Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 23:36

Tommi написа:Ексрерти, експерти, ама се ръководят от партийните нагласи. Затова нищо не се получава. Снощи писах, че ще се оправим, когато изцяло ни управляват експерти, които действат като експерти, а не като политици. Което е една утопия. :)

Така е.. Докато се назначават калинки, роднини, братя и сестри на важни постове няма да стане! Самото назначение на Пеевски, доказва тезата, че всичко се ръководи от интереси. Орешарски е експерт в своята област, но специално решението за Пеевски му беше спуснато отгоре. Значи изводът е, че дори да имаш добри експерти, когато има вмешателство в работата им няма как да има добри резултати.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 23:37

doktora25 написа:
dunavfc написа:Тия 65 %, които не са гласували си ги сортирай, както ти е угодно, само ,че в демократичните страни се изследват резултатите на тези ,които са гласували.
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.

Добре де, по тази твоята логика като народът избра на референдума да се строи Белене, ти защо не бе на същото мнение?

Стига си говорил наизуст, бе човек. За 2-3 път те хващам. Да търся ли мнението си в което съм казал,че всеки вот независимо, какъв е и , колко са гласували, трябва да се приема за легитимен. Ако ще и 1 % да са гласували.

haha написа:
dunavfc написа:
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.

Не знаех, че премиерът се избира от народа, явно са променили законите. Дай ми разумно обяснение, защо след като твоят кумир се тупа в гърдите колко пъти бил спечелил в момента не е на власт? Дадоха ли му мандат- да. Успя ли да направи правителство- не. Аз ли съм му виновен за това?

При положение,че двете основни партии са казали,че ако спечелят ще поставят за министър- председател Борисов или Орешарски, дали не го избираме ?
Борисов не играе игрички и лицемерни коалиции, затова е в опозиция... Пречеше ли му нещо да направи коалиция с ДПС ? Направили ?
Ако за съм симпатизант на БСП и моята партия направи коалиция с ДПС ще го приема за предателство, не за повод, който да ме радва.
Всеки сам да си отговори, какво е по-добре - Да направиш коалиция с ДПС, само и само да си на власт или да си опозиция, но да си останал с честта си.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 23:39

Освен, че беше отсвирен от Местан, в общи линии, да, друго не му пречеше! :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 23:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 23:41

Rafa написа:
dunavfc написа:
RedeviL написа:И кое ми е жалкото!? Не знам как може да казваш на абсолютните факти като рекордно ниската избирателна активност - опорни точки. На мен ми е ясно, че и 5 човека да са гласували за ГЕРБ, ти пак ще си дрънкаш твоите глупости.. Но най-малкото не е морално нито един журналист да не му зададе подобен въпрос и вмсето това да го оставят да си разправя обичайните заучени фрази за Станишев и БСП! А кой ще управлява страната предстои да видим.. Не се подвеждай по сегашните резултати, които при едни евентуални парламентарни избори ще бъдат сериозно променени! Дори самият Борисов призна за това. Естествено човекът толкова много бленува да е отново на министерското кресло, че в даден момент не се знае, дали това няма да замъгли съзнанието му, ако не е станало вече.. Също така не бъди толкова обнадежден, че Борисов ще е отново премиер! Вече и на малките деца трябва да е станало ясно, че без широка коалиция е невъзможно да има работещо правителство! Не знам, как може да се връзваш на приказките на Борисов, че видиш ли още малко и хоп ГЕРБ отново ще окупира властта!? Друг мит, който се пропагандираше упорито на тази пародийна пресконференция е, че ГЕРБ били надградили.. Глупости на търкалета! Просто благодарение на ниската избирателна активност и това, че техния основен електорат беше по-мотивиран успяха да постигнат такъв добър на пръв поглед резултат. Между другото ситуацията при ДПС е аналогична.

