Деца, вие на мача който бихме ЦСКА с 7 на 1 къде бяхте? Аз бях в Сектор Б. На този мач си казах: " Господи, мерси бе пич, мерси, че мама ме родила навреме за да видя как убиваме прасетата като казак турски войник" След този мач всички в този отбор ми станаха много скъпи, но най много Наско Сираков. Как и ги режеше само. Един след един, първи, после втори и накрая още един, за нас. Борето и той два им вкара и Илян ама Илян какъв го заби със странична ножица точно срещу мен, все едно нарочно го направи за да се изкефя максимално. И накрая Наско още един им заши да станат 7. Какво ли е това изживяване. Вуйчо ми Сашо беше ми разправял за онзи мач преди години. През онази есен на 68-ма. И аз всеки път му завиждах и се чудих какво ли е усещането. А той все казваше - "велико". Да така е. Сега и аз мога да разказвам. Е не съм играл като него в мача но съм бил там на стадиона. Бил съм там с туптящо синьо сърце, което след тези 90 минути вече никога няма да е същото.
Жалко за вас. Нищо не сте видели. Не сте видели защото хора като Батков разрушават а не градят. Защото Гонзо от любов по Левски не можа да се опълчи на онзи плужек, крадец,които вместо да е в затвора за 20 години се лигави като олигофрен всеки път когато го снима камера.
Нападаме се Левскари. Ядем се като долни чорбари но това е защото всички си обичаме отбора и много ни боли. Левски е повече от всичко и всеки и дано по-бързо се излекува от тежката си болест.
Простете ако съм обидил някой.
Само Левски
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: Отговора на Наско Сираков
Наско Сираков в момента е член на Изпълкома на БФС. Друг пост не заема. И в качеството си на такъв взема активно отношение по вътрешноклубните проблеми на отбор от А група. И не само взима отношение, но си позволява да отправя обиди към президент, и ръководни фактори в този отбор. Това не само е непрофесионално, но и не съотвества с устава на съюза. Редно е този орган да се самосезира и да поиска обяснение от Сираков.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
Gretna написа:Деца, вие на мача който бихме чорбата с 7 на 1 къде бяхте? Аз бях в Сектор Б. На този мач си казах: " Господи, мерси бе пич, мерси, че мама ме родила навреме за да видя как убиваме прасетата като казак турски войник" След този мач всички в този отбор ми станаха много скъпи, но най много Наско Сираков. Как и ги режеше само. Един след един, първи, после втори и накрая още един, за нас. Борето и той два им вкара и Илян ама Илян какъв го заби със странична ножица точно срещу мен, все едно нарочно го направи за да се изкефя максимално. И накрая Наско още един им заши да станат 7. Какво ли е това изживяване. Вуйчо ми Сашо беше ми разправял за онзи мач преди години. През онази есен на 68-ма. И аз всеки път му завиждах и се чудих какво ли е усещането. А той все казваше - "велико". Да така е. Сега и аз мога да разказвам. Е не съм играл като него в мача но съм бил там на стадиона. Бил съм там с туптящо синьо сърце, което след тези 90 минути вече никога няма да е същото.
Жалко за вас. Нищо не сте видели. Не сте видели защото хора като Батков разрушават а не градят. Защото Гонзо от любов по Левски не можа да се опълчи на онзи плужек, крадец,които вместо да е в затвора за 20 години се лигави като олигофрен всеки път когато го снима камера.
Нападаме се Левскари. Ядем се като долни чорбари но това е защото всички си обичаме отбора и много ни боли. Левски е повече от всичко и всеки и дано по-бързо се излекува от тежката си болест.
Само Левски
Аз не съм ти дете. Колкото теб съм. Бях там, бях и навсякъде. Бях и в Ловеч онзи ден. Никого не си обидил-казал си мнението си. И на мен капе кръв на сърцето и не мога да спя, това е ЛЮБОВ до гроб и боли...Много боли, но така е с истинската любов! Но повярвай, един ден болката ще свърши, ще изгрее слънцето и пак ще бъдем НИЕ! Защото Левски-това сме ние! Завинаги!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа: Аз не съм ти дете. Колкото теб съм. Бях там, бях и навсякъде. Бях и в Ловеч онзи ден. Никого не си обидил-казал си мнението си. И на мен капе кръв на сърцето и не мога да спя, това е ЛЮБОВ до гроб и боли...Много боли, но така е с истинската любов! Но повярвай, един ден болката ще свърши, ще изгрее слънцето и пак ще бъдем НИЕ! Защото Левски-това сме ние! Завинаги!
Не говоря на тебе. Никой под 30 години няма да си сложи Том Арая на аватара си.
- liverpool96
- Контакти:
Адаша направо се оля с тия си изказвания...
Gretna написа:Синьо сърце написа: Аз не съм ти дете. Колкото теб съм. Бях там, бях и навсякъде. Бях и в Ловеч онзи ден. Никого не си обидил-казал си мнението си. И на мен капе кръв на сърцето и не мога да спя, това е ЛЮБОВ до гроб и боли...Много боли, но така е с истинската любов! Но повярвай, един ден болката ще свърши, ще изгрее слънцето и пак ще бъдем НИЕ! Защото Левски-това сме ние! Завинаги!
Ти колко деца познаваш запознати с творчеството на Salyer. Аз освен дъщеря ми ( за съм виновен, признавам) други не се сещам. Ти си дъртак като мен. Но има деца които не знаят какво се случи през онзи септемврийски ден на 94-та. Още не бяхме изтрезнели от Световното и пак се напихме този път за разгрома.
