Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Точно така, на такава възраст бяха от 17 до 21-22 години макс. Псевдо скинарчета, които бяха там само за провокации. Не знам защо бяха толкова смели, след като ние бяхме около 40 човека (на възраст от 25-30 нагоре) и нищо не ни пречеше да им смажем фасоните, само дето не ни се правеха циркове точно на 3-ти март!
grud целия проблем е,че сега нещата се повтарят.Не беше ли взет този Ч-ц за сметка на Нефтохимик от Събев за да бъдат взети земите около ст.Черноморец и самия стадион?Не бяхме ли ваш сателит 3те години когато бяхме в Б група,не ни ли зимахте постоянно най-добрите играчи(и единствените които развихте са Владо Стоянов,Старкин(не са наши юноши,но ги зехте от нас) и сега вече Терзиев и да се надяваме Венко Филипов).Не ни ли взехте ЦЯЛАТА школа преди година и половина,а сега най-нагло се пише по медиите,че 4 юноши на Чернморец били получили повиквателни за националния,юношата на отбора Живко Петков и тн?Не играете ли на стадион Нефтохимик?Всичко това води до нещата от които fred се възмущава,а и много други като него.А всеки отбор с поне малко сериозна фенска маса си има по-крайни фенове,които използват сила за отмъщение.Наистина това,което е станало вчера е много глупаво,но не бива заради 10 младежа да се обвиняват всички зелени фенове.Както и не обвиняваме всички фенове на Черноморец,че постоянно сипят заплахи и обиди по наш адрес в интернет,а на живо ги няма никави.
Този уикенд ще се случи най-голямото безумие в историята на бургаския и въобще български футбол-Черноморец ще домакинства на ст.Нефтохимик,а Нефтохимик на ст.Черноморец.Твърде е вероятно до края на сезона да играем там.Ние нямаме да останем безучастни и ще протестираме с всички възможни средства,надяваме се да има отговор и от ваша страна,защото интересите са общи.А щом Нефтохимик може да играе на този стадион,значи не пречи и вие след малък ремонт да го правите.А едва ли вече някой вярва за плановете за Ч-ц Арени и тн
Този уикенд ще се случи най-голямото безумие в историята на бургаския и въобще български футбол-Черноморец ще домакинства на ст.Нефтохимик,а Нефтохимик на ст.Черноморец.Твърде е вероятно до края на сезона да играем там.Ние нямаме да останем безучастни и ще протестираме с всички възможни средства,надяваме се да има отговор и от ваша страна,защото интересите са общи.А щом Нефтохимик може да играе на този стадион,значи не пречи и вие след малък ремонт да го правите.А едва ли вече някой вярва за плановете за Ч-ц Арени и тн

- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Alvarez написа:Само едно леко уточнение - ако стадионът остане празен това няма да е срам за бургаската публика, а за публиката на отбора създаден през 2005 г. Нищо лично - просто нека е ясно.
Срам ще е за БУРГАСКАТА публика, защото на Нефтохимик се влизаше без билет години поред с изключение на една или две година ако не се лъжа с цена на билетите 1-2лв. При 15лв вход нямаше да е пълен и стадион "Нефтохимик" през 95 год. Нищо лично... На мен не ми пречи нито да дам 15лв. нито да си купя карта, защото съм работещ, ако съм лентяй и мързел и 2 лв. ще са ми зор!
За какъв срам говорите ... не е проблема в цените . Понеже съмй от по-старите футболни фенове ще ви кажа няколко неща
1. Стадион Черноморец се пълнеше с хора с цени на билетите от 3 лева . При средна заплата 160 лв.
2. Стадион Нефтохимик щеше да се пълни и при цени от 15 лева ...защото имаше какво да се гледа когато отидеш там .
3. Ако някой трябва да се срамува от празния(евентуално) стадион срещу ЦСКА , то това са футболистите и ръководството на този Черноморец . Защото ако махнем твърдите фенове на отбора - то останалите които ще си дадат парите , ще искат нещо насреща . Ако не победи , то поне сърцата игра . Този Черноморец от декември 2008 година насам трудно може да се нарече сърцат отбор . А за качеството на игра е безпредметно да се говори . Та ако някой трябва да е виновен за отлива на феновете , това не е Събев ( негово право е да определя какви да са цените на билетите ) , а катеначото на Балъков и станалите патент за отбора нулеви равенства . Мача в София с Академик въобще не можа да ме убеди , че трябва да си плащам за да гледам отбора наживо . Предполагам не съм само аз с подобно мнение .
п.п Свободния вход на мачовете на Нефтохимик си беше просто един от начините за източването на Нефтокомбината от Порточанов и хората около него . Свободния вход на мачовете на този Черноморец си бяха обсолютно същото нещо . С други действащи лица - Събев и Петрол .
@мазут, прощавай, ама всички знаем (надявам се поне де;))за какво иде реч.
Медийния комфорт и ПР на клуба сега обаче не напомня ли на онзи медиен комфорт и ПР по времето на Порточанов?
