Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
...а това на Блиц е една голяма пикня...Там пише, и че някакъв генерал дал 100 млн за ВМЗ Сопот. 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!
Медиите гадаят, а този вариант на Блиц пък, ако го прочетеш внимателно, направо оставя ЦСКА зависими от хрумванията на Титан... Глупости са това, налага се да чакате. Сори, не искам да съм на ваше място. 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Red Warrior
- Контакти:
Според мен трябва да стане, защото това е единственият логичен изход от ситуацията. Иначе червените фенове ще се поделим по между си, феновете на други два клуба - Литекс и Чавдар също ще страдат, а от това Гришата няма да спечели обществено одобрение. Наказание от УЕФА със сигурниост няма да ни се размине, дори да не е 5 години неучастие в евротурнирите, но ще е сериозно. Това е единственото логични решение. Боклуците, само ме притеснява дали ще приемат, но и те са притиснати до стената, защото, ако само фалират клуба, ей така за нищо - жална им майка!
Последна промяна от Red Warrior на 13 юни 2013 21:33, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
SILVERR_BULLET написа:Teo написа:sin4ec написа:Утре като напишат в Блиц, че няма сделка, да не станат най-големите боклуци?
Sin4ec знам, че се надяваш на такава развръзка, веднага ще станете активни в нашия форум!
аз искам ГГ да дойде при вас, защото ако станем шампиони, това ще ми бъде най-сладката титла поне на мен, изключително ми е неприятен тоя селяк,самия му говор и примитивно излъчване.А от друга страна за вас пък ако не сте шампиони болката ще бъде неописуема..така че да дойде, какво пък-риск печели, риск губи
Куршуме не мятай напрежението при нас, молим те
Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:sin4ec написа:Утре като напишат в Блиц, че няма сделка, да не станат най-големите боклуци?
Sin4ec знам, че се надяваш на такава развръзка, веднага ще станете активни в нашия форум!
Бъркаш ме с други. Въпросът е как през 5 часа ви се мени настроението. Някой спец по психология и журналистика може докторат да напише по темата. Вярваш на една медия, защото ти изнася. Нищо, че не е потвърдено никъде и тази медия си я плюл , че е жълта клюкарница. И утре като напише обратното, пак ще е жълта. Седи, грей се, накрая официално ще ти кажат-да, стана или не, не стана!
Омразна ми да чакам 5 години сме все утре чакайте развръзка, склонен съм да вярвам почти на всичко в момента... мнението си го меним, защото вариантите, който ни дават всеки ден са различни...
Тео, вариантите са различни, но твоята глава е една-използвай я по предназначение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
SILVERR_BULLET
Нека дойде Гришата бе пичове, какво толкова- вижда се че когато те са слаби и на нас не ни върви.И обратно-когато бяха най-силни в последните 23 години, когато биха Ливърпул на "Анфийлд" и отстраниха Леверкузен а собственикът им беше най-богатия човек в България, същия сезон станахме шампиони и играхме 1/4 финал в УЕФА...и то при положение че есента ни водеха със седем точки, и от 15 кръга имаха 14 победи и един равен с нас..просто когато те са силни, и ние се мобилизираме максимално, а когато са слаби-и ние се отпускаме и ни цакат разни провинциални тарикати.Да идва Ганчев! 
SILVERR_BULLET написа:Нека дойде Гришата бе пичове, какво толкова- вижда се че когато те са слаби и на нас не ни върви.И обратно-когато бяха най-силни в последните 23 години, когато биха Ливърпул на "Анфийлд" и отстраниха Леверкузен а собственикът им беше най-богатия човек в България, същия сезон станахме шампиони и играхме 1/4 финал в УЕФА...и то при положение че есента ни водеха със седем точки, и от 15 кръга имаха 14 победи и един равен с нас..просто когато те са силни, и ние се мобилизираме максимално, а когато са слаби-и ние се отпускаме и ни цакат разни провинциални тарикати.Да идва Ганчев!
