Pichichi написа:Относно това колко са решавали в Косово сърбите от 98-ма до 2008-ма да решавали са, най малкото бюджет адмиснистрация и
управление са били в сърбите!
Относно признаването на Донецк ОК де на кои подписите стоят на документите от вторник/сряда, кои държави от ЕС прознават
че има проблем Донецк и ще има някаква форма на самоуправление? Оалн и Меркел в крайна сметка на един документ с терористи ли
се разписват или с хора които се борят за живота си?
Иначе той и президентът на САЩ е подписал че няма да разширява НАТО на Изток ама ей го руснаците са оградени от НАТО!
Нещо за неговия подпис коментар? Или единия подпис може да се нарушава другия не?
Писах го и по нагоре Русия следвайки примера на другия голям реши че вече е достатъчно укрепнала за да се държи също като голям!
Кога НАТО е подписвал, че няма да се разширява, че нещо май съм пропуснал??
boabbb написа:Васко, ще ме извиняваш, ама това последното са тотални глупостиКрим са украинци, колкото баба ми е от Уганда
А Косово НИКОГА, ама НИКОГА в историята не е било албанско, шиптарско, или как искаш, така му викай
Все едно след 50 години турците да искат да отделят Нидерзаксен ( Долна Саксония ) като отделна държава, 'оджата да им вие и да бият челата
Казвам, че Крим е повече украински от колкото Косово е сръбско. Нищо повече не казвам. Това, че Крим исторически не е украинска територия е вярно, но още по-вярно е, че Косово просто не е сръбска територия. Както казах, това, че в даден момента са били заедно, при това предимно в Югославия, а не в Сърбия, това няма връзка. В крайна сметка Косово се бори дълги години да се отцепи, при това се борят от момента, в който Югославия се разпадна, тоест те се отцепват реално от Югославия, а не от Сърбия. Докато Крим никога не се е бунтувал дори най-малко срещу Украйна, до миналата година. По тези причини двата случая нямат нищо общо. Айде, да не е съвсем нищо, но разликата в двата случая е повече от съществена. А да не говорим пък за случая между Кипър и Турция, там нещата се различават коренно и из основи.