Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kufur

Re: Ситуацията в ЦСКА - коментар

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 19:47

blue avalanche написа:
msm написа:Най-малкото , делим първо място ! Всичко друго е след нас! Отделно от това, имаме победи над Левски, Литекс, Черноморец и равен с Лудогорец. Това са ни резултатите!
И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?

Нищо не делите!Направо сте си на второ място. ;)
"И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?"
В случай,че си пропуснал,треньор на Левски е Николай Костов. :o
Не знам друг отбор в света,където директора(или какъвто е там Дуци) да се води и пом.-треньор. :oops: Можеш да ми подскажеш някой...

Веднага ти подсказвам: Гонзи, беше спортен директор,мениджър,пом. и старши едновременно и пресаташе сигурно е играл,спонсор,дясна ръка на Тара..

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 яну 2012 23:01

blue avalanche написа:
msm написа:Най-малкото , делим първо място ! Всичко друго е след нас! Отделно от това, имаме победи над Левски, Литекс, Черноморец и равен с Лудогорец. Това са ни резултатите!
И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?

Нищо не делите!Направо сте си на второ място. ;)
"И пак в твоя смисъл, Гонзо и Тонев както кави ще го "играят" при вас?"
В случай,че си пропуснал,треньор на Левски е Николай Костов. :o
Не знам друг отбор в света,където директора(или какъвто е там Дуци) да се води и пом.-треньор. :oops: Можеш да ми подскажеш някой...

Дали делим първото или сме втори, факт е че сме с еднакви точки, а вие сте след нас!!!

За твое сведение Симонович се води Спортен директор ,а не пом.треньор! Или ти си видял лично заповедта за назначаване? Защото в официалния сайт на ПФК ЦСКА пише:
Треньори
Димитър Пенев - старши треньор
Адалберт Зафиров - помощник треньор
Илиян Василев - треньор на вратарите

В случая май ти си пропуснал!!! Ето ти цитат от Гонг:
Началниците в Левски Георги Иванов и Иво Тонев проведоха поредна работна среща на „Герена“. Дуетът със съдействието и на Константин Баждеков продължава да търси варианти за нови футболисти, които да подсилят състава на Николай Костов

Та в момента "дуетът" със съдействието на Баждеков, съвместяват директори, скаути и треньори ( при правенето на селекция е нормално да се чуе мнението на треньора) едновременно! Лошото е , че и тук нищо не се получава:
Левски търси усилено състезатели на някои позиции. На този етап бе намерен само ляв бек в лицето на португалеца Нуно Пинто. Проблем се оказва и опитите на Левски да се отърве от футболисти, които не са по вкуса на Костов. Към днешна дата няма желаещи да ангажират някои от ненужните на „Герена“

Интересно, къде "треньорчето" Костов се вмества в избора на състезатели??? Нито има думата за нови футболисти, нито пък може да се отърве от нежеланите. Голям треньор ще е да знаеш! Ситуацията в момента, напълно съвпада с думите на Костов от първата пресконференция :
Напускам, ако някой ми се бърка в работата

Потребителски аватар
BIG RED
Контакти:

Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Мнениеот BIG RED » 11 яну 2012 11:48

Когато продадеш целия си отбор, няма как да сглобиш нов за 2 месеца и да станеш шампион!!!
Без Зику, Нелсън и Делев + хората от допинг скандала, Янчев, Стоянов иТрифонов става лошо.
Най вероятно си отиват Мораеш и Платини след което от титулярите остават само Бандата, Галчев и Мболи.
От резервите които играха малко повече са Адемар и Петър Стоянов.
Идват нови футболисти - това добре!
Завръщат се контузени - това добре!
Идват разни на проби - това добре!

Но е добре само за сглобяване на нов отбор, а не за преследване на титлата :(

Надявам се да не изляза прав и да спечелим титлата но...., ще почакаме за да разберем.

