Купа на България 1/4 финал: Черноморец Бс - Славия Сф
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Черноморец Бс - Славия Сф
Прогноза всяка тука оставете 

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
1913 написа:Прогноза всяка тука оставете
Температурата на въздуха ще бъде около 10-11 градуса. Усещането ще бъде за 6-7 градуса. Температура на морската вода 9-10 градуса. Ще духа слаб до умерен източен вятър. ( в гърба на гостуващата агитка - обличайте се). Дъжд няма да вали. Голове в редовното време - трудна работа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

СЛАВИЯ без Илийката и без Юруков. Черноморец без Старокин ...Патова ситуация ...
Все пак смятам, че хитрата лисица Венци Стефанов ще използва размириците при противника и ще класира белите напред в турнира.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
СЛАВИЯ без Илийката и без Юруков. Черноморец без Старокин ...Патова ситуация ...
Все пак смятам, че хитрата лисица Венци Стефанов ще използва размириците при противника и ще класира белите напред в турнира.
Какви размирици ? При нас всички са примирени...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Гочето е хитър наставник, а и Черноморец има добри футболисти, въпреки че не сте във форма, така че нищо не се знае. Има си хас нашите да си внушат, че са фаворити и лесно ще вземат мача, при условие че не можахме да бием сума ти отбори от дъното на таблицата
Отпаднем ли, напрежението при нас срещу някои хора ще избуи с пълна сила и ще има промени, сигурен съм... Дано все пак не сте стига дотам и победим

Отпаднем ли, напрежението при нас срещу някои хора ще избуи с пълна сила и ще има промени, сигурен съм... Дано все пак не сте стига дотам и победим

120 мин. мъка и дузпи.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Viktor4o_Rs написа:Гочето е хитър наставник, а и Черноморец има добри футболисти, въпреки че не сте във форма, така че нищо не се знае. Има си хас нашите да си внушат, че са фаворити и лесно ще вземат мача, при условие че не можахме да бием сума ти отбори от дъното на таблицата![]()
![]()
След твоя пост вече съм убеден, че от този мач и загубилите ( независимо кои ) ще спечелят...Поне при нас нещата трябва да се коренят на етап "Над треньор". Разните му Персикети, Минети, Буковаци с докараните италианци: Крушани, Калцоне, Прошуто и куп още имена на световно-известни ястия от средиземноморието - трябва да си взимат шапките. На много малко хора стана ясно, че душата на Бук ( Буковац) разединява отбора и си разчиства пътя от силните в клуба. Промяната трябва да настъпи дори след този мач, защото не виждам изход. Най хубавото от всичко е, че Митко ( дано знае на кой свят е) сдаде доверието на Гочето и види се тренЕра не ебава гореописания сръбско-италиански микс. Чакаме и вашата легенда Жужо и тогава си мисля, че нежната революция ще е факт при нас. Ако победите вие -вашите проблеми ще останат,а нашите екскременти ще се разровят до степен ухание на парфюм...Така, че в този мач ще има повече от един доволен отбор независимо от изхода на срещата...
Ама и Митето не се шегува 12 лева билет! Това най-много ми хареса семеен пакет 18 лева. Трябва на всяка седалка по една бира и луканка за тази цена. Момци мача е 1х2 ! Не съм сигурен, че и да преминем напред ще вземем купата, но по-добре да бием, защото ако паднем утре сезона за нас свърши и ще има ``велики``мачове от типа ``трябват ли точки?``.
Само Славия единствена и неповторима.

jotz написа:Ама и Митето не се шегува 12 лева билет! Това най-много ми хареса семеен пакет 18 лева. Трябва на всяка седалка по една бира и луканка за тази цена. Момци мача е 1х2 ! Не съм сигурен, че и да преминем напред ще вземем купата, но по-добре да бием, защото ако паднем утре сезона за нас свърши и ще има ``велики``мачове от типа ``трябват ли точки?``.
К'во да ти кажа ? Нашето ръководство вече не знае на кой свят е. Този път и 200 човека няма да сме ? Хайде 12 лв. - убаво, ама да ги дадем след последните " представления" на отборът ли ?
- pesho_1913
- Контакти:
Айде белите, мачкай !
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]