Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2018 15:36

Muaddib написа:
blue avalanche написа:
Muaddib написа:
Вутов е млад все пак, аз съм готов да му дам време. Даже съм сигурен, че под ръководството на ДР ще надгради и може да се превърне в много стойностен футболист. Виж с Горанов какво се случи ;) Това момче напави изключително силна пролет, както написах в тази тема, може би най-силния полусезон в кариерата си. Имам си надежда, дано му се получи ... Искам да остане в отбора, защото е: млад, преспективен, според мен има качества и с правилната работа ще впечатли.

"Ами още малко цифри:
Горанов изигра 30 мача под ръководството на Роси. Вутов - 28.
Сега сравни нивото на единия с нивото на другия и ще разбереш, че както казват в един български филм:" ще се развие, ама друг път!" :mrgreen:
Можеш ли да дадеш дефиниция за "перспективен", когато е свързано с Вутов? Ако не говорим с клишета"
...

Направи много силно полувреме срещу Черно Море, във Варна ... след това се издъни с този червен картон. :P

Срещу Ботев Гълъбово ни класира? Срещу Лудогорец есента на 06.09.2017 г. направи добри неща, можеше и да вкара онова хубаво положение и да спечелим мача. Това е май на прима виста :lol:

Аз много ЗА да се дават шансове на хората. В крайна сметка от него си зависи. Работа, работа и пак работа ... Ако не му се бачка, е объркала спорта.

Извинявай, обаче шансове се дават на човек, който ИСКА да се самоусъвършенства. При Горанов си личи. А Вутов просто се влачи по терена. Дори когато влиза като смяна и трябва да скъса другите от тичане! Сякаш, едва ли не, насила го карат да се занимава с футбол. С някаква досада. Просто разхожда фанелката.
Едно силно полувреме може и да го прави "цар" в Ботев Пд, но в Левски е типичната картинка на "менте". :mrgreen:

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 06 юни 2018 15:40

Но си готов принципно да му дадеш още един полусезон време, нали ? Ако и след него не си помогне сам ( така да се каже ) , ДР ще му покаже по-трайно пейката, или направо ще бъде върнат на Ботев Пловдив, или продаден някъде.

Предстои да видим ;)
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2018 15:46

Muaddib написа:Но си готов принципно да му дадеш още един полусезон време, нали ? Ако и след него не си помогне сам ( така да се каже ) , ДР ще му покаже по-трайно пейката, или направо ще бъде върнат на Ботев Пловдив, или продаден някъде.

Предстои да видим ;)

Ако Ботев или някой друг ИЗОБЩО го искат. :twisted: Щото, гледам, сме се скъсали от оферти за Вутов. А Удинезе със сълзи на очи го молят да се върне. Опасявам се, че просто ще заема мястото на някой, който може да е по-полезен за тима.
Но твърде много време му отделих. Едва ли той отделя толкова време за отбора.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 юни 2018 15:56

koisa написа:
terata написа:Ти моите 4000 и кусур мнения няма как да знаеш какви са, че тогава още не си бил тук, а и нямаш капацитета да вденеш написаното в тях. А за останалото, щом като казваш как дадено нещо не се прави така, значи знаеш кой е правилния начин. Така че, тия тъпотии с лъжите някъде другаде. Иначе ако просто си плюеш и критикуваш, без да имаш и представа как нещата могат да се случват, както на всички ни се иска, излиза че си просто едно хейтърче и си тук просто да си хейтиш, каквото всъщност правиш. Пък за лъжи не говори, че ти си тоя дет тръби как Херо е сменен, а не напуснал. Та ся очаквам да споделиш с широката общественост, кога точно се сменя треньор, след като разби незнам си къв форумен мит.

