Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2024 09:37

Гъза щял да гласува за Левски. :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 мар 2024 09:47

vlong написа:Явно за да си президент на БФС се изисква магистратура по БЕЛ,юридическа и квантово физическа диплома,а не просто да си твърд и да си отстояваш позицията.
Плюс това Гонзо го каза,бил е футболист ,треньор и директор в БФС,т е. започнал е от нулата.
Тукашните плюещи с какво са повече от него ?

Би ли ми изредил организационните успехи на тоя получовек,освен че е левскар,защото мен това въобще не ме интересува!Позициите на които е бил е назначен без да има подготовка за това,даже даваше преди година и нещо някакви обещания за националния отбор от което нищо не се случи!Той е безпардонен и прост и не подлежи на котрол от никого,какъв е проблема да си отстояваш позицията?
И да ,за да си Президент на каквото и да е трябва да имаш богата обща култура и да можеш да мислиш причинно-следствено ,тогава си подготвен за нещата!
Лошото е ,че точно от тук присъстващите сигурно е пълно с много по-компетентни хора от тоя бурсук!Ако желаеш ще ти кажа няколко от форума!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 мар 2024 09:52

dedko2022 написа:Гъза щял да гласува за Левски. :mrgreen:

Нормално. Който си има клуб ще гласува за него, а не за чужд клуб с чужд собственик. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 мар 2024 09:54

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 мар 2024 10:08

TristaNNN написа:
Dakata_1912 написа:.... За накрая ще ти оставя Тошко Неделев, само ми напомни вие кой българин наложихте и продадохте за тези пари? В последните десет години питам.....

Не обичам да се вра в чужди дискусии, но тоя порив на мисълта плаче за коментар. :)))
Какво направи тая звездЪ Неделев след бомбастичния си трансфер в Германия, освен че затвори вратата за родните футболисти за години напред на немския трансферен пазар с тъпотата и мързела си?
Какво толкова направи Неделев за Ботев, осве н да поддържа статута ви на средняшки отбор? В групи на ЕКТ ли ви класира, титла ли спечели, какво? Някакви тото аранжименти за купата ли ще му припишем като успех?
Какво толкова направи Неделев за националния отбор, освен че вкара няколко гола? На практика пак си ставаме за смях и слизаме от урна на урна надолу.
Па, то, като теглиш чертата Неделев има принос за клуба и България, колкото нашия Станислав Иванов. :))
Ако това наистина ви е гордостта - радвайте ѝ се все така от сърце! :)))

Много си прав за Неделев,но забравяш,че точно днешния кандидат да президент на бфс закова вратата за българи във Франция!
Колкото зо приноса на двукратния футболист на България ,струващия 4 милиона евро нападател към националния на България,да коментираме ли?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2024 10:15

BRF написа:....
Много си прав за Неделев,но забравяш,че точно днешния кандидат да президент на бфс закова вратата за българи във Франция!
Колкото зо приноса на двукратния футболист на България ,струващия 4 милиона евро нападател към националния на България,да коментираме ли?

Коментирайте каквото ви е кеф, демократизъма ви дава това право (ехххх, Бай Тошоо..).
Аз лично реших да коментирам хвалебствията и приноса на звездЪта Тошкоуууу Неделеееев пляс-пляс, пляс, пляс пляс. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 мар 2024 10:19

Бербофилите пикаят газ че "нискочелия осмокласник" разбива тотално изгонения от Франция(Монако), Гърция и Индия.
Язък му за екипа!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 мар 2024 10:19

TristaNNN написа:
BRF написа:....

Коментирайте каквото ви е кеф, демократизъма ви дава това право (ехххх, Бай Тошоо..).
Аз лично реших да коментирам хвалебствията и приноса на звездЪта Тошкоуууу Неделеееев пляс-пляс, пляс, пляс пляс. :)

Това ми е кеф,като засегна осиране и затваряне на врата за трансфери!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 мар 2024 10:20

DoSomethingDifferent написа:
NOMER14 написа:Някои забравят да напишат, че и Бербо е с перука.

Да, знаем! Това е основното, за да не ставава за президент :)

Единствената разлика е, че единият е изиграл 24 мача в Рединг, а другият е голмайстор на висшата лига.

Втора разлика. Единият има 11 мача на световно, а другият - нула.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 мар 2024 10:22

Даже не разберам как и това го обърнахте на Левски - ЦСКА!Бербатов със сигурност не е най-подходящия,даже е далеч от подходящ,но някой трябва да разбие тоя кенеф бфс!А може и да си стоят нещата така и да се кефите ,че осмокласника е разбил Бербатов!

Върни се в “Левски”