коя е причината бай Тиквун, Дебелият и останалата продажна сган, да настояват за влизането ни в еврозоната!? Ами причината е най-елементарната - още повече крадене след падането на валутният борд. Ще се теглят още по-големи дългове... Нали не си мислите, че влизаме там от хубаво?! То е от ясно по-ясно... Всички тия нелепи мантри за "инвестиции" (щото Георги Ганев от ДБ и оня к*вал от ГЕРБ изтъкнаха тая причина) са мантри за малоумници. Нали видяхме VW къде си построиха завода, а уж щяха да строят на наша територия... За какво да го строят тук, като няма кой да работи?! Айде... приемам някой да ми каже, че често му се налага, да обменя парите си в евро и така ще се улесни, ама дори и тая причина на фона на всички рискове, които поемаме (щото помним какво се случи при последната държава влязла в еврозоната), това е повече от абсурдно. Другата мега тъпотия - след приемането на еврото, вече сме сядали на масата за преговори и нещата се решавали от самите нас. Някой трябваше да обясни на тия тъпунгери, че гласа на България ще е толкова стойностен, колкото общото участие на Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Ицо Хазарта в Европарламента. Само не знам, кой да обясни на тъпунгерите, то у нас свобода на словото практически няма. Сарийски не го канят изобщо... гледаме само боклука Левон Хампарцумян. Стоян Панчев вика "За последно ме каниха по Нова ТВ, трябваше да спорим за еврото с Левон Хампарцумян. Изведнъж се оказа, че трябва освен да споря с него, да споря и с водещата на предаването, понеже тя зае неговата позиция..."
И най-важното... От НС директно ти казват "Еб*те си п*тката м*йчина! Не ни интересува вашето мнение! Ще си правим каквото си поискаме!", но простият български народ определя този ход на нашите управляващи, без да му се иска мнението, като голяма победа... Е, не сме ли еб*хти простият народ!?
Да не забравите, да вините децата на комунистите отново...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".