Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Добре е да купим футболист като Кабай,мен лично много ме радва.
Офтопик:
Офтопик:
Аз искам Бен Арфа
Иначе и Кабай не е лош

Иначе и Кабай не е лош
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отрече появилите се информации, че проявява интерес към колумбийския нападател на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао.
„Наистина ли вярвате в тези информации? Вие ме изумявате“, отговори Фъргюсън на въпрос дали Фалкао е близо до трансфер на „Олд Трафорд“.
А вие ми се дървите тука
„Наистина ли вярвате в тези информации? Вие ме изумявате“, отговори Фъргюсън на въпрос дали Фалкао е близо до трансфер на „Олд Трафорд“.
А вие ми се дървите тука

Офтопик:
Офтопик:
Обратното броене започна
-15
-12
-9

-15
-12
-9
MuFc1878 написа:Обратното броене започна![]()
-15
-12
-9

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
vasilnv написа:MuFc1878 написа:Обратното броене започна![]()
-15
-12
-9
Кажи че иронизираш някой
Тенденцията е такава

Tobacco написа:Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отрече появилите се информации, че проявява интерес към колумбийския нападател на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао.
А вие ми се дървите тука
не се дървим,изказваме мнение.То и за де Хеа беше отрекъл няколко пъти,пък накрая взе,че го привлече в отбора.Ще видим какво ще се случи лятото.
Kristianc написа:Манчестър Юнайтед вади 20 млн. паунда за Йоан Кабай
Манчестър Юнайтед планира да отправи оферта през лятото за една от звездите на Нюкасъл Юнайтед Йоан Кабай, твърди английското издание "Мирър" в днешния си брой.
Мениджърът на "Червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън вижда в лицето на 27-годишния полузащитник идеален наследник на ветерана Пол Скоулс, който скоро ще спре с футбола.
Кабай е един от най-креативните футболисти на "Свраките" и се представя много силно за своя тим, когато е на терена.
Той бързо успя да се утвърди във Висшата лига, а изпълненията му определено са впечатляващи.
Лидерът във Висшата лига ще отправи оферта от 20 милиона паунда през лятото, ако информациите са верни.
Братът на сър Алекс - Мартин, е изгледал лично двубоя между "Свраките" и Бенфика на "Сейнт Джеймсис Парк".
Освен Кабай, той е следил изявите и на двама футболисти от португалския тим - Езекиел Гарай и Николас Гайтан.
Междувременно пък португалското крило Луиш Нани може да премине в редиците на ПСЖ през лятото.
Френският клуб е готов да плаща на португалеца по 100 хиляди паунда седмична заплата на "Парк де Пренс".
Португалецът изпадна в немилост на "Олд Трафорд" заради слабата си форма и отказа да поднови контракта си, и рядко играе като титуляр за тима.
Карло Анчелоти обаче е готов да му даде възможност да възроди кариерата си, като го привлече в редиците си след края на сезона.
Смята се, че Нани иска да премине в испански клуб, но по всяка вероятност ще изслуша и офертата на парижани.
Ако се стигне до сделка, Юнайтед ще вземе сума от рода на 10 милиона паунда за португалското крило.
Ибериецът ще стане ненужен в състава на Юнайтед, тъй като през лятото на "Олд Трафорд" ще акостира Уилфред Заха от състава на Кристал Палас.
Бившият футболист на Спортинг най-вероятно ще бъде човекът, който ще освободи място на младия Заха.
Въпреки, че не се представят в най-добрата си светлина, Ашли Йънг и Луис Антонио Валенсия пък вероятно ще получат нови шансове от Фъргюсън.
Няма да е лош трансфера,ама тогава закво изобщо купихме Кагава?
Кой правеше gif-та,да го помоля да направи един и за мен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g-ieMUHG8L4[/youtube]
от 1,01 до 1,03
Предварително благодаря!

от 1,01 до 1,03
Предварително благодаря!
- GGMU_forever
smoothc написа:Кой правеше gif-та,да го помоля да направи един и за мен![]()
от 1,01 до 1,03
Предварително благодаря!
Аз бях.

Офтопик: