Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: геноцид ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век

Мнениеот стичо » 03 фев 2009 23:57

PLOVDIV PEE 1912 написа:
стичо написа:Разбирам зависта ви към Левски и цска.Донякъде наистина имате право!Аз също смятам,че първенството ще е много по-интересно,ако има силна кон***енция от провинцията.И не веднъж съм го писал във този форум!Ядосва ви че Левски и цска обират звездите ви (става дума за всички провинциални отбори!)НО......!За това не са виновни грандовете!Защо не търсите вината в вашите футболни началници?Защо допускат, най добрите ви футболисти да бъдат продадени на безценица в елита на България?Старо,комунистическо,консервирано разбиране,е това че продаден футболист, е на старият си клуб!Всички претендирате че гледате футбол от Европа,но не схващате че така стоят нещата в съвременният футбол!?Браво на Черно море, за представянето си тази година!Да не пропускаме и Сливен!Но ЛЕВСКИ отново ще е шампион!!! :roll:

ЗАВИСТ???Стичо, не ставай смешен !

Не отговаряш на нито един въпрос?А търсиш конфронтация?Аз бях достатъчно честен,бъди и ти. :?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 фев 2009 23:59

стичо написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
Parmalat написа:Така е важно е страната да е богата мисля си след няколко години като се дигне стандарта на живот ще дойдат и по-големите инвестиций не само в базите но и в много други сфери.До тогава можем само да мечтаем да видим първият ултрамодерен петзвезден стадион е България

Задавам ти два въпроса-Защо шопите не дават стадион Пловдив(най големия стадион в България)на общината???Защо военните не дават стадион 'Христо Ботев' (първия голям стадион в България)на община Пловдив?
Когато им отговориш ще ти се изясни всичко.

Извинявай за невежеството ми,но би ли ми пояснил това за стадионите че не те разбирам? :|

Веднага ти обяснявам.Оная хубавица весела лечева и цялата червена мафиотска дружина ,защо не дават стадион Пловдив на общината???Нали така ще се развие спорта,младежта,бизнеса....,не няма да го дадат защото си представи какво би се случили с националния ,който го ремонтираха с ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ПАК Е РАЗВАЛИНА!!!!!!!!!!Стадиона в Пловдив ще поеме половината от футболните и лекоатлетическите мероприятия,и как приятелю ще потъват средствата от такси и други в тъмните сметки на НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ,след като стадиона в Пловдив ще е ЧАСТЕН ,отдаден на концесия.?

Bushwacker
Контакти:

Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?

Мнениеот Bushwacker » 04 фев 2009 00:04

batceko написа:.... никога няма да се разбере щото за да стане това трябва поне две от най големите агенции за изследване на общественото мнение трябва да направят паралено проучване , НО ... като се знае че 99 процента от агенците от този тип са собственост на бивши или настоящи ченгета , респеткивно бивши комунисти , а знаем че те по пронцип са фенове на отбора на партията - т.е. цска , та точно поради тази причина никога няма да се разбере , щото на бивши ченгета не може да се вярва ........... но иначе е нормалнто феновете на Левски да са в пъти повече ... все пак има един отбор на народа ... и един отбор на партията ..... а правилнтото беше след 10 ноември заедно с закриването на БКП да се закрие и притурката цска ... щото само бог знае как са ставали шампиони в ония времена - с решение на ЦК ... мръсни червени свини ...

Ти си тъпо парче , здравей :evil:
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 04 фев 2009 00:08

PLOVDIV PEE 1912 Виж какво братле,Левски също бленува за стадион "Раковски"!Крайно време е,стадионите,да бъдат дадени на клубовете да ги развиват.И то не за 10-20 години.Трябват поне 50 години право на ползване, за да се намери кой да инвестира в тях!Недей да свързваш Левски с невъзможноста да имате собствения си стадион! :|

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 фев 2009 00:13

Абе за цска не знам - некое чорбарче да си каже. Но ако я няма школата на Левски къде ше се развиват децата бе? Я си погледнете отборите и вижте, че процента на юноши на Левски е най-голям. Това ли е убиване на футбола, щото на мен ми прилича на създаване. Левски убива футбола, а кретени като коце-маца, юри галев, митьо селския, ивайло дражев са полезни за него, абе в ква страна живеем бе, няма ли вече нормални ценности?

ПП Пловдив, ае само да ми обясниш как навърза понятието шоп и весела лечева в едно изречение? Що пък все шопите бе? Първо, че тая няма нищо общо със София, второ, всички тия, дето ни управляват сме си ги избирали ние. Следващия път вместо за гъби отиди до урната, ама преди това прочети кой какво мисли по въпросите, които те вълнуват. Иначе пак шопите ше са ти виновни за световния заговор....
Последна промяна от tprodanov на 04 фев 2009 00:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:14

стичо написа:PLOVDIV PEE 1912 Виж какво братле,Левски също бленува за стадион "Раковски"!Крайно време е,стадионите,да бъдат дадени на клубовете да ги развиват.И то не за 10-20 години.Трябват поне 50 години право на ползване, за да се намери кой да инвестира в тях!Недей да свързваш Левски с невъзможноста да имате собствения си стадион! :|

Ама чакай малко ,тука говорим за стадион Пловдив ,не само за нашия стадион.Вашия ви е предостъпен безвъзмездно и набиват собствениците пари в него нали?Дърцжавата ви оправи "националния",нали?"

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:17

tprodanov написа:Абе за цска не знам - некое чорбарче да си каже. Но ако я няма школата на Левски къде ше се развиват децата бе? Я си погледнете отборите и вижте, че процента на юноши на Левски е най-голям. Това ли е убиване на футбола, щото на мен ми прилича на създаване. Левски убива футбола, а кретени като коце-маца, юри галев, митьо селския, ивайло дражев са полезни за него, абе в ква страна живеем бе, няма ли вече нормални ценности?

Нашите юноши малко ли са ,всъщност са повече от вашите?!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 04 фев 2009 00:20

tprodanov написа:Абе за цска не знам - некое чорбарче да си каже. Но ако я няма школата на Левски къде ше се развиват децата бе? Я си погледнете отборите и вижте, че процента на юноши на Левски е най-голям. Това ли е убиване на футбола, щото на мен ми прилича на създаване. Левски убива футбола, а кретени като коце-маца, юри галев, митьо селския, ивайло дражев са полезни за него, абе в ква страна живеем бе, няма ли вече нормални ценности?

ПП Пловдив, ае само да ми обясниш как навърза понятието шоп и весела лечева в едно изречение? Що пък все шопите бе? Първо, че тая няма нищо общо със София, второ, всички тия, дето ни управляват сме си ги избирали ние. Следващия път вместо за гъби отиди до урната, ама преди това прочети кой какво мисли по въпросите, които те вълнуват. Иначе пак шопите ше са ти виновни за световния заговор....

Прочетете това!От мен лека нощ!Утре ако сте на линия,може да продължим, темата. ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 фев 2009 00:20

Пловдив - националния не е наш. Когато играем на него плащаме суми, които почти никой друг отбор в страната не може да си позволи. Освен дражевия, разбира се.
Герена не е на Левски. Батков инвестира, защото има надеждата да получи концесия, но тая надежда е толкова силна, колкото и на всеки друг отбор. А инвестирайки в базите демонстрираш желание да развиваш именно спорта, което пък улеснява получаването на концесия. Щото лупи мол искаше да прави, и аз на тоя не бих му дал и песъчинка от армията.

Къде точно са повече? Я се опитай да направиш една справка на играещите българи в А и Б група?

Върни се в “Архив”