Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот honda » 16 мар 2024 19:51

delqnski47 написа:
metodito написа:
delqnski47 написа:
metodito написа:Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.
Понеже е млад? Понеже е възпитан, 'убав? Понеже е бил футболист? Една маргинална част от българския народ си даде гласа за един такъв. Че и трапчинки има, на Джон Траволта прилича. :)
Мен не ме брига президентът на БФС какво прави извън България, а какво прави в България.
Аз мисля, че много от феновете са зад Бербатов, заради този пуст национален нихилизъм и българофобство даже.
Песимист съм за Гонзо президент, но да видим.

Няма да се учудя сега на някакъв футболен Майдан.
П.С. Чест прави на Бербо, че не обвини никого за загубата, честити на Гонзо и това е. Така се губи с достойнство.

Кой знае кво и за двамата не може да се каже. Единия не е бил директор. Другия е бил кофти директор. И тъй като няма кво да се каже, то гледаме представянето на Конгреса. Единия си каза кво мисли, а другия сричаше някъв текст. Ти за кой ще гласуваш?

Ми от кандидатите, като най-подготвен, знае езици, бил е администратор, опит и тъ нъ бих избрал Касабов. Гонзо и Бербо, взети заедно х2 пак не могат да го стигнат в това.

Дай някой, който да не е Джо Байдън :lol:

Такива са почти всичките шефове на водещите федерации в Европа.
Жоао Хавеланж беше шеф на ФИФА когато беше на повече от 90 години.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 мар 2024 20:25

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 16 мар 2024 20:26

honda написа:Не е тайна ,че според мен най-подходящия кандидат на шеф на БФС беше М.Касабов - според мен това беше най-добрата кандидатура.
Но както се казва "Кралят е мъртъв, да живее Кралят" . Успех на Гонзо.
Това което можем да видим в неговия ИК ги няма "вехтите войводи" - Ем.Костадинов, Йор. Лечков, К.Домусчиев, В.Стефанов. в настоящия ИК няма собственици на ПФК.
От стария ИК остават:
- шефа на Асоциацията на Общините - ами за мен разбира се ,че има място в ИК,
- шефа на професионалния футбол - ами разбира се че има място в ИК
- шефа на аматьорския футбол- ами разбира се ,че мястото му е в ИК
- шефове на постоянни комисии в БФС.
Това са хора ,които могат да започнат работа от днес - запознати с материята. Бих направил препратка към историята - след катастрофата на Червената армия при Вязма , заповедта за разстрел на командващия на силите и попаднали в обкръжение Иван Конев, е била написана само не е била подписана от Сталин. Тогава командването на остатъка от тези сили е поето от Жуков , и той се застъпва за Конев , с довода,че има нужда от помощник,който познава обстановката.
Но да се върнем към българския футбол - аз само не разбрах кой ще отговаря за ДЮ футбол. За мен това е най-важния ресор и е бил запазен за Бербатов/Ст.Петров , но те са отказали.
Говорих преди минути със собственик на ПФК - и го попитах защо избрахте Гонзо, а не Касабов или Бербатов. Отговора беше - "Касабов си гледаше международния отдел ,нито го знам ,нито съм имал контакт с него. Защо Гонзо - ами ,ако имам нужда от него и му звънна , знам че ще ми вдигне във всеки един момент и ще направи каквото зависи от него. Няма клуб ,който да е поискал от него подкрепа и да не я е получил. Бербатов- на мен не ми вдига телефона, какво остава за някой аматьорски клуб.."
За образованието на Гонзо - има завършен техникум по строителство, треньорска школа в НСА и ТУ -Габрово.
Какво образование имат Бербатов, Ст.Петров или М.Петров? - вече доста пъти зададох този въпрос и досега не съм получил отговор.
Между другото много лошо впечатление ми направи Бербатов с опита му да говори на английски - ами определено английския му е много слаб за човек ,който над 10 години е живял в страни в които английския език е официалния език. Явно за 10 години не е научил езика и е ползвал преводач( няма лошо)

Ей заради такива изсмукани от пръста бълвочи Ромислав ще нарича всички пишешти тук ОЛИГОФРЕНИ

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 мар 2024 20:43

ugly bug написа:Изображение

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 16 мар 2024 20:53

ugly bug написа:Изображение

Бахахахаха, велика снимка! На тази композиция, овенчана от нацисткия надпис на мазилката, и Ани Лайбовиц би завидяла. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 мар 2024 21:12

Гонзо още един път им го натакова, ще ги боли! :lol:
Евала Гонзо, евала Иванов...
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2024 21:30

