ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Dans-e прав си , че не трябва да се плюе по Генов , защото е част от отбора и аз лично спирам , но не забравяй , че Генов не е Черно море и има кой да играе от ляво
вместо Д. !!!

ex Popeye
Тия варнаутре май са плебейски подлоги в спортната им редакция..."мъжкари" 

Готвача написа:Ха-ха.Примера ти ме развесели много.Дъщеря ми не обича грах и го отделя от гювеча и руската салата,но ги яде,защото ги обича.А дали ти ще ядеш или не,си е изцяло твое решение.А между другото,ако примерно в една манджа която се казва гювеч трябва да има грах,ако липсва няма да е точно същата мандажа.Макар че има гювечи без грах,както има и отбори без Дончовци.Да,ама те не са Черно море.Което от своя страна говори,че ти няма да гледаш повече Черно море,както няма и да ядеш гювеч заради граха.Кофти логика,ама е вярна.![]()
п.п.А щом не ти харесват и много други,надявам се че има отбор в който играчите ти харесват повече.Явно трябва да си смениш отбора,защото това явно не е твоят такъв.
Ти май не знаеш, че на стадионът ни феновете спряха да ходят заради некадърниците в отбора.
Ако се продължава в същият дух и аз спирам. Няма да си късам нервите всеки мач заради идиоти и некадърници.
Искам да гледам качествен футбол, не Дончо и статиста Божилов примерно.
Инвестират парите от Паломино за попълнения
Част от парите от трансфера на Ермес Паломино ще бъдат инвестирани в няколко качествени попълнения. Това съобщи за „Народно дело“ Стефан Генов. „Шефовете движат продажбата на Ермес, като се очаква до 10-15 декември сделката да е факт. След това с част от сумата ще можем да си позволим нови играчи. Вече имаме набелязани, но не искам да назовавам имена, защото някои от тях още не са прекратили взаимоотношенията си с настоящите клубове“, заяви Генов.Наставникът допълни, че първите им три контроли ще са на 24, 27 и 30 януари, като е възможно да има промени от един-два дни. За проверките се търсят съперници от региони в Добрич, Търговище, Велико Търново и Бургас.
Разбра се още, че в клуба са получили оферти и от Испания за зимен лагер през февруари. Другите варианти са Турция и Кипър.
http://narodnodelo.bg/news.php?news=61472
Решават за Станислав Стоянов до седмица
Ръководството на „Черно море“ ще реши до седмица бъдещето на Станислав Стоянов. Договорът на 35-годишния универсален играч изтича на 31 декември и съществува вероятност да не бъде подновен. Както е известно, Стоянов играе на „Тича“ от юни 1999 година. В момента той кара курсове за треньорски лиценз, тъй като неговото желание е да се посвети на тази професия. Затова няма да е изненада, ако му бъде предложено да започне като треньор в школата или бъде поканен в спортно-техническия щаб на представителния тим.
Разбра се още, че Цветан Йотов претърпя втора операция – на скъсана предна кръстна връзка на коляното. Първата хирургическа интервенция беше на скъсания му менискус и вътрешна връзка. Защитникът се възстановява по специална програма в родния си Стамболийски.
http://narodnodelo.bg/news.php?news=61471
Част от парите от трансфера на Ермес Паломино ще бъдат инвестирани в няколко качествени попълнения. Това съобщи за „Народно дело“ Стефан Генов. „Шефовете движат продажбата на Ермес, като се очаква до 10-15 декември сделката да е факт. След това с част от сумата ще можем да си позволим нови играчи. Вече имаме набелязани, но не искам да назовавам имена, защото някои от тях още не са прекратили взаимоотношенията си с настоящите клубове“, заяви Генов.Наставникът допълни, че първите им три контроли ще са на 24, 27 и 30 януари, като е възможно да има промени от един-два дни. За проверките се търсят съперници от региони в Добрич, Търговище, Велико Търново и Бургас.
Разбра се още, че в клуба са получили оферти и от Испания за зимен лагер през февруари. Другите варианти са Турция и Кипър.
http://narodnodelo.bg/news.php?news=61472
Решават за Станислав Стоянов до седмица
Ръководството на „Черно море“ ще реши до седмица бъдещето на Станислав Стоянов. Договорът на 35-годишния универсален играч изтича на 31 декември и съществува вероятност да не бъде подновен. Както е известно, Стоянов играе на „Тича“ от юни 1999 година. В момента той кара курсове за треньорски лиценз, тъй като неговото желание е да се посвети на тази професия. Затова няма да е изненада, ако му бъде предложено да започне като треньор в школата или бъде поканен в спортно-техническия щаб на представителния тим.
Разбра се още, че Цветан Йотов претърпя втора операция – на скъсана предна кръстна връзка на коляното. Първата хирургическа интервенция беше на скъсания му менискус и вътрешна връзка. Защитникът се възстановява по специална програма в родния си Стамболийски.
http://narodnodelo.bg/news.php?news=61471
mursusaid написа:Вече бившият футболист на Черно море Димитър Петков отрече за скандал с довчерашния си треньор Стефан Генов.
Както е известно вчера футболиста се раздели с "зелено-белите", след което в медиите се появи информация за скандал между него и Стефан Генов.
Дефанзивният халф заяви пред кореспондент на Novsport.com, че не е давал интервю пред нито една медия, след като вчера се раздели с "моряците". Петков отрече да е казвал, че Стефан Генов налага своите любимци и обясни защо се е стигнало до раздяла с клуба от морската столица.
"Не съм имал конфликт със Стефан Генов и не съм заявявал, че той налага само своите любимци. Не ми се занимава с интриги, в които ме забъркват съмнителни медии. Истината е, че желая да съм титуляр и да играя редовно. Бях резерва в Черно море, а това не ме устройва. Мисля, че когато съм получавал шанс за изява съм го оправдавал с добра игра. Нормално е да ми е неприятно, след като играя добре да ме оставят на пейката. Не обвинявам треньора все пак той решава кой да играе и кой не. Аз обаче нямам намерение да стоя на пейката и затова напускам. Желая успех на бившите ми съотборници", завърши Димитър Петков, който в момента е свободен агент и не пожела да коментира къде ще играе напролет.
http://www.novsport.com/news169649_1059.html
Не прави чест на някои тук,като са казали А вчера,днес да кажат и Б ,ама като гледам едва ли.Вчера се поства нещо,дали вярно или не няма значение,интриги да има.Днес обаче тук не виждам тези думи на Петков...
mursusaid, ако имаш мен в предвид, нали се сещаш, че не спя на лаптопа?! Постнах вчера това, което излезе в нета. За мен си е верно и ми се струва, че Петков просто се опитва да замаже нещата. Я е съжалил, че го е казал, я някой му е скръцнал със зъби и... ето сега опровержения. Както се съгласих вчера, че е постъпил мъжки като е казал каквото мисли, така пък сега ще кажа, че пък не е мъжки да се отричаш от думите си. Като имаш топки да го кажеш щом го мислиш, ще имаш топки и да го отстояваш. Не вярвам някой обаче да си е измислил вчерашните две интервюта. Намесен има и мениджър, цитирани чужди думи. Явно това са изпуснати реплики и от двамата и разбира се журналистите са намерили начин да ги включат в изказванията. Интересно ми е обаче, ако наистина е така, ако всичко е измислено, що само Петков опровергава?! Генов що мълчи? Но това си е тяхна работа, а и не мисля, че когато двама души са си казали мнението, това е скандал. Както и да е. Само mursusaid, утре да не излезе в трета медия опровержение на днешното интервю на Макето

