Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот ip1912 » 25 юли 2011 23:28

727150 написа:
MQplaya написа:Пълно щастие няма!Радвайте се,че има зала.Важното е,че вече съществува тази зала.Ако не беше Бойко Борисов дори нямаше да има зала.Залата беше направена в условие на криза.А предното правителство при милиарди излишък от бюджета ,някой да знае нещо да е построено с тях за спорта или въобще.Или ги откраднаха батковци и братковци?

Ако не беше Бойко Борисов-ами кръстете я тогава Бойковата Биренокартофена Арена.

много ама много си ... саше :!: как все сте недоволни от всичко бе хора как :?: :!: :?:
бсп дпс и ндсв харчиха по 1-2 милиарда бюджетен излишък (моите и твоите пари) за чешмички бе САШЕ

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 25 юли 2011 23:28

MQplaya написа:Пълно щастие няма!Радвайте се,че има зала.Важното е,че вече съществува тази зала.Ако не беше Бойко Борисов дори нямаше да има зала.Залата беше направена в условие на криза.А предното правителство при милиарди излишък от бюджета ,някой да знае нещо да е построено с тях за спорта или въобще.Или ги откраднаха батковци и братковци?

Те май изпратиха пенсионерите на море,ако не се лъжа :? :?
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 25 юли 2011 23:31

MQplaya написа:
727150 написа:

Ако не беше Бойко Борисов-ами кръстете я тогава Бойковата Биренокартофена Арена.

Много умно!Лесно е само празни приказки и да се криеш зад компютъра.Ти къщичка за куче правил ли си!А другите за 20 години,какво са построили за спорта?Говори с аргументи и факти,а не общи приказки.

Аз лично съм правил и къщичка за кученца,и за гълъби и за други птиченца и своята съм построил с двете си ръце,а тази зала не я е построил Бойко ,а ти и аз и целият български народ с данъците които плащаме, и с който народ днес управляващите най-безцеремонно се подиграха.
Последна промяна от 727150 на 25 юли 2011 23:33, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 25 юли 2011 23:33

популизъм отвсякъде ... тревожното е ,че има много малоумници които се кефят на Боко ,защото щял да им "даде" още 5000 билета :lol: А пък ,че пожарникарят ни бил построил залата - не се заблуждавайте той и кабинетчето му са си зели комисионната
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 юли 2011 23:44

ip1912 написа:много ама много си ... саше :!: как все сте недоволни от всичко бе хора как :?: :!: :?:
бсп дпс и ндсв харчиха по 1-2 милиарда бюджетен излишък (моите и твоите пари) за чешмички бе САШЕ

А-а-а не само за чешмички саше. Малко парици отидоха и за едни вестничета и телевизийка, че и за една банка и един Цв. Василев. Същите тези вестничета в момента лижат подметките на ББ, а пък в банката се държат едни големи суми държавна пара. Май няма голяма разлика.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 25 юли 2011 23:45

Аз лично съм правил и къщичка за кученца,и за гълъби и за други птиченца и своята съм построил с двете си ръце,а тази зала не я е построил Бойко ,а ти и аз и целият български народ с данъците които плащаме, и с който народ днес управляващите най-безцеремонно се подиграха.

Да,но поне нещо е построено.Питам те преди години,когато не беше Бойко Борисов на власт,какво беше направено с данъците ни?

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 25 юли 2011 23:50

dunavfc написа:
ros написа:Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".
Много ниско пада ББ с тази си изява, жалко за спорта ни :(

Не,не,не докато съм жив няма да мога да разшифровам уникално неповоримият български МОЗЪК :shock: :shock: :shock: Цял ден се реве по форуми и сайтове,как нямало билети,как политиците били така и така.Сега се отпускат още 5000 хил. билета и хората пак са недоволни,ей богу,що за нация сме...

Всеки божи ден,трябва да си го натяквам,че всичко лошо което ни се случва е абсолютно заслужено !