Понеже се коментира и състава на изпълкома, никой не каза гък за избора на човека от квотата на клубовете - Димитър Георгиев.
За хората с къса памет, това е партньорът по танци на Борислав Михайлов в прословутото дансинг изпълнение с Преслава и негов кумец. :)))
Още веднъж, честито!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 мар 2024 21:47

Стари коври, нов бардак .
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 16 мар 2024 21:56

dragoni написа:
honda написа:Не е тайна ,че според мен най-подходящия кандидат на шеф на БФС беше М.Касабов - според мен това беше най-добрата кандидатура.
Но както се казва "Кралят е мъртъв, да живее Кралят" . Успех на Гонзо.
Това което можем да видим в неговия ИК ги няма "вехтите войводи" - Ем.Костадинов, Йор. Лечков, К.Домусчиев, В.Стефанов. в настоящия ИК няма собственици на ПФК.
От стария ИК остават:
- шефа на Асоциацията на Общините - ами за мен разбира се ,че има място в ИК,
- шефа на професионалния футбол - ами разбира се че има място в ИК
- шефа на аматьорския футбол- ами разбира се ,че мястото му е в ИК
- шефове на постоянни комисии в БФС.
Това са хора ,които могат да започнат работа от днес - запознати с материята. Бих направил препратка към историята - след катастрофата на Червената армия при Вязма , заповедта за разстрел на командващия на силите и попаднали в обкръжение Иван Конев, е била написана само не е била подписана от Сталин. Тогава командването на остатъка от тези сили е поето от Жуков , и той се застъпва за Конев , с довода,че има нужда от помощник,който познава обстановката.
Но да се върнем към българския футбол - аз само не разбрах кой ще отговаря за ДЮ футбол. За мен това е най-важния ресор и е бил запазен за Бербатов/Ст.Петров , но те са отказали.
Говорих преди минути със собственик на ПФК - и го попитах защо избрахте Гонзо, а не Касабов или Бербатов. Отговора беше - "Касабов си гледаше международния отдел ,нито го знам ,нито съм имал контакт с него. Защо Гонзо - ами ,ако имам нужда от него и му звънна , знам че ще ми вдигне във всеки един момент и ще направи каквото зависи от него. Няма клуб ,който да е поискал от него подкрепа и да не я е получил. Бербатов- на мен не ми вдига телефона, какво остава за някой аматьорски клуб.."
За образованието на Гонзо - има завършен техникум по строителство, треньорска школа в НСА и ТУ -Габрово.
Какво образование имат Бербатов, Ст.Петров или М.Петров? - вече доста пъти зададох този въпрос и досега не съм получил отговор.
Между другото много лошо впечатление ми направи Бербатов с опита му да говори на английски - ами определено английския му е много слаб за човек ,който над 10 години е живял в страни в които английския език е официалния език. Явно за 10 години не е научил езика и е ползвал преводач( няма лошо)

Ей заради такива изсмукани от пръста бълвочи Ромислав ще нарича всички пишешти тук ОЛИГОФРЕНИ

Ами ще ви нарича, шт=щ! Къде си тръгнал да изказваш мнение.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 мар 2024 22:07

Red_Neck написа:Понеже се коментира и състава на изпълкома, никой не каза гък за избора на човека от квотата на клубовете - Димитър Георгиев.
За хората с къса памет, това е партньорът по танци на Борислав Михайлов в прословутото дансинг изпълнение с Преслава и негов кумец. :)))
Още веднъж, честито!

Петима са от предходния Изпълком - Атанас Фурнаджиев, Михаил Статев, Румян Вълков, Даниел Панов и Димитър Георгиев.
Николай Изов е бившия ректор на НСА които излезна в пенсия , но го нагласиха тук.
Има двама кметове на ГЕРБ -Даниел Панов и Калин Каменов.
Николай Андреев - човек на Шиши и главен изпълнителен директор на Виваком.
Мила Христова - член на комисия в БФС.
Любомир Пейновски - човек на Киро и шефче в КРИБ.
Николай Лазаров - юрист има едни афери за усвоени пари с Кирчо и Кокорчо .

Изобщо избрана сган :)
Не знам рогите защо са толкова радостни след като нищо хубаво не се очертава за тях ( и за нас важи същото)
Единствената им утеха е че Барбатов не спечели . Аз лично си мисля че при Бербатов щяха да са по-добре ,защото Стилиян Петров щеше да е вътре , но нека се радват :)

Върни се в “Левски”