Мишел Платини, личност от национално значение за България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivocska
Контакти:

Re: Платини национал... Защо не?!

Мнениеот ivocska » 11 май 2011 22:18

futbolqga написа:
ivocska написа:Знаех си, че голямо мучене ще се заформи... :lol: Ако трябва да се сравнява с Макриев и Генков, си е не от средно европейско, а направо от световно ниво! Гледайте реално бе хора...

Реално ли е да сравняваш най-добрият голмайстор на най-доброто първенство в света, с някакво мижаво нападателче играещо в посредственото ни първенство?Та той Платини не знам дали е в десетката на най-добрите реализатори у нас, ти си тръгнал с класата на Митко да го сравняваш и после да ми говориш за реализъм.

Не съм казал, че е от класата на Бербатов! Просто има отделни компоненти на играта, в които превъзхожда останалите централни нападатели, които Матеус пробва в националния... Говоря за техника, добро задържане на топката, усет за извеждащ пас, комбинативност и точен удар...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 май 2011 22:21

cska_kts_888 написа:Смятай тогава колко е мижаво вашето отборче щом Мишел ви го вкара и то във вашата кочина !!Нелсън,Платини,Дока-със сигурност са по-добри от Генков,Макриев,Хичо,Мартин Петров и той вече е към края.....

Колко е жалко когато някой няма достатъчен капацитет за да отговори обусновано и му се налага да използва такива смешни оправдания.Колко още футболиста са вкарали на Левски?Дай всички да ги вземем в националния тогава щом това ти е критерия.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Re: Платини национал ?

Мнениеот RobiVanPersie » 11 май 2011 22:24

Аз съм левскар,ама къде виждаш тоя да стане национал?! :shock: :shock: :shock: аиде да не се излгаме пред европа!!! :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Платини национал ?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 май 2011 22:26

Акуаро и Грило и те национали, задължително :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 11 май 2011 22:28

ivocska написа:Знаех си, че голямо мучене ще се заформи... :lol: Ако трябва да се сравнява с Макриев и Генков, си е не от средно европейско, а направо от световно ниво! Гледайте реално бе хора...

Кво да гледаме бе,ти наистина си нямаш хоби!!!!!!!!!!!!!!
Платини,национал?Световна класа?Абе човек,незнам как може да си толкова пристрастен!Ако направи ЦЯЛ добър сезон,като например Дембеле и Дока(както виждаш,не слагам само Дембеле) може да се помисли по-въпроса.И кой е по-добър от Генков?Платини?Ходи се прегледай моля те...Генков напоследък си вкарва за Висла Краков,защо той не е титуляр,вмсето дървото Макриев?
И не не съм със сини очила,ако това ще кажеш...просто нека направи ЦЯЛ,ЦЯЛ,ЦЯЛ добър сезон и тогава може да се отвори такава тема!!!!!Те за Дембеле,където няма конкуренция просто не се прави такава тема,ти за Платини...абе пич.

ПП:И наистина КОЛКО го псувахте и хулехте есента,а и лятото,че дори началото на пролетният дял,а сега какво стана?
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 11 май 2011 22:30

n0_FeArBG написа:

Платини,национал?Световна класа?Абе човек,незнам как може да си толкова пристрастен!Ако направи ЦЯЛ добър сезон,като например Дембеле и Дока(както виждаш,не слагам само Дембеле) може да се помисли по-въпроса.И кой е по-добър от Генков?Платини?Ходи се прегледай моля те...Генков напоследък си вкарва за Висла Краков,защо той не е титуляр,вмсето дървото Макриев?
И не не съм със сини очила,ако това ще кажеш...просто нека направи ЦЯЛ,ЦЯЛ,ЦЯЛ добър сезон и тогава може да се отвори такава тема!!!!!Те за Дембеле,където няма конкуренция просто не се прави такава тема,ти за Платини...абе пич.

ПП:И наистина КОЛКО го псувахте и хулехте есента,а и лятото,че дори началото на пролетният дял,а сега какво стана?

Както вие хулихте Гонзо в началото ли?

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 11 май 2011 22:31

n0_FeArBG написа:

Дембеле прави много силна пролет направи Хет-трик с/у нас,с/у Сливен вкара и гол на видима от дузпа машина е...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 11 май 2011 22:33

futbolqga написа:
cska_kts_888 написа:Смятай тогава колко е мижаво вашето отборче щом Мишел ви го вкара и то във вашата кочина !!Нелсън,Платини,Дока-със сигурност са по-добри от Генков,Макриев,Хичо,Мартин Петров и той вече е към края.....

Колко е жалко когато някой няма достатъчен капацитет за да отговори обусновано и му се налага да използва такива смешни оправдания.Колко още футболиста са вкарали на Левски?Дай всички да ги вземем в националния тогава щом това ти е критерия.

Абе ти си некав супер тъп...То се вижда как пази топката,как я пипа,че си е класа в ПСЖ и Лориен го видяха ама другарите лефскари не го признават само защото играе във ЦСКА кажете си го !!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2011 22:34

cska_kts_888 написа:Дембеле прави много силна пролет направи Хет-трик с/у нас,с/у Сливен вкара и гол на видима от дузпа машина е...

Ако им броим головете от началото на полусезона, не съм сигурен, че Платини има повече. А да не говорим, че Платини още 3 години да играе в България няма да вкара толкова голове, колкото Дембеле само тоя сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

lothar_matthaus

Re: Мишел Платини, личност от национално значение за България

Мнениеот lothar_matthaus » 11 май 2011 22:39

Batkoto написа:както е казано в статията и написано в заглавието, има задна вратичка..ако го обяват за личност от национално значение,четете внимателно ;)

Личност от национално значение е да му дадат гражданство, а не да играе за националния. Боже. боже по некомпетентно от журналиста няма и от тия дето им се връзват и толкова безпредметна тема за какво изобщо стои идея си нямам.

Върни се в “ЦСКА”