[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .[/quote]
Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.
Съболезнования и на семейството на загиналия.
Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Загиналият на "Тракия" е фен на "Левски"!
BORN TO RUN
drizhelev1 написа:[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .
Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.
Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.[/quote]
Как така трябва да му се оказва подкрепа на това ГОВЕДО, което е карало колата? Изпреварва в аварийната лента, което е забранено и убива човек и вместо да изгние в затвора да го подкрепям? Сигурно и малката перука трябва да подкрепям, че уби и той човек и после МВР го покри?! Доживотен затвор за "шофьора" на Мерцедеса. Мен ми изниква въпроса, защо никой не казва кой е карал колата???
Мир на праха на невинния човек.

drizhelev1 написа:Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.
Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.
Чиновника от БФС е бивш служител в Левски, тъй че какво чудно има. Няма право да отиде на поклонението в Катуница ли кво??? Ти малоумник ли си точно тук да се изсереш малоумното мнение тъпак?
- 1912plovdiv
- Контакти:
drizhelev1 написа: Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .
Ох, чакай да пусна една сълза за горкия шофиьор, който изпреварва там където през 500 метра има спряла кола. Сигурно без да иска го е направил, а

Гръмни се

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
drizhelev1 написа:[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .
Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.[/quote]н На такива надувкувци книжките на трупчета за 30 години.Като седнал в Мерцедес и вече голямата работа "цар на пътя" ай стига бе ? Какво да му подкрепям ?
Ами да, затова живеем в България. Затова сме на този хал. Публично се призовава да подкрепим убиеца, който ИЗПРЕВАРВА В АВАРИЙНА ЛЕНТА. Наистина ли не осъзнавате за какво става въпрос. Всички сте с купени шофьорски книжки или какво. Аварийната лента е абсолютно забранена за движение и това би трябвало всеки да го знае. Като предприемаш изпреварване през нея е въпрос на време и късмет да убиеш някого.
DamonHill написа:Ами да, затова живеем в България. Затова сме на този хал. Публично се призовава да подкрепим убиеца, който ИЗПРЕВАРВА В АВАРИЙНА ЛЕНТА. Наистина ли не осъзнавате за какво става въпрос. Всички сте с купени шофьорски книжки или какво. Аварийната лента е абсолютно забранена за движение и това би трябвало всеки да го знае. Като предприемаш изпреварване през нея е въпрос на време и късмет да убиеш някого.
лошото е че невинен човек си замина, без да е направил нищо не редно

-
- Контакти:
terata написа:drizhelev1 написа:Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.
Чиновника от БФС е бивш служител в Левски, тъй че какво чудно има. Няма право да отиде на поклонението в Катуница ли кво??? Ти малоумник ли си точно тук да се изсереш малоумното мнение тъпак?
Няма значение, че е бивш служител на ФК Левски. Вече е в БФС и поне на публично място не трябва да показва пристрастията си и да пътува точно с председателя на фенклуба. Ако беше с обикновенни фенове - ОК. Или Гугутката я е повозил още някъде?
BORN TO RUN
-
Неправилно изпреварване е причината за катастрофата на автомагистрала „Тракия” вчера, при която един загина, а трима бяха ранени, съобщава DarikNews.bg.
Мерцедесът, в който е пътувал шефът на феновете на Левски Владимир Владимиров-Гугутката, предприел изпреварване и се е блъснал в Опел Корса, който бил спрял в аварийната лента.
Шофьорът на Опела, мъж на 55 години, е починал на място. С опасност за живота е била и неговата съпруга, но състоянието й вече е стабилно.
Другите трима пострадали, сред които и Владимиров, са в добро състояние. Те се връщали от Катуница, където футболни фенове от цялата страна се събраха на гробищата в селото да почетат паметта на 19-годишния Ангел Петров, убит преди година при безредици в селото.
Заедно с Владимир Владимиров в автомобила били Ели Ваташка от Международния отдел на БФС и още двама привърженици на футболния клуб.
Тежката катастрофа стана на автомагистрала „Тракия“ на 31 км в посока София. От МВР уточниха, че сигналът за инцидента е подаден около 18.00 ч. Двете коли са в неузнаваемо състояние.
Пак призовавам! Да не се правим умишлено на келеши!
slabia_forever
- slavia_forever
- Контакти:
DamonHill написа:Ами да, затова живеем в България.
Катастрофи не стават само в България! Престъпното шофиране е факт навсякъде!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]