5kov,5rov написа:fen0212 написа: Явно именно ти си от тия дето не носят на бъзици и редовно надават вой след всеки бъзик с клуба.Другите просто ги игнорират.Та ти знаеш ли каква подготовка провеждат Лудогорец --не виждаш ли снощния им резил --и то не с резерви както се опитват да пишат ,а с новите и уж по-качествени попълнения.Така че каква е организацията която ние нямаме
Можеш да ми провериш останалите коментари преди да обясняваш, че всеки път надавам вой. А това, че Лудогорец са се издънили и не са направили кой знае каква селекция и тази селекция се е издънила в някакъв смешен мач ни най-малко не ме грее. Те вече си имат сглобен отбор, могат да си позволят да доведат и Сульо и Пульо и к**а ми Янко ако щат. И без тях отбора им е стабилен. От друга страна както казах ние вече се лишихме от услугите на шестима играчи - добри, лоши - за някои не е много ясно дали имат алтернатива. И само се набъркваме в някакви скандали като подуенци, само че тях медиите ги пазят, а нас никой не ни пази... Имам чувството, че тия от Титан си мислят "я, е тука какъв скандал ще стане, направо сме all in"...
Човече ,ти наистина ли си мислиш ,че шефовете от Титан са толкова слаби и некомпетентни? Защо никой не закача Лудогорец ,а всичко се излива срещу ЦСКА.Защото в Лудогорец отиват само тези които са работили против клуба --всички други искат в ЦСКА.Винаги можем да имаме футболисти като тези в Лудогорец .Ние искаме по.-стойностни -- това създава проблеми,защото пък се оказва ,че истински стойностните не искат да идват не само в ЦСКА ,а и в БЪЛГАРИЯ.И все пак има още макар и не много време и знам ,че в ЦСКА няма да има провал ,освен ако наистина няма обществен ЗАГОВОР.Тогава вече наистина Титан не може да се преборят ,дори и да имат най-добри намерения.