19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: 19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица

Мнениеот ralimavridov » 22 ное 2011 17:58

В Черно Море ми кажете кой е треньора,който не е бил хулен от капацитетите?Няма такъв.Всеки има истина за себе си и не признава нищо друго.Тук сме Царе на това да възнасяме и да плюем,бил Сър,после нещастник... :o Срамота,гледайте си работата,всеки от каквото разбира,оставете малко хората да работят.Защо си мислите,че всичко в Черно Море зависи от вас?Сменяме треньори през 5,6 месеца и какво?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: 19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица

Мнениеот Iceberg » 22 ное 2011 18:33

ralimavridov написа:В Черно Море ми кажете кой е треньора,който не е бил хулен от капацитетите?Няма такъв.Всеки има истина за себе си и не признава нищо друго.Тук сме Царе на това да възнасяме и да плюем,бил Сър,после нещастник... :o Срамота,гледайте си работата,всеки от каквото разбира,оставете малко хората да работят.Защо си мислите,че всичко в Черно Море зависи от вас?Сменяме треньори през 5,6 месеца и какво?

ralimavridov, що бе пич и ти като Стрелеца си мислиш, че тоя форум тук е един вид наръчник или жокер "Помощ от публиката" за ръководствата на Черно море, дали треньорско или управленско, няма значение???! Защо някои хора се изявяват тук едва ли не с мисълта, че са най-големите капацитетети и видиш ли някой трябва непременно да ги чете, попива невъобразимите им разсъждения и проникновения и си взема поуки от тях или черпи акъл за управлението на клуба или треньорската работа???! За кой ли път трябва да си говорим и си кажем, че това тук си е просто форум, място, където всеки запалянко, всеки поддържащ или милеещ за отбора индивид може спокойно да изкаже своето скромно мнение, да сподели мисли, да изкаже опасения, да похвали или изкритикува някой, да сподели новини или слухове от и около отбора, въобще да общуваме и се забавляваме??! Тея, които пишат тук с умисъл да бъдат прочетени и чути, да се вземе мнението им и да дават акъл на който и да било от клуба просто нямат шанс и са обречени. Такива.. ей там, като стрелеца пишете мейли, писма, препоръки и най-различни акъли, но на адреса на клуба или пресцентъра! Искайте срещи с ръководството, пресконференции :mrgreen: и предлагайте акъла и идеите си. Тук приятелю ralimavridov" не виждам пречка всеки да сподели какво мисли, както за треньора, играчите, тактиката и ръководството ако щете, без да се притеснява, че ще попречи на работата на същите. Тук му е мястото ralimavridov". Така че.. не ме е срам, че съм споделил нещо, гледам си иначе работата, не мисля, че преча на някой от клуба да работи, не мисля, че каквото и да е около любимия ми отбор зависи от мене, нямам и намерение да сменям когото и да е било!!! Разграничавам се от хората, които пишат тук с други намерения освен да изкажат мнение, споделят разбиране и... айде да не се повтарям! Иначе си абсолютно прав за едно нещо: Имам си мнение, "истина за себе си" както ти си се изразил, споделил съм го и никой не може да ми го промени за момента, относно темата, която ти коментираш.
Пожелавам успех за отбора и треньора във важния мач за купата с Миньор! Преди всичко сме моряци и просперитета на отбора е на първо място. И пак повтарям, въпреки писанията тук, критики, похвали, каквото и да е, на стадиона само подкрепа за отбора!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”