Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2020 18:21

Soulen написа:За същия НСПП ли пишете, който е подлога на тиквата, който се е гаврил неведнъж с публиката на Левски и който позволи ултрасите публично да се изгаврят с Петев пред очите му, докато гледаше като женски полов орган. Много къса памет имат някои хора. Този е Тити номер 2.

И пръв припознавач на "плода" от футболното сношение между Етрополе и Ловеч. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 18 май 2020 21:03

Така е Наско Сираков е един от първите които признаха ЦСКА София като пълен наследник на ЦСКА това е факта.
Както е и факт ,че е много добър приятел с Гриша Ганчев. И вчера разбрахме, че благотвори Бойко.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 май 2020 21:19

TristaNNN написа:
Soulen написа:За същия НСПП ли пишете, който е подлога на тиквата, който се е гаврил неведнъж с публиката на Левски и който позволи ултрасите публично да се изгаврят с Петев пред очите му, докато гледаше като женски полов орган. Много къса памет имат някои хора. Този е Тити номер 2.

Завиждам на хора като теб и Модор, които виждат позитивизъм в каквото и да е в българския футбол и в частност Левски. Аз нямам нервите просто. Едно време се палих като тинейджър, но казанската афера пречупи нещо в мен и тогава разбрах, че всичко е гнусна политика и никой не го е грижа за спорта. Нататък стана още по-лошо с Тонев и ко.

Как пък не излезе някоя не компрометирана личност. Толкова ли няма свестни сини легенди. Макар, че аз ако бях бивш футболист на Левски никога нямаше да се занимавам с политика и подобни гадости, така че ги разбирам.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2020 21:34

TristaNNN написа:

Изчакай директивата на твойте хора да не ставаш за смях, пич.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 май 2020 21:49

Сираков си е легенда и лидер, обаче винаги си е гледал интереса. Това което писаха по-горе за него е вярно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2020 21:58

Serafim написа:Сираков си е легенда и лидер, обаче винаги си е гледал интереса.

И това е нещо нормално. Между другото споменатата от него цифра, която с Мъри са донесли на Батков се доближава до моята - 50 000 000. Не знам какви 50-60 милиона е дал Батков...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 май 2020 22:11

Толупа си е организирал сериозен медиен комфорт. Много малко смеят открито да кажат истината и са под заплахата от репресии от държавни органи по всякакъв повод. Преди години, когато още ЦЦ беше в партията чух случай от първа ръка за човек изявявал се в една от кабеларките и говорил срещу ББ и бандата му, ЦЦ поел случая и на човека му спрели тока. Просто му изтрили партидата и не можел да получи друга. Поне година и половина семейството му е живяло без ток.
Преди години си спомням, че и Томислав мрънкаше , че ни управляват тикви, а сега за тиквата или добро или нищо. Реших да му слушам днес предаването, дано чуя нещо смислено - нищо. Обясняваше в първата част на предаването, че имало рекламна мафия и затова Левски не получавали пари от реклами, а чак във втората , без да прави връзка с изявлението, спомена за бележката, която показа Божков и която е фрапиращо доказателство за съществуването на рекламна мафия и кой е шефът и.
Донякъде го разбирам. Страха е основен инстикт за оцеляване.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 май 2020 22:21

Какви са пък сега тези 100 милиона? Сираков казва,че няма да иска от държавата,други искат.Пак орел ,рак,и щука.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 май 2020 22:24

vlong написа:Какви са пък сега тези 100 милиона? Сираков казва,че няма да иска от държавата,други искат.Пак орел ,рак,и щука.

Спрете да четете фейк медии.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 май 2020 22:28

Е ,Гонг мисля,че не е толкова фейк.Или и това е заразно?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”