ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Очаквано ЦСКА ще се възроди още следващия мач като феникс от пепелта и ще започне да мачка отборите на които пусна аванта. За наше щастие това няма да е достатъчно да станат шампиони. Много ще е яко точно тези нарочно изгубени три точки от фиестата днес да не им стигнат за титлата.
-
- Контакти:
Logical person написа:Много драматизирате колеги армейци. Тези три мача с нищо не са по-различни първите ни три официални мача през есента. След това играта и резултатите се подобряват чувствително. Имаме всички шансове за титла.
Томов ти ли си ?
И мачовете, който нищо не играхте не са 3, а 5, защото последните 2 мача преди паузата с Локо ПЛ и Черно Море бяхте същата трагедия,но с огромен късмет, няма да ми омръзне да го повтарям
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
Logical person написа:Много драматизирате колеги армейци. Тези три мача с нищо не са по-различни първите ни три официални мача през есента. След това играта и резултатите се подобряват чувствително. Имаме всички шансове за титла.
Титли-митли, лягане-ставане, имаме пари-нямаме пари, има спонсор-няма спонсор, акционери идват-акционери си отиват..........писна ми на грездея

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
alexpetrof написа:Logical person написа:Много драматизирате колеги армейци. Тези три мача с нищо не са по-различни първите ни три официални мача през есента. След това играта и резултатите се подобряват чувствително. Имаме всички шансове за титла.
Томов ти ли си ? И мачовете, който нищо не играхте не са 3, а 5, защото последните 2 мача преди паузата с Локо ПЛ и Черно Море бяхте същата трагедия,но с огромен късмет, няма да ми омръзне да го повтарям
Е? Това идва да рече, че от Ботев сме си паднали арбашлийската заслужено! Апропо, за мача с Черно море не си прав. С тях късмет имахме само при гола където топката рикошира в чим.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
russia написа:alexpetrof написа:Logical person написа:Много драматизирате колеги армейци. Тези три мача с нищо не са по-различни първите ни три официални мача през есента. След това играта и резултатите се подобряват чувствително. Имаме всички шансове за титла.
Томов ти ли си ? И мачовете, който нищо не играхте не са 3, а 5, защото последните 2 мача преди паузата с Локо ПЛ и Черно Море бяхте същата трагедия,но с огромен късмет, няма да ми омръзне да го повтарям
Е? Това идва да рече, че от Ботев сме си паднали арбашлийската заслужено! Апропо, за мача с Черно море не си прав. С тях късмет имахме само при гола където топката рикошира в чим.
А другия гол го вкарахте със задник

Никъде не съм твърдял, че днес сте легнали
п.п. объркал съм се за гола със задник, пуснах си репортажа от мача
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
Преди мача в Ловеч коментираше ли се в Левски възможност футболистите да не се напрягат, за да остане ЦСКА трети? - Не, разбира се. Няма как и през ум да ни мине. Ние сме Левски и във всеки мач играем за победа. Без значение кой е противникът или какво значение има резултатът за трети отбор, ще направим ли услуга на някого или не. 

- dreben23
- Контакти:
balef написа:Преди мача в Ловеч коментираше ли се в Левски възможност футболистите да не се напрягат, за да остане ЦСКА трети? - Не, разбира се. Няма как и през ум да ни мине. Ние сме Левски и във всеки мач играем за победа. Без значение кой е противникът или какво значение има резултатът за трети отбор, ще направим ли услуга на някого или не.
А Хасково си е Хасково. Винаги ви лягат за победа, айде спрете се де, с всичките си профили влязохте и ме разсмяхте и с всичките!

А в по-предни сезони кой влезе в Европа в последните три кръга, ама после дойдоха и евроазиатските истини.

Стига сте дъвчили едно и също, не може да е толкова малък капацитетът ви, или просто няма за какво друго да се хванете, ами хванете се за палците като няма!

Купа на България щели да ми вземат, хубаво, вземете я, няма лошо. Ами после с тая команда в Европа какво правим -влизаме в групите ли? Най-много да ви отплющи и вас някакъв Зимбру и ще ви остане само закритата Мура за пред форумите. Годиини наред чета за свещеното число седем, ама и то ви отиде на кино и сега останаха само ревът и сополите.

А ние ще се погрижим и за дружките ви от Лудогорец - все някога и тяхното време ще дойде.

Има една друга истина за по-нормални хора, следили дълги години нещата- Лудогорец игра в групи не защото е супер добър, а балканските грандове ги налегна кризата последните години! На всичко отгоре в по-предните години знаете много добре, че нещата не бяха съвсем на регионален принцип и затова и наш отбор проби само веднъж- Левски, няма лошо.
Някой от тук присъстващите гледа ли мача Славия-Лудогорец и видя ли нещо нередно в тоя мач?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Честита победа на Ботев.Загубихме три точки по пътя към титлата,но още по-голяма загуба ще е ако загубим и Стойчо Младенов като треньор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Загубихме на пясъчен терен,после на снежен,сега и на перфектен!Явно проблема е в нас
!

BRF написа:Загубихме на пясъчен терен,после на снежен,сега и на перфектен!Явно проблема е в нас!
+1
А колкото до глупостите,които се изписаха-да се включа и аз:Левски легна на Лудогорец,за да попречи на ЦСКА да стане шампион