Лудогорец – Левски - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.
Минимално 1:7 

Ивайло Лудогорец написа:Може и да загубим ... аз не видях нито 1 фен на Лудогорец ...поне нормален .. да се изхвърля нещо ...нито за този мач , нито за ЧМ ,просто си казват прогнозата .. примерно бием с 1-0. Ама стига сте ни приземявали с по 3-5 гола разлика , че вече ще сте 3-тите подред ...по скромно ... мисля че можем да понесем една загуба след силния старт , жалко че ако е така ще бъде на 1-вия мач на новия стадион. Мисля че заслужаваме като за 1-ви мач победа и то над Левски ...
Все пак съм оптимист ... казвам 1-0 или 2-1 ...и то трудно
Еииий пич виж програмата и до момента с кои отбори сте играли ? Имате два мача със стойностни отбори до момента ,другото е пълнеж -Светкавица, Видима и Берое . Двата мача с с Локо Пд - където се добрахте едвам едвамдо 1-1 с помоща на съдията свирил мача 90-10 % за Лудогорец -Видя го цяла България .Навярно не си забравил отменения гол на Локото

- mad forest
- Контакти:
fraport написа:Ивайло Лудогорец написа:Може и да загубим ... аз не видях нито 1 фен на Лудогорец ...поне нормален .. да се изхвърля нещо ...нито за този мач , нито за ЧМ ,просто си казват прогнозата .. примерно бием с 1-0. Ама стига сте ни приземявали с по 3-5 гола разлика , че вече ще сте 3-тите подред ...по скромно ... мисля че можем да понесем една загуба след силния старт , жалко че ако е така ще бъде на 1-вия мач на новия стадион. Мисля че заслужаваме като за 1-ви мач победа и то над Левски ...
Еииий пич виж програмата и до момента с кои отбори сте играли ? Имате два мача със стойностни отбори до момента ,другото е пълнеж -Светкавица, Видима и Берое . Двата мача с с Локо Пд - където се добрахте едвам едвамдо 1-1 с помоща на съдията свирил мача 90-10 % за Лудогорец -Видя го цяла България .Навярно не си забравил отменения гол на Локото......и този днес с Ч.Море където имате една голова възможност и то след гресшка на домакините и не съм сигурен след като видя повторенията но ми се стори засада.........както и да е . Замисли се идват - Левски ,Цска ,Литекс , Локомотив СФ ,Черноморец.Сега тепърва ви идват сериозните мачове . Нека да минат и тогава ще говорим.А вторият полусезон не ми се мисли като ви гледам програмата -гостуване на Локо ПД ,Левски -там от сега ти казвам 0 т . Вервай ми
Може и грубо да ти прозвучи, но ВАС ВЕЧЕ ВИ ПОБЕДИХМЕ! На пролет ще му мислим!
Последна промяна от mad forest на 19 сеп 2011 00:26, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
mad forest написа:fraport написа:Ивайло Лудогорец написа:Може и да загубим ... аз не видях нито 1 фен на Лудогорец ...поне нормален .. да се изхвърля нещо ...нито за този мач , нито за ЧМ ,просто си казват прогнозата .. примерно бием с 1-0. Ама стига сте ни приземявали с по 3-5 гола разлика , че вече ще сте 3-тите подред ...по скромно ... мисля че можем да понесем една загуба след силния старт , жалко че ако е така ще бъде на 1-вия мач на новия стадион. Мисля че заслужаваме като за 1-ви мач победа и то над Левски ...
Еииий пич виж програмата и до момента с кои отбори сте играли ? Имате два мача със стойностни отбори до момента ,другото е пълнеж -Светкавица, Видима и Берое . Двата мача с с Локо Пд - където се добрахте едвам едвамдо 1-1 с помоща на съдията свирил мача 90-10 % за Лудогорец -Видя го цяла България .Навярно не си забравил отменения гол на Локото......и този днес с Ч.Море където имате една голова възможност и то след гресшка на домакините и не съм сигурен след като видя повторенията но ми се стори засада.........както и да е . Замисли се идват - Левски ,Цска ,Литекс , Локомотив СФ ,Черноморец.Сега тепърва ви идват сериозните мачове . Нека да минат и тогава ще говорим.А вторият полусезон не ми се мисли като ви гледам програмата -гостуване на Локо ПД ,Левски -там от сега ти казвам 0 т . Вервай ми
Може и грубо да ти прозвучи, но ВАС ВЕЧЕ ВИ ОПРАВИХМЕ! На пролет ще му мислим!
Ейй това ви е проблема ,че после ще му мислите .Големите отбори мислят напред , в перспектива .А г-н Домусчиев както бързо пламва и бързо ще изгасне .Той не е като Гришата който е от Ловеч .Няма емоционална обвързаност с града .Много ми се иска след 5-6 год . да сме живи и здрави да си пишем пак в този форум . Да говорим за Лудогорец .Сега си окей

mariaraia написа:СТАДИОНА ПОЛУЧИ ЛИ ЛИЦЕНЗ та го обявяват там.С каква мъка отбори като МИНЬОР ПИРИН И ДРУГИ едва получиха лиценз а тук как става дайте снимки от стадиона както ЛИТЕКС показаха обновеният стадион
Стадионът им е почти готов с ремонтите тази година