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Втори играч си тръгна от Локо Сф, Преслав Йорданов не дочака Гигов
Втори футболист декларира днес, че си тръгва от Локомотив Сф. Централният нападател Преслав Йорданов не дочака утрешната среща с президента Николай Гигов и подаде документи за едностранно прекратяване на договора си. Пръв от клуба преди два дни си тръгна вратарят Боян Пейков. Според запознати, 22-годишният Йорданов е желан от Черноморец и Черно море.
Както е известно, Тони Велков пусна списък с имената на футболистите, които трябва да посочат желаят ли да напуснат клуба или не. До този момент други напуснали няма, но след разговора с Николай Гигов към изхода на стадион „Локомотив“ може да последват и други.
Ако това е вярно е хубаво, на мене ми се нрави това момче с бързина и нюх пред гола.
Коментирайте...
Втори футболист декларира днес, че си тръгва от Локомотив Сф. Централният нападател Преслав Йорданов не дочака утрешната среща с президента Николай Гигов и подаде документи за едностранно прекратяване на договора си. Пръв от клуба преди два дни си тръгна вратарят Боян Пейков. Според запознати, 22-годишният Йорданов е желан от Черноморец и Черно море.
Както е известно, Тони Велков пусна списък с имената на футболистите, които трябва да посочат желаят ли да напуснат клуба или не. До този момент други напуснали няма, но след разговора с Николай Гигов към изхода на стадион „Локомотив“ може да последват и други.
Ако това е вярно е хубаво, на мене ми се нрави това момче с бързина и нюх пред гола.
Коментирайте...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
Черно море уточни съперниците за първите си 3 контроли
Станаха ясни съперниците на Черно море в първите 3 контроли от зимната подготовка, съобщава официалния сайт на клуба.
На 25 януари моряците ще приемат Нефтохимик Бургас , на 28 ще гостуват на Черноморец Бургас , а на 31 ще бъдат домакин на отбор от региона най-вероятно Добруджа.
Останалите противници на варненци в проверките ще станат ясни , след избора на офертата за лагер в чужбина , като вариантите засега са 3-и Турция, Кипър и Испания.
Станаха ясни съперниците на Черно море в първите 3 контроли от зимната подготовка, съобщава официалния сайт на клуба.
На 25 януари моряците ще приемат Нефтохимик Бургас , на 28 ще гостуват на Черноморец Бургас , а на 31 ще бъдат домакин на отбор от региона най-вероятно Добруджа.
Останалите противници на варненци в проверките ще станат ясни , след избора на офертата за лагер в чужбина , като вариантите засега са 3-и Турция, Кипър и Испания.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche, последните два сезона на Преслав Йорданов:
2011/12 (18-ет мача и 7 гола):
http://www.zerozero.pt/jogador.php?grp= ... stats=club
2010/11(19-ет мача и 5 гола):
2011/12 (18-ет мача и 7 гола):
2010/11(19-ет мача и 5 гола):
Пълно дърво е. Имам "честта" да му следя изявите от началото на полусезона. Мерси, ако това е заместникът на Паломино сме я закъсали съвсем. Този от 3 метра пред вратата нацелва осветлението на стадионите....