Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Окончателно: Левски официално привлече Тодор Христов от Беро

Мнениеот Blue_Girl » 08 юни 2011 18:36

Супер!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Middlesbrough » 08 юни 2011 19:26

а ве Гонзо се старае бе хора дава всичко то себе си в тва не тряя да се съмняваме , дано да намери 2-3 класни чужденци и така да атакуваме групите и да мачкаме в България : )

Офтопик:

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2011 19:30

hgfgvh написа:
blue avalanche написа:Уж има тема за трансфери!Ама кой ти гледа...Важното е да пускаме теми.

Абе човек ти голямо мрънкало ще излезеш, все си недоволен от нещо, модератор ли се явяваш във форума, защото ако не си има кой да ги следи тези неща и да изтрие или премести дадена тема ако той прецени, напиши нещо по новината ако имаш желание, ако не просто не пиши нещо, защото пък така спамиш. За трансфера не съм го гледал много момчето, надявам се да се развие и да ни е полезен, но това че даваме Горанов не ми харесва и дано да не съжаляваме после.Успех Тошко!!!!

Ми,аз съм писал по новината!В темата за новините!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 юни 2011 19:37

south_division написа:Всичко е точно обаче защо трябваше да им даваме Горанов.Според мен той като стане на годините на Т.Христов ще е много по-добър.

Тогава ще го купиме за 200 хил. лв и ще им дадем един юноша.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2011 20:18

Някой има ли впечатления от Иван Горанов?Смятам,че сделката е повече от добра за нас,200 бона,процент от бъдещ трансфер и млад футболист по желание на Илиан 8-) Пожелавам успех на Тошко,вземате играч с много добра скорост,добро центриране,има 3 гола и 4 асистенции през сезона,а и е доста интелигентно момче за българските стандарти.Е,първо разправяше,че едва ли не мечтае за ЦСКА,после за Левски,но такива си българските футболисти :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 08 юни 2011 20:36

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Така говореха и за Табаков,и за Цачев,и за Зизов и т.н.,и т.н....

Следиш ли Ели Зизов?
Същият прави фурор и не случайно е преминал в Макаби Тел Авив, а това е един от водещите на Израел

Ели Зизов е израелски футболист, роден на 30 януари 1991 г. Роден е в Беер Шева, баща му е от грузински произход. Когато е на 9 г. се присъединява към футболната академия на Макаби Тел Авив. За кратко Зизов тренира в испанския ФК Барселона и е цел на английския Челси, но в крайна сметка отива в Левски София. Той записва официалния си дебют за мъжкия отбор, когато се появява като резерва срещу Родопа (Смолян) през април 2008 г. в мач от "А" група, когато е едва на 16 години, 2 месеца и 15 дни, и така става най-младият чужденец в Българското първенство.[1] Зизов често е сравняван с Лионел Меси.[2]

:lol: :lol: :lol: тоя дето го е писал...
''За кратко Зизов тренира в испанския ФК Барселона и е цел на английския Челси, но в крайна сметка отива в Левски София'' , е тва най ми хареса
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
OBICHAM_LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_LEVSKI » 08 юни 2011 22:43

Blue_Girl написа:
tatusindo написа:Дотук селекцията е добра за бг стандартите ! Старокин и Христов са млади и обещаващи!

За Орлин не бързай още! :mrgreen:

Херо не го бил пускал... Иначе Старокин явно е разбрал кой е отборът. :lol:
Eдин отбор, а всъщност всичко!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 юни 2011 22:44

suni написа:Абе за ФК Левски става,може даже и титуляр да бъде.В Литекс или ЦСКА щеше да му е доста по-трудно.Браво на момчето, добър избор !

Това беше най-големия виц. За Левски ставал, ама за Цска - не. На колко точки сте зад този отбор, който не става, а господин всезнайко?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2011 22:53

OBICHAM_LEVSKI написа:
Blue_Girl написа:
tatusindo написа:Дотук селекцията е добра за бг стандартите ! Старокин и Христов са млади и обещаващи!

За Орлин не бързай още! :mrgreen:

Херо не го бил пускал... Иначе Старокин явно е разбрал кой е отборът. :lol:

"Старши треньорът на Черноморец(Бургас) разясни пред Топспорт.бг, какво е неговото отношение към желанието на Орлин Старокин да премине в Левски.
Не спирам Старокин за Левски. Никога не съм спирал футболист, когато има желание да премине в един или друг клуб. Дали ще бъде Левски, ЦСКА или Литекс, всеки състезател сам решава къде иска да продължи кариерата си", заяви за Топспорт.бг старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров.
След това Херо допълни:" Трябва да се разберат ръководствата на Черноморец и Левски за евентуалния трансфер на Старокин на „Герена". Така, че нещата не опират до мен", добави Херо
"Също така, не съм поставял като изискване към евентуалния трансфер на Старокин, футболист от Левски да премине в Черноморец ", допълни Димитър Димитров."

Върни се в “Архив”