Пояснение на Проспорт.бг: Румънските колеги са се предоверили на коментара от Бистрица. За да имат претенции за плащане от Металург и вече спор във ФИФА, това означава, че Глория е подписала договор с тима от Донецк, играчът също. Миталург не е успял да извади работна виза за играча и не е извършил плащането. Бистрица има право на претенции, а играчът остава в "увиснало" положение и не може да играе през пролетта, не му плащат и заплата, защото няма право на труд на територията на Украйна. Неплащането не е основание за анулиране на договора и състезателят не е собственост на тима от Бистрица. Северните съседи неслучайно са отнесли въпроса във ФИФА.
Вероятно агентът на нападателя Джовани Бекали е постигнал договорка с Металург и на това основание е подписал договор с ЦСКА. Със сигурност жълтата карта (б.р.-състезателният сертификат), на играча е в Украинския футболен съюз. Освен това ФИФА сама регламентира такива случаи, като казва, че финансови спорове между клубовете по трансфера на един състезател не могат да ограничат неговото право на труд.
Точно и ясно !
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- цска е оТбора
Аз като чета коментарите в Румънските медии, стави ясно , че президента на Глория е нещо средно между Митьо-селския и Тошката Батков
Този договор е 100% сигурен, а друг е въпроса вече дали има някаква договорка между нашите и Стяуа да им го дадем след 1г.
п.п. Левскарите къртят мивки с коментарите си

п.п. Левскарите къртят мивки с коментарите си

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
С Мораеш Зику , Делев и Платини няма кой да ни спре 

catch me ... if you can !
Делев и Маркиньос заминават. Макар че според мен Спас трябваше да остане още една година.
PR_CSKA написа:Делев и Маркиньос заминават. Макар че според мен Спас трябваше да остане още една година.
Мисля че най-много Маркиньос да бъде продаден ,убеден съм че Делев остава в ЦСКА, но да видим всепак ...

catch me ... if you can !
Румънските медии тръбят, че Моралес не може да играе в ЦСКА. Явно казуса с него е сложен, но пък Титан твърдят, че всичко е точно. Дано са си опекли добре работата за не загубиме служебни точки заради бразилеца. Иначе играча е със сериозна визитка, цената му е над милион, което казва достатъчно. Въпроса е, къде ще го сложи Радуканов, защото по крилата или в нападение няма място. Идването му може би означава трансфер на Делев, но ще видим. Не виждам мястото и на Живец, освен ако не се явява инвестиция за бъдещето заедно с Карачанаков, Якимов и Костов. Досега ЦСКА нямаше добри резерви, но проблема явно е решен. Смятам, че при една перфектна подготовка и бързо сработване на новите ще мачкаме и в Европа и във България.
redpride написа:Румънските медии тръбят, че Моралес не може да играе в ЦСКА. Явно казуса с него е сложен, но пък Титан твърдят, че всичко е точно. Дано са си опекли добре работата за не загубиме служебни точки заради бразилеца. Иначе играча е със сериозна визитка, цената му е над милион, което казва достатъчно. Въпроса е, къде ще го сложи Радуканов, защото по крилата или в нападение няма място. Идването му може би означава трансфер на Делев, но ще видим. Не виждам мястото и на Живец, освен ако не се явява инвестиция за бъдещето заедно с Карачанаков, Якимов и Костов. Досега ЦСКА нямаше добри резерви, но проблема явно е решен. Смятам, че при една перфектна подготовка и бързо сработване на новите ще мачкаме и в Европа и във България.
Мораеш е на мястото на Шеридън, а Зику на мястото на Бадема; Живец отива на мястото на Тонев, а двамата от Пирин са един вид инвестиция - най-малкото са на по 19 (поне единия, за другия не знам). Идеята е, че сме продали/отстъпили резерви и се довеждат класни футболисти на тяхно място, които да могат да бъдат реална конкуренция на титулярите Платини, Марко, Делев, Нелсън. Единствено ни трябва и заместник на Акуаро - не ми се струва удачно да смятаме Павката за такъв. За сега както вече съм казвал селекцията върви добре (според скромното ми мнение) без 5000 човека да се изсипят. Слава Богу и Костадинов потвърди, че трансферите са почти завършени (да не повярва човек как така е изпуснал още келепир).
Още те държи:)...Болест е...
stussy написа:http://www.vbox7.com/play:6a30e58f5f
Добро е това клипче, върна ми надеждите - в другите дето ги гледах имаше само негови пропуски от чисти позиции.
[center]ВАЛЬО ИЛИЕВ: ЦСКА ВЗЕ НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ В РУМЪНИЯ[/center]
Пия по 3-4 кафета на ден, благодарен съм на Бог, че съм здрав, допълва защитникът на Стяуа

