Левски - Литекс - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски-Литекс

Мнениеот honda » 13 май 2011 01:34

paceto написа:Картотеката на Кишишев няма нищо общо с допинг скандала.
Просто около него тогава се шумеше страшно много и той беше под напрежение.

Все пак беше млад и тепърва изгряваше като футболист и не му беше хич лесно да бъде нападан по този начин.
Просто тогава Бурса се забави с картата му или нещо подобно беше и аз вече не помня.

Играч хванат с допинг няма как да продължи да играе и това би трябвало да ти е било ясно дори и ако си бил забравил точно какво беше тогава.
Наказанието за такава постъпка както казах вече е минимум 2 години лишаване от състезателни права.

Муту беше хванат няколко пъти и му бяха спрели правата първият път за 2 години след това пак го хванаха, ама не помня какво стана.

Не съм казал ,че допинг скандала има нещо общо с картотеката.
Наказанието е строго индивидуално- примерно Груев единственото на което бе наказан беше неучастие на СП.
Не толкова сигурно дори и хванат футболист да получи наказание- ако не е участвал в състезание и има поставена диагноза и рецепта с предписано лекарство,което да съдържа забранената субстанция може да мине много леко.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 май 2011 02:03

Да то си зависи и от самото вещество и от много други неща.
Въпреки, че ако хванат някой у нас сигурно няма да му дадат 2 години, защото сме България.
Виж ако те хванат в международен мач за ЕКТ и си играл УЕФА ще го накаже солено.

С Муту не знам къде го хванаха и му сложиха 2 години.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 май 2011 02:05

honda написа:
Долно уйно написа:Литекс знае ли ли са, че въпросният мач е бил пробит от страна на Метелург?
То и ЦСКА играха в ЛЕ в пробит мач, но това какво общо има с тях?

Когато се казва "А", трябва да се каже и "Б", а и сещам се за разни изказвания на Искренов и т.н., как са си уреждали мачове.

Днес е модерно в България да се плюе, с повод или не, да се плюе.
Догодина ЦСКА ще са на първо място и шампион и още от сега ми се плаче като си представя какво чудо ще бъде пък по техен адрес. Дори отборът на хмм......... Пирин да е на първо място, отново ще се намери какво да се плюе по тях.

Welcome back.

Има известна разлика между мачовете Базел-ЦСКА и Металург- Литекс в единия се разследва манипулирането му от тотомафията ,а в другия тотомафията не е замесена, понеже няма залагания на него.
За Искренов- прав си , гледах онзи мач, макар че сценария беше малко по-добре изигран от мача Ботев-ЦСКА отново 2:2 през същата година тогава играчите на ЦСКА се наредиха в центъра и оставиха 4 играчи от Ботев сами срещу вратаря ,а онези ня можаха да я вкарат и трябваше да повтарят същото упражнение за да изравнят.
За това съм написал по-горе последните 15 години, тези мачове между Ботев и Левски и ЦСКА бяха преди 19 години. Тогава имаше доста уредени мачове.
Не знам по какъв показател реши че ЦСКА ще са първи догодина,ако си толков асигурен заложи да заработиш някой лев ;) .

Доста неща ги зная в детайли, но не намирам форума за сериозен, че да се задълбочавам в подробности, а относно ЦСКА за следващият сезон как да заложа, след като не се приемат залози все още, а когато това стане възможно ще го направя и ще споделя фиша тук.
Сумата ще е 4 цифрена
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

lov4anliqta
Контакти:

Мнениеот lov4anliqta » 13 май 2011 08:51

колега, по-полека с тия прогнози че Цска догодина щял да бъде шампион.Те Цска всяка година тръгват с голямата кошница и с люти закани за шампионска титла, и почти винаги остават с празни ръце. А при положение че Литекс май ще си запази отбора поне до нова година, и ако и Левски запази техния, честно казано не виждам как точно Цска ще стане шампион.Те в момента я карат още на еуфория от победата в първия кръг, но тогава Левски просто ги подцени тотално.Освен това сега играят без никакво напрежение просто защото не се борят за нищо.Друго си е когато трябва да гонят точки на всяка цена ;)

