Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Колегата Пели това не го вълнува, той си има фикс идея съдиите
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Вуцов от Славия се проявил отново, абсолютен аматьор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Dust написа:Колегата Пели това не го вълнува, той си има фикс идея съдиите
Мен каквото ме вълнува го казвам, а ти пишеш каквото ти оттърва.Кройф не те подкрепя, а дава пример за опасна игра срещу вратар, а ти като удавник за сламка извърташ ситуацията.Представям си ако на мястото на Дуа беше Каранга каква вакханлия щеше да е тук.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
W84me написа:Вуцов от Славия се проявил отново, абсолютен аматьор.
На Славия не им трябват точки, на Локото - да. Свикнал съм им на Славия с тото резултатите от време оно.
-
Честно ли някой говори за съдийска помощ при 6-0 ? А когато рязаха Лудогорец есента на 2022/2023, за да може Микре да дръпне напред и да има някакъв шанс, това удобно се пропуска и не се коментира. Лицемерието на някои хора е безгранично. 

Барса и Лудогорец але, алеее...
-
- Контакти:
CapitanoPuyol написа:Честно ли някой говори за съдийска помощ при 6-0 ? А когато рязаха Лудогорец есента на 2022/2023, за да може Микре да дръпне напред и да има някакъв шанс, това удобно се пропуска и не се коментира. Лицемерието на някои хора е безгранично.
Ако за 30 часа напишеш 66 коментара в някакъв форум, това съвсем не означава, че си умен.Тук коментираме определена ситуация при 3-0 за Лудогорец и решен мач.
-
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
delqnski47 написа:metodito написа:delqnski47 написа:metodito написа:Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.
Понеже е млад? Понеже е възпитан, 'убав? Понеже е бил футболист? Една маргинална част от българския народ си даде гласа за един такъв. Че и трапчинки има, на Джон Траволта прилича. :)
Мен не ме брига президентът на БФС какво прави извън България, а какво прави в България.
Аз мисля, че много от феновете са зад Бербатов, заради този пуст национален нихилизъм и българофобство даже.
Песимист съм за Гонзо президент, но да видим.
Няма да се учудя сега на някакъв футболен Майдан.
П.С. Чест прави на Бербо, че не обвини никого за загубата, честити на Гонзо и това е. Така се губи с достойнство.
Кой знае кво и за двамата не може да се каже. Единия не е бил директор. Другия е бил кофти директор. И тъй като няма кво да се каже, то гледаме представянето на Конгреса. Единия си каза кво мисли, а другия сричаше някъв текст. Ти за кой ще гласуваш?
Ми от кандидатите, като най-подготвен, знае езици, бил е администратор, опит и тъ нъ бих избрал Касабов. Гонзо и Бербо, взети заедно х2 пак не могат да го стигнат в това.
Дай някой, който да не е Джо Байдън :lol:
Ех, айде сега ще се обиждаме на възраст. :) Това с "младите" е една порочна завера, която хич не обичам. Като ми кажат "млад и амбициозен" за някой, де го гласят за някакъв пост, знам, че става дума за пионка. Поне в политиката е така. Аз съм за геронтокрация. :roll:
В предаването "Арена спорт" в неделя, 17 март очаквайте:
Гост в студиото ще бъде новият президент на БФС Георги Иванов, който спечели по убедителен начин Конгреса на футболната централа.
Разговор с Рами Киуан, който донесе четвърта квота на България в бокса за Олимпийските игри в Париж, както и с националния треньор Жоел Арате.
Интервю с бившия капитан на националния отбор Георги Костадинов, който се завръща в състава на "лъвовете" за първи път от 2022 г.
Гледайте "Арена спорт" на 17 март от 12:30 ч. по БНТ 1!
Гост в студиото ще бъде новият президент на БФС Георги Иванов, който спечели по убедителен начин Конгреса на футболната централа.
Разговор с Рами Киуан, който донесе четвърта квота на България в бокса за Олимпийските игри в Париж, както и с националния треньор Жоел Арате.
Интервю с бившия капитан на националния отбор Георги Костадинов, който се завръща в състава на "лъвовете" за първи път от 2022 г.
Гледайте "Арена спорт" на 17 март от 12:30 ч. по БНТ 1!