ЗаБавен си, признавам... Добре са те научили да извърташ нещата и да обръщаш темата в друга посока, основно към личността на опонента като избягваш въпроси, но искаш отговори на собствените си измислици. (Все едно споря с люляк, похвати типични за тях)
Щом изискваш отговор за широката общественост, която едва ли се интересува, но сигурно си й вожд... Първо ще трябва да покажеш къде съм писал как се управлява клуб. Колкото до разбиването на митове... Ако можеше да мислиш докато четеш щеше да забележиш, че никъде не се споменава да съм разбивал нещо. Казах, че още един форумен мит беше разбит, което се подразбива от истината. Та, в този случай това как не си ползваш главата само за носене на шапка също олекна. :oops:

П.С. За смяната на Херо се говореше и пишеше още преди началото на пролетта.

Абсолютно нищо не извъртам, тва че ти не вдяваш си е твой проблем.

П.С: То се говореше и пишеше и че Матей Скоржа е новия треньор на оранжевите, пък се оказа друго.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 юни 2018 16:11

Доколкото разбирам изказванията на Роси, той няма нищо против да дава шанс и да обиграва футболисти. Това включва и Вутов и Панайотов, Стаси, Юруков, младите вратари, а и Горанов. Въпросът е, какви цели иска ръководството. Ако ще атакуваме групи или поне плейоф в Европа, няма да стане така. Ще трябва пазаруване и гонене на футбалери. Ако няма такива цели и се искат постепенни, но устойчиви резултати, то тогава няма проблем да се дава време. Роси сам го каза в последното си интервю : Ще говорим с ръководството и те ще решат.

Вутов има качества : бърз е и има техниката. Проблемите му са повече на психическа основа и типичния български мързел, който изяде главата и на Тошко Неделев и на Гаджев, а и на много други. Роси го търпи засега, крещи по позиционирането му всеки мач... Ще видим колко ще му издържат нервите.
Панайотов : Сърцат е, тича много и иска да се учи. Много му куца позиционирането и техниката и един от най-слабите ни халфове в момента (сега ще ми издерат очите :) ). За сметка на това расте със всеки мач и за разлика от Вутов не го мързи. Дано Роси реши да го остави, ако ще и като резерва.
Относно вратарите: Аз за разлика от всички смятам, че не трябва да купуваме задължително вратар, ако няма да атакуваме групи или плейоф. Имаме си достатъчно млади вратари, които да сменят Митрев, докато си изчисти главата. При него проблема е изцяло психически.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 06 юни 2018 16:25

Мисля да взема страна и отношение в спора за работата на президента и ръководството. Всеки има своята истина! Тук има хора, които ще кажат добри думи за управлението на клуба, само и единствено ако сме шампиони,хегемони и финансово подсигурени. Тази част от колегите във форума, (според мен) могат да бъдат определени, като "глорихънтъри" и песимисти.
Държа да споделя с Вас, че миналото лято,по това време, мои познати фенове на "мъртвеца" искаха да се обзаложим, че догодина(визирайки това лято 2018г.) ще последваме тяхната съдба, ще фалираме,ще прекратим дейност, ще купуваме лицензи,ще припознаваме...... тогава не посмях да се обзаложа.
Мислите ли че съществуваше такъв вариант?
Днес ни има, и да не сме най добрия отбор в България,в това си състояние сме фактор и определено имаме по добра изходна позиция, сравнено с миналогодишната. Имаме сработен гръбнак на отбора.
Щяхте ли да сте по щастливи ако се бяхме хванали за палците като припознавачите, обаче "Герена" да е с козирка?
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
Дали на Спас Русев,нямаше да му е по евтино,по лесно да мине по пътеката отъпкана от Гриша Ганчев?
Един "оранжев" търговски трик, щеше да даде възможността, едни 25/30 млн. да бъдат заобиколени и използвани за избиване на комплекси,козирки,титли..... НО! Щяхме ли да сме по щастливи и доволни от Спас Русев?
Истината никога не е само бяла или само черна! Не сме най подредения клуб,но сме с една идея по подреден от предходни години.
Да се замислим също така, кой друг освен Спас имахме като вариант?!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2018 16:27

80 и кусур страници изписани, а още няма нов трансфер. :) Повтарят се едни и същи неща. Запазете си силите и клавиатурите за новите трансфери. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 юни 2018 17:01

koisa написа:
rane написа:
koisa написа:Винаги се учудвам на подобна наивност и фантазия. След време пак ще си говорим, няма да задълбавам повече темата. Времето ще покаже! 8-)
За едно си прав! Със сигурност времето ще покаже :)
Иначе не е зле да посочиш, кое е наивност и кое фантазия, ако пожелаеш разбира се....

