Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 май 2020 12:16

Няма по-долнопробни политически мърши от агенция ПИК.. Преди 30-40 мин минах покрай Герена, но от горната страна. Ако знаех, че концерта ще се мести на Герена щях да отида и лично да ги ''поздравя'' тия нещастници от ПИК.. Курви на властта !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2020 12:18

bilyaletdinov написа:
rhaegar написа:Жалкото в цялата история е, че Левски е заложник в дрязгите между една официална и една неофициална мутра. Грозна работа, от която страдаме ние като фенове.

Реално погледнато, Божков няма на кого да даде тия пусти акции, защото всяко управление на клуба ще е зависимо занапред от ББ. Със същия успех може да ги даде и на мене, финансите за живуркането пак ще идват от другаде, колкото да държат клуба над водата. От друга страна, той самият не направи нищо за покриване на стари дългове (донякъде разбираемо), само се погрижи агонията да продължи още известно време и цялото му отношение беше от типа "не съм от тук и съм за малко".

Хубаво изтролване на Бойко днес и до там, полза за клуба никаква.

Кой плати задълженията, които спасиха лиценза?

Е така де, продъжихме живуркането. Дали ще се озовем по селата 2018-та, 2019-та, 2022-ра, какво значение има? След като мизерията помежду няма да спре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 май 2020 12:18

Лизачите на черепа и уж фенове на Левски ликуват. Браво.... искате си тире, близо сте.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2020 12:21

Тя агонията ще продължи докато Тиквоча и СЗ са узурпирали клуба. Що си мислиш, че някой има файда от силен Левски?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 13 май 2020 12:22

Има само един отбор с тире и той е ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ,не да ме банват понеже съм изписал грешно името на някой отбор(което не е истина).Фактите са си факти,ако искате трийте.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 май 2020 12:23

Warped написа:Лизачите на черепа и уж фенове на Левски ликуват. Браво.... искате си тире, близо сте.

Какви лизачи на Черепа бе, пичага ? Ликуват най-вероятно марионетките на ББПП, защото накрая като нищо ще се окаже, че тиквата ще метне акциите на феновете, а оттам нататък всички знаем кои ще се облажат и ще ликуват. Те за това и така напират, чрез подставеното си лице Тити. Само слепци като тебе продължават да се взират в ПК и ПХ още, при положение, че ситуацията се разиграва нагоре. Тирето го искат други. Всичките тия други не им пука дали ще има тире или А окръжна, на тях им пука да се облажат ! Никой левскар не иска тире, никой левскар не иска ББПП да продължава да се гаври с Левски, както се гаври и с цялата държава и народ !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 май 2020 12:24

Warped написа:Лизачите на черепа и уж фенове на Левски ликуват. Браво.... искате си тире, близо сте.

За мен, като страничен наблюдател, е ясно едно: с тази акция Божков показа, че му е през к---а съдбата на Левски и на феновете му. Този човек не е широко скроен и ще ви мачка до дупка, защото сте го предали, според представите му...

Б.Б. няма какво да го коментирам. Никой нормален на негово място не би взел акциите по този начин.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2020 12:26

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 май 2020 12:27

Жълто-черен Пловдив написа:

За мен, като страничен наблюдател, е ясно едно: с тази акция Божков показа, че му е през к---а съдбата на Левски и на феновете му. Този човек не е широко скроен и ще ви мачка до дупка, защото сте го предали, според представите му...

Б.Б. няма какво да го коментирам. Никой нормален на негово място не би взел акциите по този начин.

Факт, но има фенове, които са на нож със СЗ и други наркоси на Борко и за тях е по важно да става ебавка за 15 минути слава.
Иначе си написал факт до факт
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 май 2020 12:28

"Не е вярно, че съм в оставка. Има Управителен съвет, с когото поддържам връзка и се виждаме непрекъснато. Има треньорско ръководство, има и спортен директор. Работата си върви. Футболистите минаха препоръчаните от футболния съюз PCR тестове, които ще станат ясни днес.", каза Колев пред bTV.

"Решихме да изчакаме – да не подаваме оставки, докато не стане ясно какво се случва с клуба. Ако го направим, това тотално ще блокира дейността на клуба. Не би било достойно. Продължаваме да си изпълняваме задълженията до момента, в който някой не ни каже, че не сме необходими."

"Тогава го декларирах като намерение. Няма внесени документи. Мисля, че беше редно и така се прави. Когато собственикът смени собствеността, е редно собственикът да избере екипа, с който ще работи.", добави Колев.
"Сега имам среща с момчетата от "Б-18". Ние си вършим стъпките по плана, който сме си начертали, но за съжаление – ситуацията е такава, че времето ни изтича. Има доста оперативни разходи, които не можем да покрием. Предполагам, че ще дойде и времето, когато ще изляза и ще обясня. Слушам и чета всякакви неща от финансово неграмотни хора. Не е сега моментът."

Тази сутрин стана ясно, че Георги Попов джиросва акциите на "Левски" на министър-председателя Бойко Борисов. Премиерът обаче отказа да ги получи.

"Аз не бях информиран за това нещо. Мога да кажа, че съм изненадан. По-скоро изпитвам други чувства в момента. Аз мисля, че "Левски" не заслужава това, което му се случва. Не само днес, а и въобще в последните години. За съжаление – това е ситуацията", коментира Колев.

"На историята на този клуб не отива такова подмятане на акции и цялата тази суматоха, която наблюдавах преди малко пред Министерски съвет.

"Надявам се все пак да бъде намерен начин "Левски" да продължи. Поне да му бъдат развързани ръцете да се пребори за съществуването си, защото в момента ние сме с вързани ръце.", добави шефът на "Герена".

"Последните няколко дни не съм разговарял с г-н Божков. Разговарях с него 3 пъти още когато бях оторизиран от своеобразния оперативен щаб, който бяхме сформирали тук. Аз се опитах да го убедя, колкото ми е по силите, че най-добрият вариант за "Левски" би бил той да се раздели с акциите, избирайки преносител емблематично име от историята на "Левски", ветеран или да ги върне в клуба, защото има и в Търговския закон такава опция. Той е решил друго."

Той отново поясни, че от три месеца футболистите не са получава заплати и имат основание да разтрогнат договорите си, а заплатите трябва да бъдат платени до 20 май.

"Това обаче не се случва от днес за утре. Има си регулации от ФИФА, има си и клаузи в договорите, които са защитни за клуба. Необходима е нотификация от футболиста или упълномощено от него лице. Когато получим такава нотификация трябва да ни се даден точен срок, в който да изплатим това, което му се дължи. След това вече има право да разтрогне по вина на клуба."

"Към момента нямам индикации, че подобно нещо може да се случи, но това е нещо, което може да стане във всеки един момент."
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”