Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот ivo55 » 29 авг 2024 16:18

Добре че сме аз ти и още един да казваме кое как е по този свят :)
А ма ти и оня третия най-добре седнете и се разберете последно кое е вярното - не сме направили никаква селекция или сме направили ама тия новите играят много зле и съсипват играта на старите. Защото ако е първото излиза че баш селекцията на Ганьо се излага и дълбае дъното ако ползвам твоята терминология.
Последна промяна от ivo55 на 29 авг 2024 16:56, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2024 16:43

Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:.....Но аз гледам футбол от доста време... и такъв ялов нападател не сме имали!

Е, ти па го разкри от 2 мача :))))
Явно и на теб ти е къса паметта. Само няколко за пример:
- Карангата първите 7 мача нямаше гол, като даже в 2-3 го оставиха извън групата за мача;
- Евандро вкара 2 в първите кръгове на ЕКТ и после цял сезон в А група май нямаше гол;
- бачо Али за първите10 мача имаше 1 гол;
- австралийският национал Юрич не помня даже дали успя да се разпише за сезон и половина;

Не си спомням при Каранга да е имало 100%-ви положения за гол в първите му мачове и той да ги е изпуснал, но може и да е имало! За другите също не съм сигурен! А и аз гледам движението на футболиста, а не неговата голова успеваемост! Все пак всеки нападател може да вкара гол от 2 метра на празна врата! Даже и аз ще го вкарам!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 авг 2024 19:17

ivo55 написа:Добре че сме аз ти и още един да казваме кое как е по този свят :)
А ма ти и оня третия най-добре седнете и се разберете последно кое е вярното - не сме направили никаква селекция или сме направили ама тия новите играят много зле и съсипват играта на старите. Защото ако е първото излиза че баш селекцията на Ганьо се излага и дълбае дъното ако ползвам твоята терминология.

Иво, лятна селекция се оценя най-рано зимата!
Ако не си разбрал, да ти повторя - селекцията ни е ОК за А група. Смело твърдя, че само Разград има по-добри футболисти. Защо се случи този разпад след победата над Левски е въпрос за 100К, на който ти е криво да отговориш.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 авг 2024 20:52

Red_Neck написа:С риск да се повторя, ..... нито една от селекциите на Ганьо за близо 30-на години не е дълбала толкова сериозно дъното в 10 поредни мача! Нито една! Такава жалка излагация не сме били дори когато играчите тренираха с обърнати джобове!
Такава жалка излагация не сме били и когато 2 пъти ни взимаха лиценза!
Новите за 5 месеца се усраха до ушите, ......факт!
...... па ти си го храни Ганьо колкото искаш!

Да те върна по темата, в горното ти мнение в което никакъв случай не даваш никакви оценки преди зимата, говориш не без основание за поредицата от слаби мачове, като прехвърлиш вината на слабата селекция, която е не точно слаба, защото ти всъщност възнамеряваш да ползваш подобни епитети чак зимата. Сега явно е само някакъв вид полуоценка, такава една междинна.
Но дали ще бъдеш така добър да посочиш в тези последни три поредни загуби кои играчи са от така наречената нова селекция дето копае дъното и кои са от старите селекции, дето никога не са копали така дъното?
Защото малко вече се объркахте, изобщо не става ясно от вашите мнения селекция ли няма, напротив има ли, ама е от много слаби играчи, дето са развалили хубавия отбор натрупал толкова отличия през последните години, или пък и това даже не е така, а ми всъщност няма никаква проблеми със селекцията или с липсата не селекция, а проблемът е бил треньорът и сега вече всичко ще е наред. И при новия треньор селекцията дето я няма, ама я има, ама я няма, плюс страхотната селекция на Ганьо вече ще почнат да мачкат наред. Или напротив, сега вече при новия треньор селекцията на Ганьо плюс новата селекция дето я има, а ма я няма, ще продължи да копае дъното, за което вината ще е хем на новия треньор, хем на селекцията дето я има, ама я няма и в никакъв, ама в никакъв случай няма да има нищо общо със селекцията на Ганьо, дето никога не е копала такова дъно, ама и никога нищо не е постигнала и всеки сезон напълно се е проваляла. А ма това последното е ужасно съвпадение и няма нищо общо със селекцията на Ганьо. Просто съвпадение.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 авг 2024 21:15

Случайно или не срива на отбора започна, с поемането на властта от новите собственици. В края на април бихме подуенци, след което отбора тръгна рязко надолу. По същото време излезе и и нформацията за смяна ан собствеността. Изобщо не смятам, че отбора е толкова слаб, че да не може да хване ръка. Също така не смятам, че основната причина за това състояние е треньора. По-скоро в клуба цари тотален хаос и дезорганизация, а явно и в самолета няма пилот, но за сметка на това е пълен със стюардеси!
Ако няма промяна в управлението, Томаш е обречен и ще бъде жертвено агне.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 авг 2024 21:24

И в какво се изразява хаосът, щом не е в отбора?!? И как така с отбора всичко е наред, а ма хаосът е в резултатите на ... отбора.
Далеч по-силна ми се вижда теорията, че няма селекция, а ма я има, но я няма, въпреки че я има. Някак си поне има фокус.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 авг 2024 21:55

ivo55 написа:И в какво се изразява хаосът, щом не е в отбора?!? И как така с отбора всичко е наред, а ма хаосът е в резултатите на ... отбора.
Далеч по-силна ми се вижда теорията, че няма селекция, а ма я има, но я няма, въпреки че я има. Някак си поне има фокус.

Хаосът е в управлението на клуба на първо място. Имаме трима директори, като и досега не ми е ясно кой за какво отговаря, пред кой се отчита и каква отговорност се носи. Стипич бе избиран дълго време, като ни бе обяснено, че са гледани много треньори. През това време Томаш бе на разположение, ама нашите меринджеи предпочетоха да платят две неустойки, за да вземат Томаш. Същите тези меринджеи продължават да се упражняват да управляват. Мен лично това ме притеснява.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 авг 2024 22:11

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2024 22:17

Ляв бек сме си купили.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от gihuelo на 29 авг 2024 22:26, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”