Очевидно 98% от написаното по мое мнение е наивност и фантазия... Дори бих го нарекъл самозаблуда! В детайли няма да навлизам, тъй като на въпросните приказки съм отговорил подобаващо в предните страници и не смятам на всеки да се обяснявам поотделно за едно и също нещо. :geek: За финал само ще повторя една реплика на един форумен спец: (който чете-нека разбира). 8-)

Пак празни приказки!

Кое е фантазия? Че Гомес, Обертан, Паулиньо, Нашименто и Тиам са в Левски ли?
Фантазия ли е, че дълговете на клуба са от времето на Батков и Тонев? Или ти си мислиш, че са натрупани по времето на Русев?
Фантазия ли е, че взимаме лиценз и този въпрос не стой на дневен ред като проблем, както беше при предните двама?
Фантазия е, че Левски избираше между 3 треньора? Че А. Грант дойде на крака в София ли?
Фантазия е, че ще играем с Бока?
Фантазия е, че Роси още ни е треньор ли? Такова нещо нямаше как да се случи при Батков. След него щяха да са се изредили поне още 2, дори 3 треньора от ранга на Кокал, Кълка, Сух, Мокър и все от сорта!

Само за сведение - още фантазии предстоят, ако се вярва на слуховете ;)

А ти, както обикновено само си ляляш :!: И ще продължаваш да го правиш.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 17:29

rane написа:Пак празни приказки!

Кое е фантазия? Че Гомес, Обертан, Паулиньо, Нашименто и Тиам са в Левски ли?
Фантазия ли е, че дълговете на клуба са от времето на Батков и Тонев? Или ти си мислиш, че са натрупани по времето на Русев?
Фантазия ли е, че взимаме лиценз и този въпрос не стой на дневен ред като проблем, както беше при предните двама?
Фантазия е, че Левски избираше между 3 треньора? Че А. Грант дойде на крака в София ли?
Фантазия е, че ще играем с Бока?
Фантазия е, че Роси още ни е треньор ли? Такова нещо нямаше как да се случи при Батков. След него щяха да са се изредили поне още 2, дори 3 треньора от ранга на Кокал, Кълка, Сух, Мокър и все от сорта!

Само за сведение - още фантазии предстоят, ако се вярва на слуховете ;)

А ти, както обикновено само си ляляш :!: И ще продължаваш да го правиш.

Добре :lol: пак ще си говорим след няколко месеца... 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 юни 2018 17:34

metodito написа:И аз смятам така. Същото се отнасяше и за Прохи. Друг е въпроса чие решение е това. Дали е на синьор Роси, който демонстрира (уж), че не може някой да го води за носа и да му нарежда (случаят с "румънския Иниеста") или друго. Срас го каза, че едва ли не от него "Левски" започва, не щял нищо старо (конкретно беше за връщането на Мъри) и те така. Според мен е Роси.

"Първият треньор, с когото се срещнах след идването ми в Левски, беше Станимир Стоилов. Той си постави неговите финансови условия, а аз ги приех. Те бяха три пъти по-високи от тези на Делио Роси. Въпреки това приех. Стоилов обаче предпочете да остане Казахстан. А аз приех решението му", обясни Русев пред "Дарик".

Това по въпроса с Мъри. Явно е, че Мъри насякъде другаде може да работи без Наско Сираков, но ако трябва да е в Левски, то задължително там трябва да е и Сираков.
Това са фактите!
Останалото са лъжи и плямпане......

metodito написа:
mikata написа:Ако искаха Панайотов да остане щеше да е преподписал още зимата!

Ако съм на мястото на Васко, си вдигам шапката и бегом.
На Васко му е предложен договор и той ще реши, дали да го приеме. По всичко личи, че няма да преподпише, но може и да има обрат, кой знае!?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”