delqnski47 написа:metodito написа:delqnski47 написа:metodito написа:Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.
Понеже е млад? Понеже е възпитан, 'убав? Понеже е бил футболист? Една маргинална част от българския народ си даде гласа за един такъв. Че и трапчинки има, на Джон Траволта прилича. :)
Мен не ме брига президентът на БФС какво прави извън България, а какво прави в България.
Аз мисля, че много от феновете са зад Бербатов, заради този пуст национален нихилизъм и българофобство даже.
Песимист съм за Гонзо президент, но да видим.
Няма да се учудя сега на някакъв футболен Майдан.
П.С. Чест прави на Бербо, че не обвини никого за загубата, честити на Гонзо и това е. Така се губи с достойнство.
Кой знае кво и за двамата не може да се каже. Единия не е бил директор. Другия е бил кофти директор. И тъй като няма кво да се каже, то гледаме представянето на Конгреса. Единия си каза кво мисли, а другия сричаше някъв текст. Ти за кой ще гласуваш?
Ми от кандидатите, като най-подготвен, знае езици, бил е администратор, опит и тъ нъ бих избрал Касабов. Гонзо и Бербо, взети заедно х2 пак не могат да го стигнат в това.
Дай някой, който да не е Джо Байдън :lol:
Такива са почти всичките шефове на водещите федерации в Европа.
Жоао Хавеланж беше шеф на ФИФА когато беше на повече от 90 години.