Gretna написа:Деца, вие на мача който бихме чорбата с 7 на 1 къде бяхте? Аз бях в Сектор Б. На този мач си казах: " Господи, мерси бе пич, мерси, че мама ме родила навреме за да видя как убиваме прасетата като казак турски войник" След този мач всички в този отбор ми станаха много скъпи, но най много Наско Сираков. Как и ги режеше само. Един след един, първи, после втори и накрая още един, за нас. Борето и той два им вкара и Илян ама Илян какъв го заби със странична ножица точно срещу мен, все едно нарочно го направи за да се изкефя максимално. И накрая Наско още един им заши да станат 7. Какво ли е това изживяване. Вуйчо ми Сашо беше ми разправял за онзи мач преди години. През онази есен на 68-ма. И аз всеки път му завиждах и се чудих какво ли е усещането. А той все казваше - "велико". Да така е. Сега и аз мога да разказвам. Е не съм играл като него в мача но съм бил там на стадиона. Бил съм там с туптящо синьо сърце, което след тези 90 минути вече никога няма да е същото.
Само Левски
Незнам дали имаш деца, но като чета какво пишеш май нямаш. Аз имам , не съм мазохист ...........но и не ми дреме какво мислиш ти за мене.

Когато бихме с 7 на 1 Сираков беше играч не ръководител и беше един от мноогто добри играчи, а Гонзо е бил ЦСКА сам , много пъти..........но всеки си има мнение. Не говори от името на всички, както прави Сираков , а от собствено.
Тъпо е да даваш диагнози на хора който не познаваш.....така олекваш ощо повече .

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
- Синьо сърце
- Контакти:
Gretna написа:Синьо сърце написа: Аз не съм ти дете. Колкото теб съм. Бях там, бях и навсякъде. Бях и в Ловеч онзи ден. Никого не си обидил-казал си мнението си. И на мен капе кръв на сърцето и не мога да спя, това е ЛЮБОВ до гроб и боли...Много боли, но така е с истинската любов! Но повярвай, един ден болката ще свърши, ще изгрее слънцето и пак ще бъдем НИЕ! Защото Левски-това сме ние! Завинаги!
Да, така е... Но шибаната топка не искаше да влезе и накрая се разплаках...Знаех, че направиха гнусотия на Костов, знаех всичко но не вярвах, че ще загубим-не заради Гонзо и предателите, а заради Левски...Това беше един от най-тежките ми моменти, сравнявам го с онова 0-0 пак с Литекс на Герена, когато спряганият за евентуален треньор ИИ не я вкара на празната врата...На Б сектор... Тогава така се напих, че драйвах през балкона. Пак казвам-любовта боли!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Gretna написа:
Гонзо е външен човек. Дойде от Локо Пловдив. Наско е Левскар.
По твоята логика доста левскари ще се окажат "не-левскари",а просто..."външни"...?!?
Няма смисъл от това дърлене между левскари,сега ние правим същото което бивши и настоящи треньори и ръководители на Левски,такова плюене и то гадно и вулгарно,айде някой чорбар да ме плюе разбираемо,но не съм очаквал от левскари да се държат толкова гнусно,и то защото си казал мнението си без да нападаш някого.Ами всеки си има мнение .Харесвам и 2-та и Наско и Гонзо,и двамата в определени периоди са били водещите фигури в Левски и са ни създавали страхотни емоции с играта си.Сега някои пишат че Наско бил от многото добри играчи, не съм съгласен той беше водача и душата на Левски и в двата периода когато игра.Особено вторият път.Понеже става дума за сравнение между двамата като футболист ето моето мнение Наско като стил на игра според мен по завършен футболист от Гонзо,не говоря за принос казвам като играч.Сравнение Наско-много добър с глава и с много голям отскок ,ляв и десен крак -без значение и с двата еднакво добър, страхотна комбинативност, техника -много добра както на място така и на скорост, много добре и в дефанзивен план особено в началото на кариерата си,също с голям дух и сърце, изобщо винаги съм се възхищавал от играта му.Гонзо-много добър с глава,страхотен ляв крак,десен хич го няма така наречена патерица,комбинативност -горе-долу,техника - средна работа,
дефанза-не се справя лошо но не е най силната му страна,много голямо себераздаване и водач по време на играта.Всеки сам да си направи изводите кой е по полезният играч.Наско е вкарал много голове но в съзнанието ми учудващо са останали головете с националния единия преди 30 години с Норвегия от 30-40 метра я вкара при положение че тогава беше десен защитник,голът на Франция с глава,голът на откриването на световното в Мексико срещу Италия,и срещу Аржентина на световното в Сащ,сещам се и за една комбинация между него и П.Гетов на един мач с Цска когато ги обърнахме от 0 на 2 .За Гонзо са се запечатали в мен естествено кървавия гол с/у Ц...,голът за купата с нафтата-страшен,срещу Бран,срещу Галатасарай,и един срещу С.Ирландия с който ги бихме.
дефанза-не се справя лошо но не е най силната му страна,много голямо себераздаване и водач по време на играта.Всеки сам да си направи изводите кой е по полезният играч.Наско е вкарал много голове но в съзнанието ми учудващо са останали головете с националния единия преди 30 години с Норвегия от 30-40 метра я вкара при положение че тогава беше десен защитник,голът на Франция с глава,голът на откриването на световното в Мексико срещу Италия,и срещу Аржентина на световното в Сащ,сещам се и за една комбинация между него и П.Гетов на един мач с Цска когато ги обърнахме от 0 на 2 .За Гонзо са се запечатали в мен естествено кървавия гол с/у Ц...,голът за купата с нафтата-страшен,срещу Бран,срещу Галатасарай,и един срещу С.Ирландия с който ги бихме.