Валентин Михов пред БНТ: Оптимист съм, че Георги Иванов ще успее, защото има качества
Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов е обнадежден, че новоизбраният президент на футболната централа Георги Иванов е способен да постигне успехи.
Според него бившият футболист на Левски има необходимите качества за позицията.
"Бил съм на много Конгреси, избиран съм за президент. Мина един прекрасно-организиран Конгрес. Познавам новия президент отдавна, той е мъжко момче. Не деля Българите на Левски, ЦСКА и Лудогорец. Оптимист съм, че ще успее. Винаги ще гледа хората в, защото не е гузен. Има много качества и трябва да ги докаже", заяви той в интервю за БНТ.
Столичанинът посочи къде Димитър Бербатов е сгрешил в подхода си за битката в българския футбол.
"Бербатов слабо е работил, щом стигна до такива резултати. Аз спечелих изборите, без да мръдна от София. Екипът му сбърка, че тръгна с отрицание на всичко. Борислав Михайлов има много положителни неща. Има и много грешки и затова си подаде оставката", допълни той.
Бизнесменът не е загрижен за бъдещите планове на Стилиян Петров и Матрин Петров.
"Досега бяхме без тях. Те едно време предадоха и националния отбор. През 1994 г. също ги нямаше. Не подценявам Стилиян, Мартин и Димитър Бербатов, велики футболисти са. Аз величая тези, с които станахме четвърти. БФС не е училище. Трябва да проявиш колективизъм и да не мислиш, че всичко започва от теб. Много си повярваха. Желая им успех, но повече успех желая на Георги Иванов", добави той.
Бившият футболист призна, че рано или късно очаква Георги Иванов да бъде разкритикуван.
"Изпуснахме предпоставка да имаме 7-8 стадиона, които да бъдат предпоставка за организация на голямо първенство за младежи. Връзка с държавата винаги може да се осъществи с конкретните хора. Не всеки обича футбола. Нека да се даде вот на доверие и после да се започне с типично българското хулене, защото го имат това право. Не искам всички да са доволни. През първите 5-6 месеца Георги Иванов трябва да направи стратегия с правилните хора", завърши той.
Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов е обнадежден, че новоизбраният президент на футболната централа Георги Иванов е способен да постигне успехи.
Според него бившият футболист на Левски има необходимите качества за позицията.
"Бил съм на много Конгреси, избиран съм за президент. Мина един прекрасно-организиран Конгрес. Познавам новия президент отдавна, той е мъжко момче. Не деля Българите на Левски, ЦСКА и Лудогорец. Оптимист съм, че ще успее. Винаги ще гледа хората в, защото не е гузен. Има много качества и трябва да ги докаже", заяви той в интервю за БНТ.
Столичанинът посочи къде Димитър Бербатов е сгрешил в подхода си за битката в българския футбол.
"Бербатов слабо е работил, щом стигна до такива резултати. Аз спечелих изборите, без да мръдна от София. Екипът му сбърка, че тръгна с отрицание на всичко. Борислав Михайлов има много положителни неща. Има и много грешки и затова си подаде оставката", допълни той.
Бизнесменът не е загрижен за бъдещите планове на Стилиян Петров и Матрин Петров.
"Досега бяхме без тях. Те едно време предадоха и националния отбор. През 1994 г. също ги нямаше. Не подценявам Стилиян, Мартин и Димитър Бербатов, велики футболисти са. Аз величая тези, с които станахме четвърти. БФС не е училище. Трябва да проявиш колективизъм и да не мислиш, че всичко започва от теб. Много си повярваха. Желая им успех, но повече успех желая на Георги Иванов", добави той.
Бившият футболист призна, че рано или късно очаква Георги Иванов да бъде разкритикуван.
"Изпуснахме предпоставка да имаме 7-8 стадиона, които да бъдат предпоставка за организация на голямо първенство за младежи. Връзка с държавата винаги може да се осъществи с конкретните хора. Не всеки обича футбола. Нека да се даде вот на доверие и после да се започне с типично българското хулене, защото го имат това право. Не искам всички да са доволни. През първите 5-6 месеца Георги Иванов трябва да направи стратегия с правилните хора", завърши той.