Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2020 20:17

Лелеее, и тука почнаха да се четат мнения на сини колеги, според които трябва да се приемат миризливите пари на миризливото прасе под видимата и за слепци политическа поръчка! :shock: Срам, позор и унижение!
Призовавам Павел Колев да обявява несъстоятелност моментално след края на виртуалния концерт, аз такъв срам повече не мога да понасям! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 май 2020 20:22

TristaNNN написа:Лелеее, и тука почнаха да се четат мнения на сини колеги, според които трябва да се приемат миризливите пари на миризливото прасе под видимата и за слепци политическа поръчка! :shock: Срам, позор и унижение!
Призовавам Павел Колев да обявява несъстоятелност моментално след края на виртуалния концерт, аз такъв срам повече не мога да понасям! :evil:

Ако слушаш Касабов в момента ще си счупиш телевизора
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 май 2020 20:23

Ултрас Левски
51 минути ·
Ако финансовият фалит надвиснал над клуба ни бе голям проблем пред Левскарската общност, моралният фалит, който днес бе единодушно приет в „кухнята“ на нашия дом, е огромно срамно петно върху Левскарщината. Това „дарение“, което ние бихме нарекли тест „тире“, бе толкова провакативно и елементарно, че и първолак не би му се вързал и би върнал на секундата. Първолак, но без обвързаности. За жалост в „кухнята“ на ФК Левски и в част от публиката ѝ никой не поиска да скъса с политическите си такива и маските окончателно паднаха.
Много хора, гравитиращи около ФК Левски, отдавна продадоха морала си за жълти стотинки. Не сме изненадани от техните изказвания и действия. За жалост някои от тях днес продадоха и морала на любимия отбор отново без много да се замислят и отново за жълти стотинки. Така сложиха срамното петно не само върху самите тях, а и върху всеки един истински Левскар. Същите тези трохи, идващи в „точния момент, на точното място“ можеше да бъдат събрани за пет дни от Левскарската общост. А след тези пет дни клубът щеше да излезе много по-силен, а Левскарите - много по-решителни и сигурни, че са поели по правилния път – този, който води към „Чист и свободен Левски“.
Провокацията, която бе направена изключително хитро в много важен момент, е успешна. Предварителният тест „тире“ е преминат. За наше съжаление оценката е СЛАБ 2. В очакване сме на истинския тест, който очевидно предстои. Ако някой си мисли или се надява, че трохите подхвърлени вчера, са спасение за отбора или живее живота си в жестока заблуда, или следва интереси, които водят ФК Левски към пропастта. Точно тези трохи поставят най-голямата въпросителна относно спасението на отбора. Даренията досега, както и предстоящите такива, щяха да надхвърлят десетки пъти това, което не бе върнато. „Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот?“. На този въпрос трябваше да отговорят присъствалите на управителния съвет днес. Силно се надявахме поне някои от тях да изберат вечния живот и да продължат и завършат започнатото. За другите бяхме сигурни, че някой е направил избора преди тях. Битката за запазване на честта и достойнството на отбора и неговите привърженици би трябвало да бъде водеща преди всяко едно такова решение. За жалост все по-малко останаха хората, които искат да водят тази битка в името на отбора. За честта, която нашите предци ни завещаха да браним, и за достойнството, което за нас няма алтернатива.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 май 2020 20:23

TristaNNN написа:Лелеее, и тука почнаха да се четат мнения на сини колеги, според които трябва да се приемат миризливите пари на миризливото прасе под видимата и за слепци политическа поръчка! :shock: Срам, позор и унижение!

Ей богу, ти не беше ли за Левски на всяка цена? Общо взето приказките за фалит и край на позора ги пиша от години. С теб сме го водили тоя разговор и преди.

Аз също съм за фалит и край на мъките още от последните дни на Спас, но ако Левски ще продължи да същствува в това жалко състояние, не виждам смисъл да се отказват пари. Така и така Левски получава мръсни пари, дали ще е БОжков или Пеевски няма голяма разлика, все мафиоти и престъпници.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2020 20:24

Касабов и Русев са отдавна отписани от всеки мислещ левскар...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2020 20:35

Soulen написа:

Ей богу, ти не беше ли за Левски на всяка цена? Общо взето приказките за фалит и край на позора ги пиша от години. С теб сме го водили тоя разговор и преди.

Аз също съм за фалит и край на мъките още от последните дни на Спас, но ако Левски ще продължи да същствува в това жалко състояние, не виждам смисъл да се отказват пари. Така и така Левски получава мръсни пари, дали ще е БОжков или Пеевски няма голяма разлика, все мафиоти и престъпници.

Ей, Богу, не си спомням някога да съм бил за Левски с дарение от прасето, срещу което лично съм протестирал в София.
Я, още една к*рва на ББ в лицето на Крушарски ни е подпомогнала, майчицееееееее. :( Сега остава Стойкас и Лупи да се включат, за да е пълен циркът.
ros написа:Ако слушаш Касабов в момента ще си счупиш телевизора

Къде го дават? Я да го чуем и него, ще превъртя предаването назад чрез приемника.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 май 2020 20:36

TristaNNN написа:
Soulen написа:

Ей, Богу, не си спомням някога да съм бил за Левски с дарение от прасето, срещу което лично съм протестирал в София.
Я, още една к*рва на ББ в лицето на Крушарски ни е подпомогнала, майчицееееееее. :( Сега остава Стойкас и Лупи да се включат, за да е пълен циркът.
ros написа:Ако слушаш Касабов в момента ще си счупиш телевизора

Къде го дават? Я да го чуем и него, ще превъртя предаването назад чрез приемника.

Max sport 4 с повторение в 22.00 на Max sport 3
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2020 20:40

[offtopic]
ros написа:...

Дедо Росенье, къде одиш?[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 май 2020 20:51

rhaegar написа:[offtopic]
ros написа:...

Дедо Росенье, къде одиш?[/offtopic]

[offtopic]Може да се е пенсионирал вече :mrgreen:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 май 2020 20:51

Очаквам г-н Домусчиев и той да хвърли някой лев. Да не се прави, ако нас ни няма никой няма да гледа миризливата Дриша лига :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Левски”