Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Примера дивизион (Liga BBVA) 2015/2016
Беше ясно , че някой ще си изпати след тази лоша серия на Барса ...

Офтопик:
- Los Che
- Контакти:
Barca си изпати най-много от лошата серия на Варса.Факт - както е рекъл класика.
----
То вече интригата май-май почти приключи, а?
днес 23/04/16
17 : 00
Rayo Vallecano - - Real Madrid
мъничкото градското дерби за излъчване на втори по сила градски отбор
19 : 15
Atlético Madrid - - Málaga
имат едни стари сметки за уреждане. Кой-кого?
21 : 30
Barcelona - - Sporting Gijón
Още едно умряло куче за нож.
23 : 05
Eibar - - Deportivo La C…
и двата отбора имат рани за лекуване, г.р. за оправяне
неделя 24/04/16
13 : 00
Levante - - Athletic Club
за да не заспят играчите и публиката по време на мача съдията Ignacio Iglesias вместо със свирка ще сигнализира с локомотивна сирена. А той за да не заспи четвъртия рефер ще го замерва с малокалибрена пушка.
Sevilla - - Real Betis
ГОЛЯМО ГРАДСКО ДЕРБИ
Getafe - - - Valencia
разочарованите от срещите в събота столичани ще се стичат на Avenida de Teresa de Calcuta.
Villarreal - - - Real Sociedad
в прохладната пролетна вечер свежа струйка провинциален футбол
работен ден 25/04/16
Celta de Vigo - - Granada
но публика ще има.
----
То вече интригата май-май почти приключи, а?
днес 23/04/16
Rayo Vallecano - - Real Madrid
мъничкото градското дерби за излъчване на втори по сила градски отбор
Atlético Madrid - - Málaga
имат едни стари сметки за уреждане. Кой-кого?
Barcelona - - Sporting Gijón
Още едно умряло куче за нож.
23 : 05
Eibar - - Deportivo La C…
и двата отбора имат рани за лекуване, г.р. за оправяне
неделя 24/04/16
за да не заспят играчите и публиката по време на мача съдията Ignacio Iglesias вместо със свирка ще сигнализира с локомотивна сирена. А той за да не заспи четвъртия рефер ще го замерва с малокалибрена пушка.
Sevilla - - Real Betis
ГОЛЯМО ГРАДСКО ДЕРБИ
Getafe - - - Valencia
разочарованите от срещите в събота столичани ще се стичат на Avenida de Teresa de Calcuta.
Villarreal - - - Real Sociedad
в прохладната пролетна вечер свежа струйка провинциален футбол
работен ден 25/04/16
Celta de Vigo - - Granada
но публика ще има.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Добра серия на Лас Палмас в последните няколко кръга и след вчерашната победа отбора е на 8 място .
Явно със сеньор Che сме на едно и също мнение, в очакванията си за долупосочения мач:

Los Che написа:неделя 24/04/16
rhaegar написа:Леванте - Атлетик Б 0-0
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
- JackPackage
- Контакти:
sapio0o написа:Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
Аз като видях че Хихон си оставили 5 играча да "почиват" за Ейбар и ми стана ясно....не го гледам мача, но гледам двойка дузпички заиграли
(не че Хихон щеше да вземат нещо де, ама някакси много в удобен момент Депор се надупват, Хихон си пазят играчите, кой следва Бетис да си запазят и те няколко титуляра)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- Furious_Monk
sapio0o написа:Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
Кой както може...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
JackPackage написа:sapio0o написа:Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
Аз като видях че Хихон си оставили 5 играча да "почиват" за Ейбар и ми стана ясно....не го гледам мача, но гледам двойка дузпички заиграли![]()
![]()
(не че Хихон щеше да вземат нещо де, ама някакси много в удобен момент Депор се надупват, Хихон си пазят играчите, кой следва Бетис да си запазят и те няколко титуляра)
Хихон първото ги изтърваха яко. Доста лековато пропускаха да завършат добри атаки. Иначе при първия гол на Барса ми се струва, че имаше нарушение срещу вратаря, после 50/50 ръка на Пике, където избива топката от голлинията, следва гол от засада на Суарес и една от двете дузпи е смешна.
Гледам Суарес атакува пичичито. Единственият случай, в който КР стана шампион, не го взе. Айде дано да се повтори същата история.
Неймо авера и той бележи от точката.
- JackPackage
- Контакти:
sapio0o написа:JackPackage написа:sapio0o написа:Втори пореден кръг без грешка за лидерите. Ние клизма, Атлетико и те много мъки, Барса с реферите. Следващата седмица обещава да е интересна. Реал гостува на Аноета, Барса на Бетис.
Аз като видях че Хихон си оставили 5 играча да "почиват" за Ейбар и ми стана ясно....не го гледам мача, но гледам двойка дузпички заиграли![]()
![]()
Хихон първото ги изтърваха яко. Доста лековато пропускаха да завършат добри атаки. Иначе при първия гол на Барса ми се струва, че имаше нарушение срещу вратаря, после 50/50 ръка на Пике, където избива топката от голлинията, следва гол от засада на Суарес и една от двете дузпи е смешна.
Гледам Суарес атакува пичичито. Единственият случай, в който КР стана шампион, не го взе. Айде дано да се повтори същата история.
Неймо авера и той бележи от точката.
Чакайте си реда на опашката за грешки от тяхна страна
Още една дузпа
Чупят рекорда този сезон в Примера май
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Брех, бях си повярвал че най-после ще имаме по-добра голова разлика от тях последните години, ма на..