Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 10:00

zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .

Ами Юп Хайнкес отказал...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юни 2014 10:00

zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .

Ти кой искаш Робето Мартинез ?

Офтопик:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 юни 2014 10:04

blue avalanche написа:

Ами предпочитам българин да ти кажа , ако ще това да е и Мъри , а Херо задължително шеф на скаутското звено .
Тоя измисления испанец като гледам стои по отборите за около 3 седмици .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 юни 2014 10:21

zlobul написа:
blue avalanche написа:

Ами предпочитам българин да ти кажа , ако ще това да е и Мъри , а Херо задължително шеф на скаутското звено .
Тоя измисления испанец като гледам стои по отборите за около 3 седмици .

Недей, че мен вече ме търсят да ме застрелят :mrgreen:
Не ми вдъхва доверие и на мен, ама знае ли човек, може след 10 години в 10 различни отбора, да изгради невероятен отбор тука и да се задържи. Възможно е и да спечеля от 6/49 също, така че, продължаваме да мичтаЙм!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 юни 2014 10:23

tevez написа:
Играчът на Левски Орлин Старокин е пред трансфер в казахстанския Иртиш. Универсалният защитник е желан от миналогодишния син екзекутор в първия предварителен кръг на Лига Европа и дори вече има издадена виза за бившата съветска република, твърди "Труд".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП. и на мен ме изглежда съмнителен новият треньор, но ще поживеем-ще видим :) .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 10:26

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред Гонг при прибирането си от Барселона, че селекцията при „сините“ ще продължи.

„Вече преговаряме и с чужденци, но не мога да ви кажа повече. Българските футболисти, които искахме вече сме ги договорили. Трябва да имаме трима чужденци плюс юношите, които са в отбора. Желаем да изградим перспективен състав“, отбеляза спортният директор на Левски.

Очаква се тимът от Герена да направи опит да се раздели с още някои от своите състезатели.

Чакаме...
Когато се знае,че треньорът е испанец,може и да има малко повече желаещи.
Е,няма гръмката визитка на Топчовци,Овчовци,Кокали и др.,които привличаха звезди като мухи на мед,но...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2014 10:30

Левски е на път да се раз­мине с един от най-очаквани­те трансфери през летния прозорец. „Сините" вероятно няма да успеят да си върнат левия бранител Веселин Ми­нев. Геор­ги Иванов имаше интерес към него, като на­ционалът дори бе дошъл на „Герена" за преговори на място. Очакванията бяха до края на седмицата той да подпише договор и да се за­върне.

Това обаче по всяка вероятност няма да се случи и причината е напускането на Станимир Стоилов в Ботев. Вече бившият треньор на „ка­нарчетата" твърдо бе решил да не разчита на Минев, кое­то накара левият бранител да търси ново предизвикателс­тво в кариерата си. При така стеклите се обстоятелства обаче националът вероятно ще преподпише договора си с Ботев, каквито индикации има от стадион „Христо Бо­тев".

С две ръце ще се моля да е вярно и Минев да си остане там!!!!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 юни 2014 10:33

Не го очаквах тоя Хосе. Визитката му звучи малко тенденциозно - "водил Атлетико Мадрид", все едно е Чоло Симеоне, ама почти. :lol:
Както и да е, ще преглътна първоначалния си скептицизъм и ще пожелая на новия ни треньор успех с любимия отбор.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 юни 2014 10:58

Laetitia написа:Не го очаквах тоя Хосе. Визитката му звучи малко тенденциозно - "водил Атлетико Мадрид", все едно е Чоло Симеоне, ама почти. :lol:
Както и да е, ще преглътна първоначалния си скептицизъм и ще пожелая на новия ни треньор успех с любимия отбор.

Много добре си спомням 3-1 на Ноу Камп. Марто Петров ги изкриви направо :lol: И Чоло Симеоне не ги е бил такъв бой на Кампа :lol:
Според мен феновете трябва да застанем твърдо зад Гонзо и Пепе. И да им дадем време. Не трябва да очакваме светкавични резултати. Хубавото за мен е, че започнахме да гледаме с перспектива, а не работим на парче. Селекцията почти е привършена. Остава само "солта" да се добави - разиграващия полузащтник, крилото и дефанзивния халф. Надявам се до 1-2 седмици Мурсия да има нужните играчи, да е сформирал щаба си и да е довел кондиционен треньор от Испания, който да поизмори нашите звезди и да започне една сериозна работа.

И този път ще победиш шампионе!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 юни 2014 11:00

Laetitia написа:Не го очаквах тоя Хосе. Визитката му звучи малко тенденциозно - "водил Атлетико Мадрид", все едно е Чоло Симеоне, ама почти. :lol:

Гонзова работа .....за 10 години тоя е водил 15 отбора. При наличието на Херо това е престъпление.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”