Остана само да сложат Барселонското табло

[
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
mad forest написа:fraport написа:Ивайло Лудогорец написа:Може и да загубим ... аз не видях нито 1 фен на Лудогорец ...поне нормален .. да се изхвърля нещо ...нито за този мач , нито за ЧМ ,просто си казват прогнозата .. примерно бием с 1-0. Ама стига сте ни приземявали с по 3-5 гола разлика , че вече ще сте 3-тите подред ...по скромно ... мисля че можем да понесем една загуба след силния старт , жалко че ако е така ще бъде на 1-вия мач на новия стадион. Мисля че заслужаваме като за 1-ви мач победа и то над Левски ...
Може и грубо да ти прозвучи, но ВАС ВЕЧЕ ВИ ОПРАВИХМЕ! На пролет ще му мислим!
Регистрация -12 август ......

- mad forest
- Контакти:
Когато отбора беше във В група пак бяхме на стадиона! Какво очакваш да ти кажа! Пишем си историята, радваме се..., а вие злобеете, вместо да си гледате отбора! Аз съм ходил на мачове на Черно море, когато те играеха в Б група преди по-вече от 10 години и на Тича имаше по-малко публика отколкото ние сме имали във В група!
Относно форума- Ние имаме форум тук от този сезон, преди това си пишехме и си бяхме "активни"

Относно успехите: Миналата година спечелихме 1-во място в Б група!
Усещам че си изнервен, може би и аз бих бил, но само да попитам какво са спечелили моряците под името Черно море, което носят от над 50 години?
Извинявам се за написаното в предния пост!
- mad forest
- Контакти:
Спирам да споря с теб особено във форума на Левски!
Аз съм "зелен" във форума и ще наведа глава пред стари кучета като теб!
mad forest написа:Еииий пич виж програмата и до момента с кои отбори сте играли ? Имате два мача със стойностни отбори до момента ,другото е пълнеж -Светкавица, Видима и Берое . Двата мача с с Локо Пд - където се добрахте едвам едвамдо 1-1 с помоща на съдията свирил мача 90-10 % за Лудогорец -Видя го цяла България .Навярно не си забравил отменения гол на Локото......и този днес с Ч.Море където имате една голова възможност и то след гресшка на домакините и не съм сигурен след като видя повторенията но ми се стори засада.........както и да е . Замисли се идват - Левски ,Цска ,Литекс , Локомотив СФ ,Черноморец.Сега тепърва ви идват сериозните мачове . Нека да минат и тогава ще говорим.А вторият полусезон не ми се мисли като ви гледам програмата -гостуване на Локо ПД ,Левски -там от сега ти казвам 0 т . Вервай ми
Когато отбора беше във В група пак бяхме на стадиона! Какво очакваш да ти кажа! Пишем си историята, радваме се..., а вие злобеете, вместо да си гледате отбора! Аз съм ходил на мачове на Черно море, когато те играеха в Б група преди по-вече от 10 години и на Тича имаше по-малко публика отколкото ние сме имали във В група!
Относно форума- Ние имаме форум тук от този сезон, преди това си пишехме и си бяхме "активни"на друго място!
Относно успехите: Миналата година спечелихме 1-во място в Б група!
Усещам че си изнервен, може би и аз бих бил, но само да попитам какво са спечелили моряците под името Черно море, което носят от над 50 години?
Извинявам се за написаното в предния пост!
Ти си Хамелион .Ходил на мачове на ЧЕРНО МОРЕ. Абе момче аз ходя ли на мачове на Разград .И защо си ходил на мачове на Черно Море .Нали уж в същото време си подкрепял Разград .

mad forest написа:Спирам да споря с теб особено във форума на Левски!
Аз с теб спор нямам .Мога да споря с фен на отбор като Ботев ПД ,Локо Пд ,Берое .....отбори изградили имидж с десетилетия ,а не с отбори еднодневки стояли цял живот във В група .Просто намаме допирни точки .Когато във Варна се е играло футбол ......в Разград не са знаели какво е топка