delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
А задълженията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
А задълженията?
BRF написа:W84me написа:delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
А задълженията?
Споко,те си стоят!Кой ще ги плаща вече е друг въпрос!
delqnski47 написа:BRF написа:W84me написа:delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
А задълженията?
Споко,те си стоят!Кой ще ги плаща вече е друг въпрос!
Стоят си,друг път.На Пирин и Ботев нима си ''останаха''?Почваме си на чисто,както те направиха и всичко ток.Поне тук копче не могат да ни кажат.
Teo написа:delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
Така е брато.. време е да се казва какво що, че и на мене ми писна от това мълчание!
@ Все пак се надявам, че ще почнем на чисто с ново дружество без задължения!
delqnski47 написа:Teo написа:delqnski47 написа:Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
Така е брато.. време е да се казва какво що, че и на мене ми писна от това мълчание!
@ Все пак се надявам, че ще почнем на чисто с ново дружество без задължения!
То е ясно,че така ще стане,но трябва да минем през В,както направиха Пирин и Ботев.Хем ще сме с чиста съвест,хем ще се пречистим,хем ще си запазим историята и т.н,както те направиха.Айде,то се е видяло.
Кашчей написа:
Как ще минете "На чисто" само през В група? "Ботев" не ги давай за пример, защото те имаха някакъв луд шанс. Вие ще трябва тепърва да създавате съвсем нов отбор, ако търсите варианта "без задължения", но преди това старият трябва да бъде обявен в несъстоятелност, а такова нещо още няма. След това ще трябва да се огледате за отбор от ЮЗ В група, който да е навит да се раздели с участието си в групата, но и да е от област София-град
delqnski47 написа:Кашчей написа:
Как ще минете "На чисто" само през В група? "Ботев" не ги давай за пример, защото те имаха някакъв луд шанс. Вие ще трябва тепърва да създавате съвсем нов отбор, ако търсите варианта "без задължения", но преди това старият трябва да бъде обявен в несъстоятелност, а такова нещо още няма. След това ще трябва да се огледате за отбор от ЮЗ В група, който да е навит да се раздели с участието си в групата, но и да е от област София-град
Не са само Ботев,мисля че пропускаш някой.А според мене тези точки,които си дал ще се изпълнят.Щом като други успяха,надали и ние няма да успеем.
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:
Не са само Ботев,мисля че пропускаш някой.А според мене тези точки,които си дал ще се изпълнят.Щом като други успяха,надали и ние няма да успеем.
Би ли ми изброил отборите от област София-град, които играят в момента в ЮЗ В група? Искаш или не, София-град е отделна административна единица в териториалното деление на България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост