Доцент напусна Пловдивския университет заради Доктор хонорис

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Доцент напусна Пловдивския университет заради Доктор хонорис

Мнениеот venomcho » 13 ное 2011 19:24

Кашчей написа:
venomcho написа:К'ъв си пък ти, че ще ти обяснявам :?:
Дървеният философ, дето единствената му връзка с Пловдив са "познанията" кой тунел до коя махала водел :mrgreen:

Дано и ти знаеш дотолкова моят град :mrgreen:

Кажи все пак, каква е причината да стане Доктор хонорис кауза превъзходният учен (в областта ругатнология) Хр. Стоичков? 8-)

Доктор Хонорис Кауза го е направил ПУ = Пловдивският Университет :!:
Разберете го най-накрая всички скучаещи злобари, които не само с Пловдив, но и с ПУ нямат нищо общо :!:
Аз не мога да разбера какъв е проблема на хора от софия или другите останали градове на коментиращите - да не би министър да са го направили, че имате право да се оплаквате и храчите :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2011 19:42

Пловдивският Университет не е ли в България?В него само пловдивчани ли преподават и учат?И откога в един форум не можем да си изказваме мнението по някоя недомислица, пък била тя и направена от пловдивчани?
На теб харесва ли ти един неграмотник, отрекъл се неведнъж от България, да бъде направен Почетен доктор на български университет, пък бил той и пловдивски?!

ПП-С неудоволствие забелязвам, че повечето пловдивчани, които пишете във форума сте много арогантни към всеки, който не ви споделя вижданията!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 ное 2011 19:51

Кашчей написа:Пловдивският Университет не е ли в България?В него само пловдивчани ли преподават и учат?И откога в един форум не можем да си изказваме мнението по някоя недомислица, пък била тя и направена от пловдивчани?
На теб харесва ли ти един неграмотник, отрекъл се неведнъж от България, да бъде направен Почетен доктор на български университет, пък бил той и пловдивски?!

ПП-С неудоволствие забелязвам, че повечето пловдивчани, които пишете във форума сте много арогантни към всеки, който не ви споделя вижданията!

Ами когато бива награждаван най-известният и успял жител на същият този град, като "по случайност" той е такъв и за България пред света, а по още по-голяма случайност той в случая като спортист е спомогнал за нещо (не заслужавате и грам разяснение какво точно) в областта на спорта с ПУ - да, харесва ми и не - не е най-голямото нещо, което можеше дори да се направи от благодарност :!:

ПП - с удоволствие отбелязвам задоволството си от това - Ние сме различни и се гордеем с това 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2011 19:56

venomcho написа:
Кашчей написа:Пловдивският Университет не е ли в България?В него само пловдивчани ли преподават и учат?И откога в един форум не можем да си изказваме мнението по някоя недомислица, пък била тя и направена от пловдивчани?

Ами когато бива награждаван най-известният и успял жител на същият този град, като "по случайност" той е такъв и за България пред света, а по още по-голяма случайност той в случая като спортист е спомогнал за нещо (не заслужавате и грам разяснение какво точно) в областта на спорта с ПУ - да, харесва ми и не - не е най-голямото нещо, което можеше дори да се направи от благодарност :!:

ПП - с удоволствие отбелязвам задоволството си от това - Ние сме различни и се гордеем с това 8-)

Като е толкова заслужил, да го бяхте направили Почетен гражданин, но ти няма да го разбереш това.Смяташ, че сме против, защото е от или в Пловдив, а не е така.

ПП-Да се гордееш с това, че си различен е хубаво.Да си различен, чрез арогантност към всеки друг....е простотия.Всъщност, нали тази различност и направи Стоичков доктор, пък и било то само Почетен!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 ное 2011 20:01

Кашчей написа:Като е толкова заслужил, да го бяхте направили Почетен гражданин, но ти няма да го разбереш това.Смяташ, че сме против, защото е от или в Пловдив, а не е така.

ПП-Да се гордееш с това, че си различен е хубаво.Да си различен, чрез арогантност към всеки друг....е простотия.Всъщност, нали тази различност и направи Стоичков доктор, пък и било то само Почетен!

Хах аз не съм разбирал - ти от одеве не схващаш, че изобщо не е съвпадение "награждаването" му точно от ПУ, ама ей затова се дразня и не обяснявам на хора, които са далече от нещата - пък и то който ми дава пример с 'отричането му от България", има ли смисъл и да се хабя...

ПП. така е - сега и прости излезнахме всичките пловдивчани, освен Ицо - ами ето затова сме и арогантни, те нещата са навързани

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 13 ное 2011 20:33

obi4am_pirin написа:Ха!Кво стана сега?!Ами аз с голяма ирония повдигнах темата за докторската степен на Ицо и модератор ме предупреди че темата била безсмислена!Сега виждам друго отношение!Не знам на какво се дължи това?Ще се радвам ако някой ми обясни!

Че темата е безмислена, безмислена е. А щом толкова много народ пишем тук, ти си направи сметка, на какъв хал сме :mrgreen: за да го правим. Ако бяхме форум в някоя бяла държава, щяхме на майтап да го обърнем, а тук хората много сериозно се впрегнаха. Дали му безполезна титла, за да му се подмажат, голяма работа. Криза е. Хората гледат да оцеляват както могат :mrgreen: Ицето е щедър, към тези, които го харесват, може да помогне с нещо :mrgreen:
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 13 ное 2011 20:34

Я мислим дека тоа футбалер нема а се спре мое и президент да стане оти у Бугарско кой не е чел книга става пръви а втори е тоа каде е издал една книга но па не е прочел ни една.Трети ке стане тоа къде не е прочел ни една книга но е мутра пожарникар. Бог да пази Бугария от неграмотни нискочели необразовани и амбициозни тъпаци!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 ное 2011 20:35

miromov написа:
obi4am_pirin написа:Ха!Кво стана сега?!Ами аз с голяма ирония повдигнах темата за докторската степен на Ицо и модератор ме предупреди че темата била безсмислена!Сега виждам друго отношение!Не знам на какво се дължи това?Ще се радвам ако някой ми обясни!

Че темата е безмислена, безмислена е. А щом толкова много народ пишем тук, ти си направи сметка, на какъв хал сме :mrgreen: за да го правим. Ако бяхме форум в някоя бяла държава, щяхме на майтап да го обърнем, а тук хората много сериозно се впрегнаха. Дали му безполезна титла, за да му се подмажат, голяма работа. Криза е. Хората гледат да оцеляват както могат :mrgreen: Ицето е щедър, към тези, които го харесват, може да помогне с нещо :mrgreen:

Говоря че не се гледа с едно око към всички!Някои са по-равни от други!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 ное 2011 20:44

anro написа:Я мислим дека тоа футбалер нема а се спре мое и президент да стане оти у Бугарско кой не е чел книга става пръви а втори е тоа каде е издал една книга но па не е прочел ни една.Трети ке стане тоа къде не е прочел ни една книга но е мутра пожарникар. Бог да пази Бугария от неграмотни нискочели необразовани и амбициозни тъпаци!!!

Ти да не си от ХОМО-Илинден?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 13 ное 2011 20:56

Оставете го Стоичков на мира бе, сульо и пульо доктори станаха, тогава къде бяхте, та сега нашия плюете

Върни се в “Свободна зона”