Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 22 авг 2011 22:58

Да, 21 години не свърши, та сега ли ще стане? :lol: :roll:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 22 авг 2011 23:06

Frankie Lampard написа:Да, 21 години не свърши, та сега ли ще стане? :lol: :roll:

Надеждата умира последна! :lol:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 авг 2011 23:45

Каква изненада :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 22 авг 2011 23:46

Тотнъм много зле през 2-рото полувреме особено в защита.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 23 авг 2011 00:39

Тоя коментатора,Иво Даскалов,който е от малкото кадърни по Диемата,направо ме разби с тази "хитра" игра на МЮ срещу УБА.Имаха 1 точен удар и 2 гола,бахти и хитрината...Особено има един очилат,тоя е просто уникален. :mrgreen: Има точно 3-4 израза и все това повтаря.

За мача като цяло мисля,че Тотнъм се провалиха в средата на терена.А и това влизане на Чурлука направо им строши защитата.Дано след тоя мач Модрич да идва,като е видял кви трагедии са тия.Иначе МЮ не играха нищо особено,имаха 15 минути натиск и вкараха 2 гола.Ама такова е,не мисля,че и Арсенал ще им се опънат.Разчитам ние да ги бием на Олд Трафорд и да правят грешки като гости,защото там са много слаби.Очаквам също и Тотнъм да измъкнат равен от Сити.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 23 авг 2011 09:57

Арсенал ще се опита да привлече звездата на Лил Еден Азар до края на август, пише "Дейли Мирър".

Мениджърът на лондончани Арсен Венгер е отправил оферта от 20 милиона паунда за халфа, който през миналия сезон стана играч номер едно на френското първенство.

Въпреки че от ръководството на Лил наскоро обявиха, че не искат да продават Азар, в лагера на "топчиите" били уверени, че офертата им трудно може да бъде отхвърлена.
Let's go CHELSEA Let's GO

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 23 авг 2011 09:59

Новото попълнение на Челси Хуан Мата е отхвърлил оферти от Арсенал и Тотнъм, за да премине на „Стамфорд Бридж”. „Исках да дойда в Англия да печеля трофеи и затова приех офертата на Челси”, призна испанецът.
„Бе въпрос на спортни постижения, не на пари. Арсенал и Тотнъм имаха интерес към мен, но те не могат да се сравняват със „сините”. Исках титла в Премиършип и това е възможно в Челси”.
„Фернандо Торес повлия за моето решение, но да говоря директно с Вилаш-Боаш бе решаващият фактор. Той ми обясни, че неговият стил ще бъде базиран на 4-3-3 и ми каза колко важен ще бъда в неговите планове. Франк Лампард е чудовищен футболист за съотборник и възможността за това е невероятна”, призна щастливият испанец.
Мата вкара 8 гола в 23 мача за Валенсия през миналия сезон и по този начин помогна на своя отбор да заеме третото място в класирането. Той бе част от състава на Испания на Мондиал 2010, а през това лято изведе младежкия национален отбор до триумф на Европейското първенство.
Халфът обеща, че бързо ще научи английски, а за това трябва да му помогне Фернандо Торес. Освен това Мата е щастлив от факта, че отново ще играе в синьо, както в първия си отбор Реал Овиедо. „От малко момче моят цвят винаги е бил синьо. Обичах да играя за Реал Овиедо и бих искал някой ден да се завърна там”.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 23 авг 2011 10:00

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че Лука Модрич няма да получи позволение да напусне клуба, като освен това „шпорите” ще му предложат нов договор.
„Президентът каза, че ще разгледа договора ми след месец-два, и ми каза, че наистина ще го направи. Искаме да го запазим. Президентът направи изявление и каза, че той няма да ходи никъде. Не мисля, че Леви ще промени мнението си по този въпрос. Това беше проблем за нас, но се надявам, че всичко ще свърши добре. Искаме да го запазим и да привлечем още един-двама играчи. Сигурен съм, че ще остане. Президентът го е решил и няма да промени мнението си”, каза Реднап

май трябва да търсим заместник

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 23 авг 2011 10:01

Реднап: Модрич остава в Тотнъм
23 август 2011 09:44 Размер на шрифта: T- | T | T+
Реднап: Модрич остава в Тотнъм
© снимка: Reuters
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че Лука Модрич няма да получи позволение да напусне клуба, като освен това „шпорите” ще му предложат нов договор.

„Президентът каза, че ще разгледа договора ми след месец-два, и ми каза, че наистина ще го направи. Искаме да го запазим. Президентът направи изявление и каза, че той няма да ходи никъде. Не мисля, че Леви ще промени мнението си по този въпрос. Това беше проблем за нас, но се надявам, че всичко ще свърши добре. Искаме да го запазим и да привлечем още един-двама играчи. Сигурен съм, че ще остане. Президентът го е решил и няма да промени мнението си”, каза Реднап

ДЕ*БА ШИБАНИТЕ ЕВРЕЙСКИ КОПЕЛЕНЦА, 8 място макс тая година , смешни пауни , де*ба ваща :Х
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 23 авг 2011 10:05

Redknapp claims Mata is only joining Chelsea for the money with the winger close to completing his £25 milion move.

Тоя Друпи да не се обажда много.Бахти и смешника с неговия мизерен отбор. :evil:

CHELSEA'S Serbian defender Slobodan Rajkovic, 22, is set to join Hamburg in a £2m deal (Star) - Arnesen has no imagination!

Май ще търсим защитник.

Колкото до Модрич,вече да се решава проблема.Ако не идва,да взимаме нов полузащитник и да се приключва.Не е болка за умиране.

Върни се в “Архив”