Кое е за теб е факт, бе ? Спечели ли ГЕРБ изборите ? Имаха ли преднина от 10 % ? Това измислица ли е ? Факт ли е , какво е ?
Какво ме интересува,че 65 % не са гласували, те не трябва да се причисляват никъде. Кой е казал,че са против ГЕРБ ? Кой е казал,че са за ГЕРБ ? Броят се и се анализират, тия които са гласували, ебем ти и логиката ,които някой хора вкарвате.
Не ме интересува изобщо дали Борисов ще се върне на власт или не, моите симпатии , изобщо не се измерват в това , дали е на върха или в небитието. Пука ми на оная работа дали ще стане отново министър-председател, а и не вярвам да стане.

Заеби тези проценти, давай конкретни цифри ;) Искам да знам, точно колко хора са гласували за ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. 8-) Ами те ако бяха гласували двама човека и единият е гласувал за ГЕРБ, щяха да са с 50 % ;)

Какво ме интересуват мен цифрите, бе човек. Във всяка една държава по света, как се избират политическите фигури ? С хвърляне на зарове или боб ли ?
Ако в Германия или Франция партия спечели с 49 % обща активност ще има ли правото да управлява или изборите няма да са легитимни.
Интересно ми е в колко държави по света, има закон, който не приема изборите, ако активността е под 50 %...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 23:41

Дунавчето пак дойде да се самоизмъчва сред негласувалите :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 23:42

RedeviL написа:Освен, че беше отсвирен от Местан, в общи линии, да, друго не му пречеше! :mrgreen:

Сигурно е било така....

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 23:42

dunavfc написа:Какво ме интересуват мен цифрите, бе човек. Във всяка една държава по света, как се избират политическите фигури ? С хвърляне на зарове или боб ли ? Ако в Германия или Франция партия спечели с 49 % обща активност ще има ли правото да управлява или изборите няма да са легитимни.
Интересно ми е в колко държави по света, има закон, който не приема изборите, ако активността е под 50 %...

Абе пич, знаеш ли изобщо колко хора са гласували за ГЕРБ или не :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 23:43

dunavfc написа:
RedeviL написа:Освен, че беше отсвирен от Местан, в общи линии, да, друго не му пречеше! :mrgreen:

Сигурно е било така....

Борисов ще направи коалиция и със Сатаната, само и само да е на власт. Вярвай си, че не играе коалицийки..

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 23:46

dunavfc написа:

Сигурно е било така....

И сигурно ти знаеш най-добре.. Сериозно ли му вярваш, че когато дойде време да се орпеделя коалицията Борисов ще го направи публично и без игрички, както каза той. Ти или си облъчен или си много наивен!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 23:51

Rafa написа:
dunavfc написа:Какво ме интересуват мен цифрите, бе човек. Във всяка една държава по света, как се избират политическите фигури ? С хвърляне на зарове или боб ли ? Ако в Германия или Франция партия спечели с 49 % обща активност ще има ли правото да управлява или изборите няма да са легитимни.

Абе пич, знаеш ли изобщо колко хора са гласували за ГЕРБ или не :lol:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
В тоя форум съм срещал най-неадекватните и глупави хора, които мога да си представя....
От 241239 кладенеца вода вадят за да изкарат някакви безумно малоумни аргументи.
ГЕРБ спечели изборите , ония тръгнали да броят, кой колко гласоподаватели има.
Не виждате ли,че никой не ви връсне за сливи и коментирате 80 страници едно и също !
Ще изпратим ли 17 депутата в Брюксел ? На някой пука ли му от вашите малоумни аргументи за негласувалите ? В другите страни ще изпратят ли Евродепутати ? Пука ли им, колко са гласували или не ? В Словакия и Чехия гласуваха под 20 % . Ще има ли депутати от споменатите страни ?
Или сте безмозъчно увредени ( надявам се поправимо ) или се правите излишно на интересни, защото не впечатлявате никого.

Върни се в “Свободна зона”