САМО ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2012 16:46

msm написа:
Началниците в Левски Георги Иванов и Иво Тонев проведоха поредна работна среща на „Герена“. Дуетът със съдействието и на Константин Баждеков продължава да търси варианти за нови футболисти, които да подсилят състава на Николай Костов

Та в момента "дуетът" със съдействието на Баждеков, съвместяват директори, скаути и треньори ( при правенето на селекция е нормално да се чуе мнението на треньора) едновременно! Лошото е , че и тук нищо не се получава:
Левски търси усилено състезатели на някои позиции. На този етап бе намерен само ляв бек в лицето на португалеца Нуно Пинто. Проблем се оказва и опитите на Левски да се отърве от футболисти, които не са по вкуса на Костов. Към днешна дата няма желаещи да ангажират някои от ненужните на „Герена“

Интересно, къде "треньорчето" Костов се вмества в избора на състезатели??? Нито има думата за нови футболисти, нито пък може да се отърве от нежеланите. Голям треньор ще е да знаеш! Ситуацията в момента, напълно съвпада с думите на Костов от първата пресконференция :

Сега,ако праснеш и едно цитатче от Гонг,където пише,че Иванов и Тонев НЕ СА СЪГЛАСУВАЛИ с Костов и не са "чули мнението на треньорчето"-направо си върха!!! :mrgreen:
Да!Ние не можем да се освободим,засега,от някои ненужни играчи.За сметка на това,обаче,вие със завидна бързина се "освобождавате" и от нужни,и от ненужни играчи. :oops: С превес на нужните...
Очевидно ситуацията НЕ СЪВПАДА с думите на Костов,защото,доколкото знам,си е треньор на Левски.Или имаш друга информация?

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 яну 2012 17:02

Каква титла с четирима титуляри и смешен треньор, като Дуци. Разберете най-накрая, че Титан са призвани да убият ЦСКА. Това, което не можаха да постигнат СДС и Томов те го вършат в момента - червена титла никога. Вече не разбирам, нарочно ли е или просто перничаните са прости и не се справят. Явно е първото, защото останалите им начинания вървят добре. Трябва нещо да се направи и да се спре съсипията на нашия отбор. Хората от бизнеса и политиката симпатизиращи на ЦСКА трябва да се намесят иначе потъваме. Продават се най-добрите футболисти, а заместници няма, гонят доктора - друг няма и най-фрапиращото - предсезонна подготовка без кодиционен специалист. Критикуваха Радуканов и Йовановски, но сега кой ще води заниманията за сила и издръжливост, някакъв незнаен италианец, дето даже не го познават. Обърнаха отбора ни на цирк, а ни говорят за някакво светло бъдеще. Досега бях оптимист за титлата, но днес след трансфера на Спас в някакъв неизвестен турски отбор вече не вярвам в нищо. Дано черните ми предсказания не се сбъднат, но в момента не виждам светлина в тунела. Може би единствено Д.Пенев и няколкото млади момчета жадни за изява. Дали силите им ще стигнат пролетта ще покаже, станат ли първи, това ще е подвига на века. ЦСКА е доказал, че се справя в трудни моменти. Лошото е, че ударите вместо отвън идват отвътре и то от най-високо равнище. Срещу предатели в собствената ти къща не може да се бори никой!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 20:53

Според мен, малко избързвате с изводите или реакциите по-точно.Нека да видим какви играчи ще бъдат привлечени, как ще се впишат и те и младите наши си, да минат 4-5 мача и тогава да правим радикални изказвания.На наемниците разчитам да вдигнат много класата, но основна роля в този отбор ,ще имат младите ни играчи.Те ще са длъжни да показват хъс и професионализъм на вносните звезди и на тренировките и след тях в свободното време..Затова казвам, че всичко е в главите на момчетата и затова разчитам на българчетата в отбора :!:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 яну 2012 21:35

