Ботев - Любимец 2:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Ботев - Любимец

Мнениеот bnborisov » 11 сеп 2011 00:20

абе и с тези футболисти ще влезем в "А" група, макар и по-трудно отколкото всички мислихме, друг е въпроса че 95% от тях не стават за там.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 11 сеп 2011 00:33

Тренера да не се прави на 2 и половина имаше достатъчно време да пробва схеми . Не става за нашият отбор , а за играчите свободни агенти взети от Бакала немам думи . :evil:
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 11 сеп 2011 01:53

Като Ви писах че този не става за треньор ме линчувахте. Ето ви го сега. какъв е този състав с който започна без нападател? Уникално крива схема на игра. У дома без нападатели?? Абе да си хваща пътя, това не е Ботев. Не ме интересува дали е почтен и културен,просто не става за нас. Докато не екъсно да го махат,щото с тази стархлива тактика няма да вземем мач до края. Не че ми е кеф ама искам мазохистите дето ме критикуваха да вземат отношение за този мач. От самолет се виждаше,че това не е нашия отбор.Жалко много жалко!

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 11 сеп 2011 07:57

Рядко си позволявам да дам своето мнение тук.Следя редовно форума.Ботевис съм цял живот и искам да изкажа моето мнение тук.Не ангажирам никого с него.
Да запо4нем от вратарския пост.Армандо е добар вратар като се има в превид , 4е в България вратарския пост е слабост.Така наре4ената лява зона Шведа се вклю4ва в доста атаки от далбо4ина което е добре за отбора но няма кой да го доблира при съответните атаки и това се видя в няколко ма4а.Мисля , 4е от ляво един В. Байрев пред него Шведа и Т. Неделев ще имаме доста успеваемост.Това е в ред на мисли а имаше ма4ове от миналото първенство в който С. Асенов имаше функции от ляво.П. Атанасов му е рано да играе цели ма4ове с отборо.От дясно се вижда 4е Животното играе добре със С. Асенов за сажаление нямаме замесник на Животното ,а Й. Христов вси4ки отбори го разкриха кои са му слабостите - не може да нахлува от крилото към наказателното поле.Просто С. Асенов има отли4на техника на скорост и желание да атакува вратата на противниците.За централните защититници какво да се каже.Един Н. Димитров който има много гляб и трябва да играе редовно в някой слу4еи един В. Василев би бил добър избор не толкова ска4ествата си отколкото с това ,4е може да всее малко страх в съперниците ( визирам в4ерашния ма4).В. Гуджев А. Рахов една двойка задължителна при което Гуджев ще се 4увства добре и спокоен с Рахов.За Н. Ман4ев е ясно , 4е нямаме такав футболист като изклу4им А. Александров който е изклютелен и за Българските стандарти си е направо рядкост , но с времето и годинките ве4е скороста му не е тази която го правеше незаменим.За нападението какво да се каже.Един М. Байрев е задължителен зад Курдов трябва някой да муя даваи по земя , М .Байрев има доста разнообразие в играта си.Не се меся на Г-н П. Хуб4ев в работата , но бих желал както и други фенове Ботев да играе срещу Нефтохимик с отбора който победи двапъти миналата година Нефтохимик.
Всеки може да изкаже своето мнение. Не критикувам никого аз виждам нещата така и си ги казвам.Не съм футболен специалист а фен на БОТЕВ ПЛОВДИВ
P.S. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ :mrgreen: САМО БОТЕВ

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 11 сеп 2011 09:08

Срамно много срамно. С това ни се отплащат нашите хубавци, за подкрепата която получават навсякъде от нас. Шайка некадърници които продължаваме да величаем незнайно защо. Пълни безхаберници, като се започне от неадекватния и слаб Армандо и се стигне до имитиращия голямо желание за игра Кривак.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 11 сеп 2011 09:45

Навремето,когато се носеха слухове за назначаването на Вуцов и Бареков на работа в клуба,всички скочихме като ужилини и може би още тогава сгрешихме.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 11 сеп 2011 09:56

Необходима и наложителна е спешна промяна. Не трябва да се отлага повече защото след още един два такива мача сезона е провален. Схемата на игра не Ботев е уникално дефанзивна и е измислена за равни мачове. Отбора има няколко добри футболисти, но спешно ни трябва нов качествен голаджия, но не да седи на резервната скамейка а да си партнира с Курдов. И коренна промяна в схемата на игра. Ако Хубчев не може да я промени да си ходи веднага!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 сеп 2011 10:24

Най-лесно е да хвърлим вината на един човек и да заспим спокойно.Ние искаме да сме Лудогорец,ударна селекция и директно в Европа,но това някак противоречи на принципите,които уж единодушно приветствахме.Ние като фенове искаме победи,но явно трябва да почакаме и да бъдем търпеливи.Кой ни гарантира,че смяна на Хубчев ще има положителен ефект?Стига с фенщината,кризи има при всеки отбор и е редно да се преодолеят заедно от всички.Лесно е да си фен когато биеш,а сега ми приличате на разни други за,които всичко е на всяка цена.Ами ако ще е така аз се дистанцирам от всичко и всички,повече от година се радвах на това което правим,но сега го извратихме с поведението си точно когато има нужда от подкрепа.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 сеп 2011 10:54

Абе май бойкота не е за пари, а играчите играят против Хубчев...щото се занимавал със странични неща и не работи за футбола-
правел им забележки за прическите, за козметиката, за колите, за изявите им извън терена, лимони, такива неща...
ако махнат Хубчев и отбора тръгне, значи е ясна работата, майна
м/у, другото, такова мнение застъпи и един стар ботевист в друг форум...което си го копирах за себе си

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 сеп 2011 11:02

Въпроса е че има футболисти които могат. Няма как някой да ме убеди, че Кривия е по-слаб от някой си анонимен разиграващ халф от някво село, или пък почти всичките ни играчи са играли в А група, в чужбина.

А вчера бепе апотеоза на безхаберието и нещастието на нашият отбор. Аз се ядосвам на това. Хубчев дойде на бял кон, ма май кобила ще се окаже. Нашите "звезди" явно се взеха за много големи звезди и КВО? Някой да направи един спринт? Някой да покаже, че има желание за победа.

Знаете ли кое най много ме натъжи. Единственият който най-много му се играеше, беше най-слабият щото го оставиха да пази на-бързият. Дъндера от 100 метра го виждах как му се реве в опитите да достигне крилцето им. Във всички други аспекти се справяше, като дори Дънди направи 5 центриррания повече от Христов при това с левия крак и точни. Само че Хубчев къде го пусна. Там където го изядоха. Жал ми е за това какво се случи с Дънди.

Това са треньорски грешки. И върху тях негодувам аз. Затова треньори като Алекс примерно ще управляват големи клубове. Щото онези там разузнават съперника и знаят срещу всеку уграч, срещу всяка тяхна линия кой и как да пуснат за да неутрализират.

Весо, и мойто мнение е че на един човек трябва да му се даде време. Но покажеш ли една и съща некадърност в 5 последователни мача, значи неставаш. Няма да искам оставки защото нямам правото, но това вчера беше връхн на некадърноста, при това от всички. Играчи и треньори!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”