Футболистът на Стяуа и национал на България Валентин Илиев даде дълго интервю пред румънското издание “Газета Спортурилор”. Защитникът говори за ЦСКА, провалените трансфери в Англия и силната му вяра в Бог:
-Валентин, какво означават всички тези татуировки?
-Смисълът на моя живот. Всичко това е, както го чувствам. Не ме карайте да говоря за религия, не искам да го правя. Само ще кажа, че не е показност. Вярата в Бог ми помага достатъчно.
-Дори и с Джиджи Бекали ли не сте говорили на тази тема. Вие знаете, че той често говори за Бог?
-О, не говоря за религия нито с него, нито с никого. Не искам да обяснявам защо вярвам в Господ.
-Това е интересно, защото сега сте далеч от неприятности, контузии...
-Когато бях в Крайова, прекарах най-трудните моменти в живота си. Много сериозна контузия със скъсани влакна, наложи се да претърпя операция. Беше ужасно. Затова благодаря на Бог всеки ден, че съм здрав и че мога да тренирам и играя футбол. (Вальо Илиев дава интервю на терасата на хотела, в който отборът е настанен на лагер. Температурата е около 10-12 градуса, а той е по тениска и къси гащета.) Обичам това време, не ми е студено.
-Колко кафета пиете всеки ден?
-(смее се). Три или четири. Минимум. Зависи каква програма имам през деня, но мога да пия и повече. Знам, че не е добре да прекалявам, но...
-Тогава защо го правите?
-Навик. Сутрин, когато се събудя, и помириша кафе, се връщам към нормалния начин на живот. Харесвам му вкуса.
-В отбора казват, че не е добре да пиете толкова много кафе дневно.
-Така е. Прекалено е за обикновен човек, да не говорим за футболист. Това обаче е удоволствие, така че ме оставете на мира.
-Вие сте на 30 години и играете в Румъния, а не на Запад. Вие сте национал на България. Значи сте имали проблеми, за да не отидете в друг клуб?
Преди няколко години бях в Англия, на два пъти имах договори с местни отбори – Уотфорд и Норич. Единият път имаше проблеми с трансферната сума, а и бях контузен и не можах да се докажа. Имах нужните 75 процента мачове за националния отбор на България.
-Това разочарование ли беше за вас?
-Имах писмени договори с английски отбори. Щеше да бъде добре да играя там. Аз обаче съм щастлив, че мога да играя, не ме интересува какво е било в миналото. След това играх за Терек (Грозни).
-Харесва ли ти да живееш в Румъния?
-Да, всичко е като в България. Хората са същите, всичко изглежда по един и същи начин. Затруднява ме ситуацията със семейството ми. Не мога да взема децата тук, тъй като учат в София. Хубавото е, че за четири часа съм в България. Когато имам два дни почивка, веднага се прибирам.
-Говорим за София. Най-добрият нападател в Румъния подписа с ЦСКА.
-Да, изненадах се, след като разбрах. ЦСКА има големи амбиции да направи добър отбор. Клубът иска да пробие в Европа. Взеха Янис Зику, за да им помогне.
-Кой е най-добрият нападател в Румъния?
-Жуниор Мораес е най-добрият, когото съм гледал. Той също ще играе в ЦСКА, за тях това е супер.
-Но може да пристигне и в Стяуа.
-Да, четох във вестниците. Това би било страхотно. Както казах, Мораес наистина е футболист.
-Защо не искате да има камери около вас, това беше условието да дадете интервю?
-Не обичам да се снимам. Имах този проблем и в България. Предпочитам да говоря и да пия кафе.
Пия по 3-4 кафета на ден, благодарен съм на Бог, че съм здрав, допълва защитникът на Стяуа

