"Либералите" са една шепа тъпанари в София, просто са много кресливи, получават големи грантове от САЩ и с тях финансират "медийното" си присъствие всеки ден, създавайки илюзия за масовост. Това е цялата истина.
На болшинството от хората И в София, или не им дреме за тия извращения, или ги презират. Въобще не са много тези, които ги подкрепят.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Dust написа:Тая педерастия е пошла и грозна във всякаква форма. Не само при децата, дори при пълнолетните е гнусно за мен. Но щом и Путин е клекнал пред тези при положение, че ЛГБТ движението е признато за екстремистко и е забранено няма какво да добавя по тея гнусна за мен темаПутин заяви, че нетрадиционните връзки не са забранени в Русия
Между това да не са забранени и да се бутат в очите на хората има огромна разлика.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
На мен ми е странно, защо се твърди, че едно време педалите са били "репресирани"?! Че те Васил Найденов, Георги Парцалев, Апостол Карамитев, Емил Димитров и прочее са били звезди в ония времена, и надали ДС да не е знаело, какво правят и с какво го правят.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:На мен ми е странно, защо се твърди, че едно време педалите са били "репресирани"?! Че те Васил Найденов, Георги Парцалев, Апостол Карамитев, Емил Димитров и прочее са били звезди в ония времена, и надали ДС да не е знаело, какво правят и с какво го правят.
Преди години като му спря жужето от Микре грантовете се преориентира към политически спонсори.Абе, Уйното гладно няма да остане! :lol:
- Drunken_Master
- Контакти:
Гого Лозанов от няколко години насам се е превърнал в обслужващ персонал на властта, не случайно пише най-редовно в съвременното "Работническо дело", естествено говорим за "Дойче Веле" и "Дневник"... Който искал референдум, бил путинист, привърженик на "Възраждане" и т.н. Б*хти боклука скапан...
https://www.youtube.com/watch?v=so7_TrgZv3A
https://www.youtube.com/watch?v=so7_TrgZv3A
Последна промяна от Drunken_Master на 16 юни 2025 13:21, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:https://www.youtube.com/watch?v=so7_TrgZv3A
Абе мернах някъде из нета че твоя любимец Карбовски скоро е говорил с оня Дугин(идеолога на всички руски свинщини или иначе казано Рускии мир), та много ли храчиха(и двамата) по тия които ненавиждаме руските прасета.
Ако си го гледал де.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
Не съм го гледал. Що реши, че ми е "любимец", между другото? Карбовски дава думата на хора, които по другите телевизии не са канени, просто.

Пааас
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Drunken_Master написа:Не съм го гледал. Що реши, че ми е "любимец", между другото? Карбовски дава думата на хора, които по другите телевизии не са канени, просто.
Хайде, един от любимците ти.
Карбовски дава дума на хора с неговото виждане така да го кажем, върти си въпросите така, за да чуе и предаде това което иска на публиката си.
Един от проводниците на така наречената руска и антизападна пропаганда.
Дали му плащат, по-скоро не, прави някакви къси пари от реклами и абонамент. Така мисля поне.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
Да, де... Ти така мислиш.