След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !
Гаджев, Матондо и Мюлдер са много зле за сега 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
mikata написа:Гаджев, Матондо и Мюлдер са много зле за сега
Ами нямат адекватни заместници !
Или ... да им се преосмислят задачите на терена !
И в двата случая .... виновни са тези, които водят отбора !
За мен главната вина е в Ясен Петров има бая да учи за да е треньор на ЛЕВСКИ едно нещо ще добавя ние сме единствениа отбр в света които вече 30 мача играе с една и съща тактика една и съща построика а бе всичко е едно и също всеки мач няма нужда да ни разучават противниците гледат 15 минути от които и да е мача от 30 играни и са наясно с това което играе ЛЕВСКИ

има време ще влезнем във форма не губете вяра 

WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД
Аз съм съгласен с автора на темата! Направо сме си трагични! Но моето мнение е,че и през есенния полусезон (особено втората половина) пак играхме по същия ялов начин! Имаме като цяло 2 основни проблема! Първия е, че по схемата която играем би следвало да имаме двама дефанзивни полузащитници, чиято работа предимно е да руши играта на съперника! Е да, обаче Гаджев не е добър в дефанзивен план, нито Йовов! По начина по който играем би следвало тези футболисти да печелят много единоборства, да влизат здраво и да се борят в средата на терена, иначе целия ни тактически замисъл отива по дяволите! Точно това се случи срещу чорбата! Ами Гаджев е халф, но по-скоро градящ играта а не рушащ я! Вследствие губим средата на терена и после се чудим защо нямаме острота в атака или защо не върви играта по крилата! Единствено Димов от всичките ни халфове е типичен дефанзивен халф! Той и Сержиньо би трябвало да бъдат титулярната двойка халфове! Уважение към Йовов, но трябва да отстъпи мястото си! Колкото до Гаджев аз го виждам много повече в позицията на Дарко, защото има идея в главата и играе добре с топката, дава хубави пасове...И втория проблем пак е от дефанзивно естество и е виден от всички..ПЪЛНА ПАНИКА В ЗАЩИТА! В защита изглеждаме така сякаш тея момчета се виждат за първи път, а не сякаш играят вече 8-ми месец заедно и това е ТРЕНЬОРСКА ГРЕШКА! Когато след всеки мач обясняваш как виждаш проблемите и работиш да ги отстраниш, но същевременно те по-скоро се засилват значи не те бива! Вярвайте ми, че ако не беше Гара Дембеле щяхме много отдавна да загубим всякакви шансове за титлата! Гарата мачка отпред взима първа топка, много е борбен, много агресивен, много тича и най-важното - не се отказва! Дори да изпусне 3 пъти на 4тия излиза със същия хъс и мотивация! Всеки друг от отбора при пропуск се спича и е дотам! Ако го нямаше Гарата Гонзо и Ясен отдавна да си бяха заминали! Ясен определено вече не ми се нрави! Стандартен, предсказуем и неподтогвен! Колкото до Гонзо! Единствения начин да постигнем нещо с него като спортен директор е ако не се меси в работата на треньора, защото той от тактика не разбира! Знае само да вика на тъча, а това не е показател за качества, а по скоро за липса на такива! Може да е легенда на Левски, но вече втора година е на този пост и е на път ОТНОВО да не спечели нищо!
-
plamena написа:има време ще влезнем във форма не губете вяра
Вяра не губим, но няма време за навлизане във форма.
Все пак, първенството почна преди 20-на дена вече ...
Трябваше вече да сме във форма ...

След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !
============================================
чакат тара да им плати заслуженото от лига европа , ама ще има да чакат .
колкото платиха на топчо , телкийски и т.н за влизането в шампионска лига , толкова ще платят и сега .
Лятото ще стягат нов отбор , защото ще има неудобни играчи , които ще бъдат или продадени или изгонени
============================================
чакат тара да им плати заслуженото от лига европа , ама ще има да чакат .
колкото платиха на топчо , телкийски и т.н за влизането в шампионска лига , толкова ще платят и сега .
Лятото ще стягат нов отбор , защото ще има неудобни играчи , които ще бъдат или продадени или изгонени
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Вижте резултатите от последните 7 мачав групата и щеви стане ясно колко велик отбор е Левски, за съжаление.
7 мача - цели 9 точки.
За защитата не ми се пише даже. С толкова инкасирани голове накъде сме тръгнали.
7 мача - цели 9 точки.
За защитата не ми се пише даже. С толкова инкасирани голове накъде сме тръгнали.