Футболистът на Стяуа и национал на България Валентин Илиев даде дълго интервю пред румънското издание “Газета Спортурилор”. Защитникът говори за ЦСКА, провалените трансфери в Англия и силната му вяра в Бог:
-Валентин, какво означават всички тези татуировки?
-Смисълът на моя живот. Всичко това е, както го чувствам. Не ме карайте да говоря за религия, не искам да го правя. Само ще кажа, че не е показност. Вярата в Бог ми помага достатъчно.
-Дори и с Джиджи Бекали ли не сте говорили на тази тема. Вие знаете, че той често говори за Бог?
-О, не говоря за религия нито с него, нито с никого. Не искам да обяснявам защо вярвам в Господ.
-Това е интересно, защото сега сте далеч от неприятности, контузии...
-Когато бях в Крайова, прекарах най-трудните моменти в живота си. Много сериозна контузия със скъсани влакна, наложи се да претърпя операция. Беше ужасно. Затова благодаря на Бог всеки ден, че съм здрав и че мога да тренирам и играя футбол. (Вальо Илиев дава интервю на терасата на хотела, в който отборът е настанен на лагер. Температурата е около 10-12 градуса, а той е по тениска и къси гащета.) Обичам това време, не ми е студено.
-Колко кафета пиете всеки ден?
-(смее се). Три или четири. Минимум. Зависи каква програма имам през деня, но мога да пия и повече. Знам, че не е добре да прекалявам, но...
-Тогава защо го правите?
-Навик. Сутрин, когато се събудя, и помириша кафе, се връщам към нормалния начин на живот. Харесвам му вкуса.
-В отбора казват, че не е добре да пиете толкова много кафе дневно.
-Така е. Прекалено е за обикновен човек, да не говорим за футболист. Това обаче е удоволствие, така че ме оставете на мира.
-Вие сте на 30 години и играете в Румъния, а не на Запад. Вие сте национал на България. Значи сте имали проблеми, за да не отидете в друг клуб?
Преди няколко години бях в Англия, на два пъти имах договори с местни отбори – Уотфорд и Норич. Единият път имаше проблеми с трансферната сума, а и бях контузен и не можах да се докажа. Имах нужните 75 процента мачове за националния отбор на България.
-Това разочарование ли беше за вас?
-Имах писмени договори с английски отбори. Щеше да бъде добре да играя там. Аз обаче съм щастлив, че мога да играя, не ме интересува какво е било в миналото. След това играх за Терек (Грозни).
-Харесва ли ти да живееш в Румъния?
-Да, всичко е като в България. Хората са същите, всичко изглежда по един и същи начин. Затруднява ме ситуацията със семейството ми. Не мога да взема децата тук, тъй като учат в София. Хубавото е, че за четири часа съм в България. Когато имам два дни почивка, веднага се прибирам.
-Говорим за София. Най-добрият нападател в Румъния подписа с ЦСКА.
-Да, изненадах се, след като разбрах. ЦСКА има големи амбиции да направи добър отбор. Клубът иска да пробие в Европа. Взеха Янис Зику, за да им помогне.
-Кой е най-добрият нападател в Румъния?
-Жуниор Мораес е най-добрият, когото съм гледал. Той също ще играе в ЦСКА, за тях това е супер.
-Но може да пристигне и в Стяуа.
-Да, четох във вестниците. Това би било страхотно. Както казах, Мораес наистина е футболист.
-Защо не искате да има камери около вас, това беше условието да дадете интервю?
-Не обичам да се снимам. Имах този проблем и в България. Предпочитам да говоря и да пия кафе.