Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот magichko » 20 май 2011 21:02

ShooterMan написа:И аз в казармата постоянно се драчех(и посбивахме се немалко) с турците в Плевен заради това,че си говорят на турски-джагара джугара и никой нищо не им казва.Същото е и с това минаре там на джамията-високоговорители,аллах акбар-ами не е длъжен никой да слуша песните на ходжата,нали?В никакъв случай обаче не оправдавам Волен Сидеров,който чисто и просто един гамен и провокатор.Защо точно сега почва така?Предизборно ли?Много долно,но една кръв сме,какво да го правим това ла*но....трябва да му подкрепя хората - българи се бият с турци,който ще да е прав аз съм зад моите сънародници....Но не е това начинът :!:

след като държавата не прави нищо друго освен да им се дупи.. аз друг начин не виждам , ако има го кажи?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 21:04

Тези проблеми се решават по цивилизован начин, а не чрез насилие, то не води до нищо хубаво.
Никой не ми отговори защо Столична община е разрешила поставянето на висикоговорители?
Волен Сидеров защо не прави митинг пред същата?

Идват избори, властта е сладко нещо, а и никой не иска да изпуска този кокал.
Колкото Борисов ще направи стадионите след изборите, толкова и Сидеров след същите ще се сеща за високоговоритетели.

Divide et impera
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2011 21:05

Има разбира се - тези неща се правят когато няма камери и медии,както в казармата-след отбой и по тъмно в 10 и 30 ч.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 21:06

ShooterMan написа:Има разбира се - тези неща се правят когато няма камери и медии,както в казармата-след отбой и по тъмно в 10 и 30 ч.

+1

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2011 21:07

magichko написа:след като държавата не прави нищо друго освен да им се дупи.. аз друг начин не виждам , ако има го кажи?

Високоговорителите на джамията в София не са проблем на държавата, а на Столична община, но до момента никой не дискутира тази тема.
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 май 2011 21:08

Мисля, че идва време за избори и Доган активизира марионетката си Волен Сидеров да създава напрежение и респективно задружност сред етническите турци в БГ.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 21:09

PFC Litex написа:
magichko написа:след като държавата не прави нищо друго освен да им се дупи.. аз друг начин не виждам , ако има го кажи?

Високоговорителите на джамията в София не са проблем на държавата, а на Столична община, но до момента никой не дискутира тази тема.

прав си

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 май 2011 21:11

Виж ти,Волен се сетил за джамиите и циганите...Щото напоследък беше предимно ибрикчия на ББ,та ги беше позабравил май!Както и да е-той излъга избирателите си и затова няма да влезе в следващия парламент.Колкото до боя-това не е начин за решаване на проблемите.Всеки си има кусурите-дай сега да се изтрепем!Но тук искам да спомена,че има хора,дето се правят на по-мюсюлмани от Мохамед!Познавам много люде - помаци,хората са си читави,бачкат като волове-пийват ракийца и мезят пражоли(не съвсем овчи или телешки).Но по места се явават разни емисари и подкокоросвачи,та ги карат да живеят по Шериата...Как пък не-те 300 години така са живели,сега ще им дават акъл.Знаете ли на колко места се правят общи събори на православни и мюсюлмани-и на Гергьовден, и на Богородица,и на празника на населеното място?И тези,които са против това,не са от Атака...Та и от джамията да се не правят на ощипани моми!!!
Аз лично поздравявам познатите си мохамедани с техните празници-и те мен!И никой глупак не може да ме накара да променя това,нито пък тях!Това е !!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2011 21:14

Аз затова казвам,че Сидеров е ла*но.Защото ако искаш да биеш първо трябва да се подсигуриш - тъмнина,липса на полиция и медии - а сега?Арестувани и съдени българи.Затова казах-не е това начина.Начина е по тъмно,100 корави с метални тръби и добре маскирани отиват - тупа лупа бой наред,потрошават за 10 минути всичко което могат и...ВЪЗ!Това е начина,колкото и мутренски да звучи.А сега?Първо полицията ще се активизира,второ-чак до Брюксел се разсмърдя-още пари за етническа толерантност,демек за Доган и т.н.!Една добре премерена нощна акция,бой над всеки в джамията,потрошаване на високоговорители...дори палеж-ама да няма опандизени и не да се парадира със знамена и партии.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 май 2011 21:15

ShooterMan написа:Аз затова казвам,че Сидеров е ла*но.Защото ако искаш да биеш първо трябва да се подсигуриш - тъмнина,липса на полиция и медии - а сега?Арестувани и съдени българи.Затова казах-не е това начина.Начина е по тъмно,100 корави с метални тръби и добре маскирани отиват - тупа лупа бой наред,потрошават за 10 минути всичко което могат и...ВЪЗ!Това е начина,колкото и мутренски да звучи.А сега?Първо полицията ще се активизира,второ-чак до Брюксел се разсмърдя-още пари за етническа толерантност,демек за Доган и т.н.!Една добре премерена нощна акция,бой над всеки в джамията,потрошаване на високоговорители...дори палеж-ама да няма опандизени и не да се парадира със знамена и партии.

мн си прав !

Върни се в “Архив”