Явно толкова си можем , никакви купи , никаква Европа
Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.
Яд ме е , че 1вото полувреме при центриране защитник на Пирин удря топката с ръка , при което страничния сигнализира за удар с ръка , а главния съдия даде корнер ....
Занулявай и започвай обиграване за догодина 
НЕДЕЛЧО ИЗЯЖ СИ ДИПЛОМАТА ЗА ТРЕНЬОР!!! ОТ ТЕБ ТАКЪВ НЕ СТАВА! АКО ПОНЕ МАЛКО ДОБЛЕСТ ИМАШ СИ СЪБИРАЙ БАГАЖА! А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЧОВЕКА С ГОЛЯМАТА ОСТА- БОНЕВ! КУПАТА Е НАША !!! А СЕГА ГОВОРИ УВАЖАЕМИ г-н БОНЕВ!!! С ПРИКАЗКИ ТЕ ТИ НЕ НИ КАРАЙ ДА СТАВАМЕ ЗА СРАМ И ПОДИГРАВКИ !!! ДУПКАТА САМИР ОТНОВО БЕ НА ЛИНИЯ!!! ВСЪЩНОСТ КОЙ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА ИЗЛЕЗНЕ НА ТЕРЕНА!? ЗАЩОТО ТОВА Е МЕКО КАЗАНО НАГЛОСТ ДА СЕ ДЪРЖИ ЧОВЕК НА ТЕРЕНА КАТО ТОЗИ
!!!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=178101
Мухахахаха :D Да е жив и здрав Бонката и все така да ни весели
Мухахахаха :D Да е жив и здрав Бонката и все така да ни весели
Дака написа:НЕДЕЛЧО ИЗЯЖ СИ ДИПЛОМАТА ЗА ТРЕНЬОР!!! ОТ ТЕБ ТАКЪВ НЕ СТАВА! АКО ПОНЕ МАЛКО ДОБЛЕСТ ИМАШ СИ СЪБИРАЙ БАГАЖА! А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЧОВЕКА С ГОЛЯМАТА ОСТА- БОНЕВ! КУПАТА Е НАША !!! А СЕГА ГОВОРИ УВАЖАЕМИ г-н БОНЕВ!!! С ПРИКАЗКИ ТЕ ТИ НЕ НИ КАРАЙ ДА СТАВАМЕ ЗА СРАМ И ПОДИГРАВКИ !!! ДУПКАТА САМИР ОТНОВО БЕ НА ЛИНИЯ!!! ВСЪЩНОСТ КОЙ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА ИЗЛЕЗНЕ НА ТЕРЕНА!? ЗАЩОТО ТОВА Е МЕКО КАЗАНО НАГЛОСТ ДА СЕ ДЪРЖИ ЧОВЕК НА ТЕРЕНА КАТО ТОЗИ!!!
Треньорът няма никаква нужда от доказване и при всички случай и в пъти по-добър от предишните. А ако някой успее за запуши поне малко голямата уста на Бонев, "Локо"-то може и да додрапа до евротурнирите. Нито софийските им съименници, нито "Черно море" са цвете за мирисане, така че шанс все още има. Стига, разбира се, "Пирин" да не вземе купата (не мисля, че ще му позволят, все някой трофей трябва да остане и за софиянци).
Последна промяна от gamaun на 06 апр 2011 19:00, променено общо 1 път.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Това не го очаквах
все си мислех че ще биете с голям резултат.Честито на пирин и да чакат на полуфинала ЦСКА 
Една загуба за купата и какви ли не жълти твари , излезнали от канализацията почнаха да дават мнения и съвети
Знаем , че ви е густо , че падаме , така че се въздаржайте от всякакви мнения 
За мен не е изненада този резултат.Жалко за феновете,кофти е да се гаврят така с тях.Спомнете си ние 10 години какъв го ядохме!
Нещо ме съмнява тоя сърбин. Назначиха го, 1:1 със "Слав(б)ия", днес загуба...
Футбола е игра и на късмет. Днес той изневери на пловдивските железничари. Може би приказките на Зума подведоха отбора. Бомбастичните му изказвания като нищо са размътили разсъдъка у някои играчи.
Футбола е игра и на късмет. Днес той изневери на пловдивските железничари. Може би приказките на Зума подведоха отбора. Бомбастичните му изказвания като нищо са размътили разсъдъка у някои играчи.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Майни, повече действия, по-малко приказки. Като вашото самочувствие и навиване, второ няма. Това го казвам за феновете и на двата ви отбора.
А Зума е уникат, направо развесели цяла България. Жив и здрав е да е, класирал ни е като футболист и като треньор на СП.
А Зума е уникат, направо развесели цяла България. Жив и здрав е да е, класирал ни е като футболист и като треньор на СП.
- child in time
- Контакти:
Labros написа:Нещо ме съмнява тоя сърбин. Назначиха го, 1:1 със "Слав(б)ия", днес загуба...
Късмета отива при тези които играят ! Ние нищо не играхме ПАК! Бяха помислили че Пирин сами ще се бият имам новина за тях НЕ става така!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!