NFB_Bgfen написа:Иска ми се да видя най-после Сашо Александров титуляр.Надявам се Ясен да е прозрял че мястото му е на терена.
Шансовете на "твоя човек" се увеличават.Йовов е аут!Сега със сигурност ще бием!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NFB_Bgfen написа:Иска ми се да видя най-после Сашо Александров титуляр.Надявам се Ясен да е прозрял че мястото му е на терена.
siniq_fen написа:Не знам за това момче Тонев, не че съм гледал и кой знае колко другите, но ми се струва, че имаше един Иван Горанов, от клипчетата от контролите в Гърция и Кипър ми се стори, че е доста талантлив.
Santiago Munezz написа:Той хубаво е в групата,но ще е още по-хубаво да е титуляр утре.Просто крилата ни са под всякаква критика и Младенов и Матондо и Йовов(който слава богу е аут за утре) са трагични.Дали ще започнем с 9 човека дали с две от гореспоменатите крила разлика няма,така че....
Иначе вероятния според мене състав ще е.
Илиев,Мюлдер,Иванов,Милиев,Минев,Грийн,Гаджев,Тасевски,Матондо,Младенов,Дембеле;
Прогнозата ми е 2-0!
Santiago Munezz написа:Той хубаво е в групата,но ще е още по-хубаво да е титуляр утре.Просто крилата ни са под всякаква критика и Младенов и Матондо и Йовов(който слава богу е аут за утре) са трагични.Дали ще започнем с 9 човека дали с две от гореспоменатите крила разлика няма,така че....
Иначе вероятния според мене състав ще е.
Илиев,Мюлдер,Иванов,Милиев,Минев,Грийн,Гаджев,Тасевски,Матондо,Младенов,Дембеле;
Прогнозата ми е 2-0!
tiamat написа:siniq_fen написа:Не знам за това момче Тонев, не че съм гледал и кой знае колко другите, но ми се струва, че имаше един Иван Горанов, от клипчетата от контролите в Гърция и Кипър ми се стори, че е доста талантлив.
В групата е, и аз бих искал да го видя.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, Highlander, noo и 29 госта