То е видно, че се притеснявате ЦСКА да стане шампион тази година! Труден сезон с много напрежение и паника ви очаква!
Red Warrior написа:Кашчей написа:Red Warrior написа:Не знам за каква информация от Блиц имаш в предвид, но ти казвам, че специално за ЦСКА те са най-информирани. Доколкото знам спортният им редактор е в изключителни тесни връзки с хора от ръководството на ЦСКА. А по какъв начин ще се отчитат парите със сигурност си има начини. След като Гришата де юре не се води собственик на Литекс а "благодетел" сещай се за какво става въпрос.
Как им се води не ме вълнува.Въпросът ми беше как ще си оформя разходите, след като няма да ви е собственик.Той, както казвате не е собственик и на Литекс, но за там не знам как стоят финансово нещата.Коментирам въодушевлението ви, че идва Чичко Паричко и започва да налива милиони в кацата без дъно.
Явно си има вратичка, не знам. Може някоя негова фирма да дава заеми, като акциите са залог, или нещо такова. Има си цели две професии, които се занимават само с подобни врътки - счетоводители и юристи.
Щом ще дава заеми.. това наливане ли е?И сега ТИТАН-ите ви дават заеми.
Ами... хората говорят, че акциите ви са запорирани от Жеваго.Колко е истина не мога да знам, но защо на едни хора (Блиц) се вярва, а на други(за Жеваго) не се вярва.Ако това, за Жеваго е истина, как ще стане сделката?
Не съм сигурен, но негова фирма да ви дава заем е все едно той да ви дава заем... поне така аз виждам нещата
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Red Warrior
- Контакти:
Teo написа:SILVERR_BULLET написа:Teo написа:sin4ec написа:Утре като напишат в Блиц, че няма сделка, да не станат най-големите боклуци?
аз искам ГГ да дойде при вас, защото ако станем шампиони, това ще ми бъде най-сладката титла поне на мен, изключително ми е неприятен тоя селяк,самия му говор и примитивно излъчване.А от друга страна за вас пък ако не сте шампиони болката ще бъде неописуема..така че да дойде, какво пък-риск печели, риск губи
Куршуме не мятай напрежението при нас, молим те... ние освен да градим млад отбор тая година и да играем мач за мач, вие трябва задължително ще годините някоя тенекия да вземете! Но все пак ние може ви надцакаме за нея, кой знае... ще бъде ужас за вас, ако титлата се връчва на Армията, а в същия момент отбора от герена играе за честа на второто място
![]()
с викове БАТКОВ ВЪН!
+1. Аз даже не съм сигурен, кое е по-добре - да станем шампиони, или да гледаме отбор изграден от млади българчета, при това класни. Стига да сме нормален клуб, без да се говори за липса на пари, оправи се школата и стадиона, за мен ще бъде напълно достатъчно, дори още 5 години да не станем шампиони.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- samocskasamo
- Контакти:
След мача със Славия беше такава хубава СИНЯ ТИШИННА,а сега говеждата кочина надигна пак глава.Някои бе писал,че Наско няма да доиде в Левски ако не е сигурен в титлта.Това е точно така,но тои доиде без да знае,че Гришата и Ицо идват.Питайте го онзи ден какво е бил казал-ебаси мислех,че само с Кирчо ще се боря а сега си еба мамата.Да това са негови думи и тои знае,че сега няма как да пребори ЦСКА подсилен със звездите на Литекс.Отделно Левски в момента също е затрупан от проблеми-пари има само за един сектор,Батков пари нема за даване,Тонев избега,руснаците биха отбои.Така че Ганьовци не се занимавайте с нас,а гледайте си вас,че нещата така могат да се завъртят,че да стигнете дъното-не само без титла и спосор,но и без стадион.Честно,не ви го желая,защото без силен ЦСКА няма Левски и обратно.Затова гледайте ваща паница
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!