Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PAJO » 27 мар 2012 12:55

***cska*** написа:
Изображение

Никой от "Герена" не ме е търсил, няма шанс да отида там, мисля за предстоящия тежък мач с ЦСКА, коментира треньорът на Берое
Треньорът на Берое Илиан Илиев изрази категоричното си мнение пред БЛИЦ, че няма как да поеме "Левски"... поне на този етап. Спецът на няколко пъти изтъкна, че му предстои важен мач с ЦСКА и не мисли за нищо странично. В сряда от 19:00 часа тимът от Стара Загора гостува на "Армията" на лидера в "А" група в двубой от 21-ия кръг.

"Обичайният заподозрян съм за "Левски", но мога да ви кажа, че никой от "Герена" не ме е търсил. Разбрах, че са се разделили с Николай Костов, но няма шанс да отида там и да стана техен треньор", заяви Илиан Илиев.

"Винаги аз, Мъри Стоилов и Херо сме заподозрените и имената ни все се свързват с "Левски". Наистина ви казвам, че няма нищо. Мисля само за Берое и за ЦСКА, на които предстои да гостуваме в сряда. Трябва да вземем нещо от "Армията". Дано имаме и малко късмет. В тежка ситуация сме и точките са ни много необходими. Тъкмо свършихме тренировка. Подготвяме се сериозно и ще видим какво ще стане в София", каза още треньорът на Берое, който и преди време беше спряган за "Герена", но на всички е ясно, че няма как да работи заедно с Георги Иванов-Гонзо и на този етап е изключено да се навие да поеме "Левски".
ПЛАМЕН СЛАВОВ, БЛИЦ

Това е от вчера... До днес бая вода изтече...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 мар 2012 12:56

***cska*** написа:
Изображение

Никой от "Герена" не ме е търсил, няма шанс да отида там, мисля за предстоящия тежък мач с ЦСКА, коментира треньорът на Берое
Треньорът на Берое Илиан Илиев изрази категоричното си мнение пред БЛИЦ, че няма как да поеме "Левски"... поне на този етап. Спецът на няколко пъти изтъкна, че му предстои важен мач с ЦСКА и не мисли за нищо странично. В сряда от 19:00 часа тимът от Стара Загора гостува на "Армията" на лидера в "А" група в двубой от 21-ия кръг.

"Обичайният заподозрян съм за "Левски", но мога да ви кажа, че никой от "Герена" не ме е търсил. Разбрах, че са се разделили с Николай Костов, но няма шанс да отида там и да стана техен треньор", заяви Илиан Илиев.

"Винаги аз, Мъри Стоилов и Херо сме заподозрените и имената ни все се свързват с "Левски". Наистина ви казвам, че няма нищо. Мисля само за Берое и за ЦСКА, на които предстои да гостуваме в сряда. Трябва да вземем нещо от "Армията". Дано имаме и малко късмет. В тежка ситуация сме и точките са ни много необходими. Тъкмо свършихме тренировка. Подготвяме се сериозно и ще видим какво ще стане в София", каза още треньорът на Берое, който и преди време беше спряган за "Герена", но на всички е ясно, че няма как да работи заедно с Георги Иванов-Гонзо и на този етап е изключено да се навие да поеме "Левски".
ПЛАМЕН СЛАВОВ, БЛИЦ

Toва е новина от вчера,когато се водеха преговори с Мъри!
Как едновременно да се водят преговори и с двамата?Логично е вчера да не е бил търсен и след като Тонев е говорил с Мъри,днес да е имал предложение и към Илиев,което ще видим дали е било прието или отхвърлено.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2012 12:56

***cska*** написа:
Изображение

ПЛАМЕН СЛАВОВ, БЛИЦ

Ако БНТ са станали жълта медия значи много сме я закъсали. Нека все пак изчакаме. Дано модераторите не съжаляват, че са слели темите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2012 13:04

Абе стига с тая партенка бре ...

Някак си, не си представям Илиан да зареже Берое в този момент !
Нито е логично, нито е вероятно ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2012 13:08

Илиан Илиев пътува към София, за да поеме Левски

Илиан Илиев е почти сигурният нов треньор на Левски, съобщи Българската национална телевизия. Според информация на медията младият специалист, който води тима на Берое, вече пътува към София, за да финализира преговорите със "сините". Все още от страна на Левски няма потвърждение на тази информация.

:!: :!: :!:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 мар 2012 13:12

Илян е много мек! "Звездите" ще си правят каквото си искат и ще го съсипят, а и не вярвам да остави Берое за да работи с Гонзо!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2012 13:15

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
PAJO
Контакти:

Мнениеот PAJO » 27 мар 2012 13:19

Илиан Илиев няма да е треньор на Левски, отсече изпълнителният директор на "сините"

Изпълнителният директор на Левски - Иво Тонев, коментира ексклузивно за Livesport.bg как стоят нещата около треньорския пост в тима.

"В момента съм на среща, не мога да говоря много. Още не съм решил кой ще е треньор, имайте малко търпение, ще разберете малко по-късно. Няма нищо вярно в това, че Илиан Илиев ще поема Левски", каза Тонев пред Livesport.bg.

Преди минути "БНТ" съобщи новината, че именно Илиев ще е треньорът, който ще наследи Николай Костов начело на Левски.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 мар 2012 13:20

eдно е да си треньор на средняк като Берое и съвсем друго на отбор който се бори за титлата .. не се знае на Илиянчо дали ще му издържат нервите ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”