redpride написа:Каква титла с четирима титуляри и смешен треньор, като Дуци. Разберете най-накрая, че Титан са призвани да убият ЦСКА. Това, което не можаха да постигнат СДС и Томов те го вършат в момента - червена титла никога. Вече не разбирам, нарочно ли е или просто перничаните са прости и не се справят. Явно е първото, защото останалите им начинания вървят добре. Трябва нещо да се направи и да се спре съсипията на нашия отбор. Хората от бизнеса и политиката симпатизиращи на ЦСКА трябва да се намесят иначе потъваме. Продават се най-добрите футболисти, а заместници няма, гонят доктора - друг няма и най-фрапиращото - предсезонна подготовка без кодиционен специалист. Критикуваха Радуканов и Йовановски, но сега кой ще води заниманията за сила и издръжливост, някакъв незнаен италианец, дето даже не го познават. Обърнаха отбора ни на цирк, а ни говорят за някакво светло бъдеще. Досега бях оптимист за титлата, но днес след трансфера на Спас в някакъв неизвестен турски отбор вече не вярвам в нищо. Дано черните ми предсказания не се сбъднат, но в момента не виждам светлина в тунела. Може би единствено Д.Пенев и няколкото млади момчета жадни за изява. Дали силите им ще стигнат пролетта ще покаже, станат ли първи, това ще е подвига на века. ЦСКА е доказал, че се справя в трудни моменти. Лошото е, че ударите вместо отвън идват отвътре и то от най-високо равнище. Срещу предатели в собствената ти къща не може да се бори никой!

По принцип си прав, но изпадаш в много черногледство...Все пак сме в България-давам ти пример с нашите.Аз лично не помня Левски да е играл толкова зле и бездарно, пък сме само на три точки от лидерите! И не слушай мустакатия клиент на 4 -ти километър, него го е страх от синя титла като турчин от сланина и си дудне редовната порция скудоумия! Битката за титла тепърва започва! Виж, Зику не можете го замени с никой-може да е с шкембе и бавен, но ви извади сума мачове.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 23:11

blue avalanche написа:
msm написа:

Сега,ако праснеш и едно цитатче от Гонг,където пише,че Иванов и Тонев НЕ СА СЪГЛАСУВАЛИ с Костов и не са "чули мнението на треньорчето"-направо си върха!!! :mrgreen:
Да!Ние не можем да се освободим,засега,от някои ненужни играчи.За сметка на това,обаче,вие със завидна бързина се "освобождавате" и от нужни,и от ненужни играчи. :oops: С превес на нужните...
Очевидно ситуацията НЕ СЪВПАДА с думите на Костов,защото,доколкото знам,си е треньор на Левски.Или имаш друга информация?

Това е коментар за подфорум Левски, АКО НЕ МИ ВЯРВАШ :lol: Погледни горе в трея цвета и надписа ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 12 яну 2012 08:36

Никакви шансове не губи ЦСКА.Никой в отбора не е незаменим ,а с тази игра от есента ,която беше кой както може и без никаква съгласуваност ,щом стигнахме до това класиране ,всичко от тук нататък може да бъде не по-.зле ,а по-добре.Просто няма как да сме по-зле ,разберете това.За какво ядро ми говорите като аз така и не разбрах около кого всъщност трябваше да е това ядро.Оказа се ,че когото и да махнат ,пак се играеше ,както и с него.Така че ,още малко търпение.Според мен всичко ще е добре.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 яну 2012 14:20

B__A__N__DA__TA написа:
blue avalanche написа:Сега,ако праснеш и едно цитатче от Гонг,където пише,че Иванов и Тонев НЕ СА СЪГЛАСУВАЛИ с Костов и не са "чули мнението на треньорчето"-направо си върха!!! :mrgreen:

Това е коментар за подфорум Левски, АКО НЕ МИ ВЯРВАШ :lol: Погледни горе в трея цвета и надписа ;)

Напълно си прав! Но както изглежда има някой , който вижда само чуждите трески, а собствените не! Само ще вметна, че работна среща се прави с присъетвие, а не с "чули мнение"!

Относно ЦСКА ще кажа пак, че нищо не е свършило. Няма незаменими вкл. и Зику. Левскарите се радват, че с лошата игра през есента са стигнали до 3т. след нас, но аз пък не съм чул или прочел, някой от тях да е казал, че ние сме играли нещо по-различно от тях. С една дума, от едно и също дередже, ние сме с 3т. напред. Това, че има напуснали и ще дойдат нови, не е причина за притеснение относно титлата. Нека не забравяме Лудогорец кога събра състав, и как се представи с него. Въпрос на качества, тренировки и резултати. Аз се надявам, че новите ще са по-добри от напусналите. А какво ще стане, ще се види на терена!

Върни се в “ЦСКА”