Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 13:03

Шаешу е продаден, скоро ще гп шрпчетете в сайтовете ;) Налио сте ми слабост, реших да споделя първо с вас във форума.
п.п. Днес се съревновавам с времето и пространството....на няколко пъти бях на косъм от среща с жената с черното наметало и косата в ръката :evil:
п.п.2 някой да знае как човек може да се телепортира :?: Ще съм му много благодарен ако сподели :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 13:05

subzero написа:
Базираната в Швейцария компания Credit Mediterranee е изкупила акциите в Петрол Холдинг АД на Денис Ершов и Александър Мелник в Петрол Холдинг АД. Сделките са осъществени в петък, като купувачът е придобил дялове, равняващи се на 47.5% и 5% от капитала на дружеството.

Това съобщават от Петрол Холдинг АД. Предстоят съответните законови процедури по вписване на новия собственик в Търговския регистър, както и промени в ръководните органи на Петрол Холдинг АД и дъщерните дружества.

Другият собственик в Петрол Холдинг е Митко Събев, който притежава 47.5% от капитала.

Компанията Credit Mediterranee е собственост на Кирсан Илюмжинов, бивш президент на Република Калмикия и председател на Международната федерация по шахмат.

През последните години двата лагера в холдинга направиха проблемите помежду си достояние на медиите и съда. Правиха се опити за подмяна на ръководството на дружеството и се отправяха обвинения в злоупотреба със сердства на компанията.

Ха така, сега остава някой да разчете правилно тази информация? Желаещи? Миро, ти си нашия експерт. Очакваме когато ти е удобно един добър прочит на нещата (превод :mrgreen: )
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юни 2012 13:40

Абе Владо, туй дето ми го прошепна на ушенце за Шаешу, не знам радостно ли е или тъжно..... сумата е повече от добра за нашите стандарти, ама аз май не преливам от щастие :( Поне да беше в някоя западноевропейска страна. Той го заслужава...
А за "жената с черното наметало" що нищо не каза бре?! Ся и теб да та мисля :roll:
А за таз швейцарска компания, дет изкупила акциите на Ершов и на мен ми се чини, че Миро ще да е човека, който може по така, професионално и компетентно да ни "светне" за що иде реч :P
Ама к'ва е тая Република Калмикия бе? Първоначално ми прозвуча като Нубия, честно.... Ма то пък можеш ли да ги знаеш сичките му там Руски Републики :shock:
Калмикия, Калмикия, ма барем да беше нещо от рода на Чукотка! Там по-богатички ми се чинят ;) Кот стане - таквоз! Я ич ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 юни 2012 13:50

Еми ко да тълкуваме . Предстои закриване на Черноморец ...тва е .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 юни 2012 14:34

И така измежду другото, видях днес двама, напълно непознати за мен с наши фланелки в центъра на ситито 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 юни 2012 14:34

Bartolomej написа:Еми ко да тълкуваме . Предстои закриване на Черноморец ...тва е .

Ти пък ся...Събев ще си има нови дружки. Дай боже да са футболни людЯ и Черноморец им бъде по сърце. :|
Що се касае за Шаешу. Жалко за това момче, но понеже го обичам истински, считам, че родното първенство е само в негов ущърб. Щях да съжалявам, ако беше продаден в нечий друг БГ отбор, а от там да си "чакаме" дължимото. В София живота щеше да го прегърне през кръста и съдбата му футболна щеше да се забие с гвоздей за стената на някой чалга локал ... Парите не са малко, които Черноморец ще получи за него, а Херо ще разполага с достатъчен финансов ресурс за да забърка нова "гозба". Оптимист съм.
[offtopic]Петьо ( Петкан). Виж ми подписа...И се оглеждай откъм море и суша. Да не те изненадаме отнейде. :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юни 2012 14:48

ntodorov написа:
Bartolomej написа:Еми ко да тълкуваме . Предстои закриване на Черноморец ...тва е .

Ти пък ся...Събев ще си има нови дружки. Дай боже да са футболни людЯ и Черноморец им бъде по сърце. :|
Що се касае за Шаешу. Жалко за това момче, но понеже го обичам истински, считам, че родното първенство е само в негов ущърб. Щях да съжалявам, ако беше продаден в нечий друг БГ отбор, а от там да си "чакаме" дължимото. В София живота щеше да го прегърне през кръста и съдбата му футболна щеше да се забие с гвоздей за стената на някой чалга локал ... Парите не са малко, които Черноморец ще получи за него, а Херо ще разполага с достатъчен финансов ресурс за да забърка нова "гозба". Оптимист съм.
[offtopic]Петьо ( Петкан). Виж ми подписа...И се оглеждай откъм море и суша. Да не те изненадаме отнейде. :)[/offtopic]

А ти що си мислиш, че Херо ще разполага с тези пари?
[offtopic]Ми хайде де! Откога ви чакам да ме изненадате 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 юни 2012 14:50

...ами щото съм наивен. :P
[offtopic]Ако помниш последната ни среща на Гъбките...Там беше споделено ( не казвам имена), че Събев е наредил селекцията в отбора да зависи само от продажбата на играчи...Което пък автоматично нищо не значи де...Остава ми да се надявам и да гледам ведро на нещата, инак рискувам да не се сетя за футбол скоро време...Впрочем Евро 12 ми донесе поредна доза втръсване и никаква позитивна енергия. Хванах се, че гледам мачовете и мисля, за техния край...Възможно е аз да се повреждам вече... :P[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юни 2012 14:55

ntodorov написа:

...ами щото съм наивен. :P

Горкичкият..... :(

Представям си как "добрият чичко Събев" е отворил човка кат на гладен пеликан от езерото Сребърна :twisted:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 19 юни 2012 14:58

Мисля, че и на Миро ще му е трудно да даде точно тълкуване на сделката, докато не разберем целите на Илюмжинов. Това е един от най-богатите хора в Русия. Бивш президент на Калмикия. Калмикия е автономна руска република, известна с огромните си залежи на скъпоценни камъни и брилянти. Илюмжинов е известен в Русия с прозвището - брилянтения крал (ельмазный король). Ельмаз - необработен брилянт. Дълги години е шеф на Международната федерация по шах, той беше човека, който смени цялата й структура и я направи печеливша. Промени се и начина на излъчване на световния шампион. Да не забравяме и "клозетната война" по време на мача Топалов -Крамник. Двубоят се проведе именно в Елиста - столицата на Калмикия. Известна личност още от времето на комунизма - тогава е идвал в състава на делегация в България и специално е посещавал Ванга, която му е предрекла огромното богатство и двойното му президентство. Човек на Путин, провежда неговата политика. В момента не знаем истинските му намерения спрямо Петрол Холдинг, а още повече спрямо Черноморец.
Последна промяна от k.dimitrov на 19 юни 2012 15:16, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черноморец”