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 14 май 2011 23:05

Как по-полека?Ако започнат да наддават срещу вас ще видите зор.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 01 юни 2011 19:12

Долно уйно написа:
honda написа:
Долно уйно написа:Литекс знае ли ли са, че въпросният мач е бил пробит от страна на Метелург?
То и ЦСКА играха в ЛЕ в пробит мач, но това какво общо има с тях?

Когато се казва "А", трябва да се каже и "Б", а и сещам се за разни изказвания на Искренов и т.н., как са си уреждали мачове.

Днес е модерно в България да се плюе, с повод или не, да се плюе.
Догодина ЦСКА ще са на първо място и шампион и още от сега ми се плаче като си представя какво чудо ще бъде пък по техен адрес. Дори отборът на хмм......... Пирин да е на първо място, отново ще се намери какво да се плюе по тях.

Welcome back.

Има известна разлика между мачовете Базел-ЦСКА и Металург- Литекс в единия се разследва манипулирането му от тотомафията ,а в другия тотомафията не е замесена, понеже няма залагания на него.
За Искренов- прав си , гледах онзи мач, макар че сценария беше малко по-добре изигран от мача Ботев-ЦСКА отново 2:2 през същата година тогава играчите на ЦСКА се наредиха в центъра и оставиха 4 играчи от Ботев сами срещу вратаря ,а онези ня можаха да я вкарат и трябваше да повтарят същото упражнение за да изравнят.
За това съм написал по-горе последните 15 години, тези мачове между Ботев и Левски и ЦСКА бяха преди 19 години. Тогава имаше доста уредени мачове.
Не знам по какъв показател реши че ЦСКА ще са първи догодина,ако си толков асигурен заложи да заработиш някой лев ;) .

Доста неща ги зная в детайли, но не намирам форума за сериозен, че да се задълбочавам в подробности, а относно ЦСКА за следващият сезон как да заложа, след като не се приемат залози все още, а когато това стане възможно ще го направя и ще споделя фиша тук.
Сумата ще е 4 цифрена

Помни си думите.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 2:0

Мнениеот Blagoy » 05 юни 2011 20:48

За скандала с Кишишев- да кажа и аз какво си спомням. Тогава картотеката му беше нередовна по вина на Иван Вуцов. Спомням си, че той беше "забравил" да каже на Литекс за някакви документи или процедури, които се изискват, за да е редовна същата. В последствие много добре си спомням едно негово интервю, в което си признава грешката и казва, че не бил сметнал за необходимо да ни уведоми за тези документи или процедури(ако успея някъде да намеря това интервю- ще дам линк). Тогава скандала стана известен под името "Кишишевгейт". Факт е, че на Литекс му се пречеше по всички възможни начини да стане шампион, но това нямаше успех. Все пак нужно ли е да припомням чие лого "грееше" на фланелките на Левски по онова време и кой беше президентът на този отбор? Иван Вуцов пък е бивш играч и треньор на Левски и навсякъде вървяха слухове, че помага на същия отбор.
За случая с Металург- въпросният Първан Първанов беше дал някаква пресконференция, на която призна, че са легнали и на мача с Левски. Не мога да си спомня наистина в действителност дали това се доказа... Иначе, както написа колегата по-горе, вината на Литекс в случая не е доказана по никакъв начин и не е доказано, че Литекс е замесен в уговорката. В един уреден мач не е задължително да участват и двата отбора, а е възможно и нито един да няма пръст- съвсем скорошен пример- Естония-България.
За допинг скандалите- Херо докато ни беше треньор твърдеше, че играчите на Левски взимат допинг, после "обърна лопатата" след като се присъедини към Левски...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”