Е, какво от това, че си прав. Нали хората се изяждат за всяко нещо. Ако е Х - защо е Х, но е ако е Y - еми, защо не беше Х!
Прост народ - слаба държава!!!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 юли 2011 23:56

mfca написа:
dunavfc написа:
Всеки божи ден,трябва да си го натяквам,че всичко лошо което ни се случва е абсолютно заслужено !

Е, какво от това, че си прав. Нали хората се изяждат за всяко нещо. Ако е Х - защо е Х, но е ако е Y - еми, защо не беше Х!
Прост народ - слаба държава!!!

Чакайте, какво значи отпускат се пропуски? За къде? За частното парти на пожарната в Банкя? Или за спортна зала построена с пари от бюджета на Република България? Откъде накъде някой ще разпределя и определя кой да влезе и кой не? Това да не му е бащиния? И защо пропуски, а не билети? При този интерес ето ти едни 100 000 хиляди приход.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 26 юли 2011 00:04

MQplaya написа:

Да,но поне нещо е построено.Питам те преди години,когато не беше Бойко Борисов на власт,какво беше направено с данъците ни?

Ти ме вкарваш в една полемика-тройната коалиция срещу ГЕРБ,аз ще ти отговоря-не подкрепям нито една от гореизброените комунистически партии,защото и БСП и НДСВ и дпс и ГЕРБ са производни на БКП,към гореизброените партии спокойно можеш да добавиш АТАКА,РЗС и ЛИДЕР.Най-много се дразня когато почнат да представят Бойко като десен политик,десен политик беше Станишев,защото защищаваше интересите на новата шумкарска капиталистическа олигархия,въпреки че беше спечелил изборите със леви обещания и гласовете на раб.класа и пенсионерите.Бойко ви атакува с леви предизборни обещания,а се тупа в гърдите че е десен и е внук на дядо дисидент :) :) :) .
Последна промяна от 727150 на 26 юли 2011 00:06, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 26 юли 2011 00:04

БАЙ ШНУР написа:май си заслужавате управлението на бсп,дпс и т.н

или повечето сте 6ти клас голямото междучасие или пропагандата е голяма?

Да, за съжаление си прав!
Половината са неадекватни. Това българина дай му да мрънкоти за всичко и всичко да му е криво. Никога няма всичкид а са доволни.

Какво сега сте се разхленчили? Че няма всички да можете да отидете на безплатния приятелски мач? Спокойно вечно недоволни народе, с тази зала ни предстоят доста велики волейболни и други спортни събития. Ще можете дълго време да гледате спорт от най-висока класа и ви гарантирам, че тогав залата няма да е пълна и няма да има наплив. Защо ли? Защото няма да е безплатно.
Какво сте почнали да храните ББ? Неблагодарно стадо, първо целия проект беше уж реклама само за ПР, нямаше да стане никога тази зала, сега като стана, била малка, нямало билети за всички. То май трябваше да я направят 50 000 щом ще е само за един безплатен мач с откриването. Повтарям, ще ви видя колко от вас "възмутени" индивиди, ще ходят следващите години на срещите там, дах боже всеки мач да е пълна.
Аз изобщо нямах амбиция да съм на откриването, защото знам какъв е манталитета на много прости българи. Само за справка, откриването на голям МОЛ в София, откриването на Лидъл... първия ден, яко бой, всички да влезнат заедно, бутане, ръгане с две думи МЕГА СЕЛЯНИЯ, после обаче е спокойно. Така ще е и с залата, дано не я осерете още първия ден. Пенсиите подобно на МОЛ-овете и тук веднага се появиха на опашката, нали е безплатно.

За мен трябваше да има символичен вход от 2лв например за да се отсеят глори-хънтърите. Тогава разбира се, пак щеше да е виновен ББ, защото уж за народа, пък иска цели 2лв още първия мач.
Трудно ще се оправим с това мислене. Май не разбирате, че промяната започва от нас обществото, а не да чакаме някой бог да ни оправи. Защото който ид а е на власт с прост народ няма прогрес.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Върни се в “Волейбол”