Да, за разлика от сега Нефтохимик-а играеха по-резултатно и атрактивно, но медийния комфорт си беше същия, дори беше напълно възможно Порточанов да влиза в стаята на съдиите и да ги бие...(мисля съдията беше неотдавнашния съдийски шеф Димо Момиров)
И превъзбудените хлапенца не са патент само на Нафата, те са заляли целия град като ърбан култура...Въпроса е нормалните хора да се разграничават от тях и да ги заклеймяват.
И тъй като се смятам за нормален - възмущавам се.
Не че от време на време и на мене като ми избият балансите не пиша по някоя щуротия по адрес на зелените фенове, но и аз съм човек и на мен ми идва нагорнище на нервната система.
Колкото до интернет заплахи към ваши фенове аз лично не съм срещал, поне не и тук в този форум. Не отричам обаче че е възможно, което е и жалко.
Медийния комфорт и ПР на клуба сега обаче не напомня ли на онзи медиен комфорт и ПР по времето на Порточанов?
Да, за разлика от сега Нефтохимик-а играеха по-резултатно и атрактивно, но медийния комфорт си беше същия, дори беше напълно възможно Порточанов да влиза в стаята на съдиите и да ги бие...(мисля съдията беше неотдавнашния съдийски шеф Димо Момиров)
И превъзбудените хлапенца не са патент само на Нафата, те са заляли целия град като ърбан култура...Въпроса е нормалните хора да се разграничават от тях и да ги заклеймяват.
И тъй като се смятам за нормален - възмущавам се.
Не че от време на време и на мене като ми избият балансите не пиша по някоя щуротия по адрес на зелените фенове, но и аз съм човек и на мен ми идва нагорнище на нервната система.
Колкото до интернет заплахи към ваши фенове аз лично не съм срещал, поне не и тук в този форум. Не отричам обаче че е възможно, което е и жалко.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Феновете на родния ЦСКА вече започнаха десанта си в Бургас, където утре техните любимци излизат срещу местния Черноморец, предаде репортер на Novsport.com. Малка група от ултрасите на „червените”, които пътуваха към морето с влак днес, са отседнали в бургаския хотел „Мираж”, където ще нощуват преди утрешния сблъсък между двата тима от 17-ия кръг на родната „А” група.
При пристигането си в морския град, феновете на „армейците” се засекли случайно с петима привърженици, на „акулите”, които ги засипали с мощни ругатни. С това бургазлии ясно показаха на столичани, че утре на „Лазур” ги чака особено неприветлива атмосфера.
Сблъсъкът в Бургас се очаква с изключително силен интерес, след като през миналия сезон, на „Лазур”, Черноморец разби ЦСКА с 3:0.
Информацията е от Новспорт, тук малко са се пообъркали, тъй като резултата беше 2:0
Нашите фенове откъде пък са знаели че група от цесекари идват в Мираж-а?
-
- Контакти:
Не знам ама автобусът на ПФК ЦСКА е спрян пред "Миража". 

Sharks Supremacy написа:Не знам ама автобусът на ПФК ЦСКА е спрян пред "Миража".
Че кога е кацнал там, аз преди 2 мача минах оттам на път за мола и не бяха дошли още, те всеки път там отсядат.
Много късно са дошли, дали ще тренират изобщо днес или само веднъж утре?
Sharks Supremacy написа:Точно така, на такава възраст бяха от 17 до 21-22 години макс. Псевдо скинарчета, които бяха там само за провокации. Не знам защо бяха толкова смели, след като ние бяхме около 40 човека (на възраст от 25-30 нагоре) и нищо не ни пречеше да им смажем фасоните, само дето не ни се правеха циркове точно на 3-ти март!
Тези съм почти сигурен и кои са - на безплатния вход влизаха и винаги седяха до североизточната ротонда до ложата (не откъм таблото,а откъм паркинга). Обикновено са между 5-10 хлапета и когато ни вкарат гол викат името на съперника ни в този мач. Особено много се радваха и викаха когато се мъчехме с Миньор. Освен това пеят Нафта, Нафта и т.н.
Особено тъпо ми стана когато бяхме мисля със Локо Сф и пак ги подкрепяха. Адски тъпо изпълнение - прилича ми на тъпизмите от шопско, когато феновете на ЦСКА влязоха при турските фенове на един мач на Левски за ЕКТ.
А,да бяха и на представянето на отбора лятото срещу Черно море - но тогава бяха 3-ма четирима. Феновете на моряците бяха около 10-15 човека със знамена в клетката, нашата агитка бяха в сектор 20, а останалите към 2500 човека бяха на ложата, тъй като там входа беше свободен и всеки искаше да види как е в ложите...
А тези въпросните бяха на следващия сектор до клетката за гостуващите фенове и викаха Черно море, Черно море, и няколко пъти плахо: Нафта, Нафта...Бяха точно до изхода, номер 4 мисля се води. Ако това е подкрепа за Нафтата, като подкрепяш всички други отбори от села и паланки - здраве му кажи....А навръх 3ти март да говориш такива глупости при условие че хората са там да сложат венец както винаги междувпрочем си е направо национално предателство, добре че са все още малцинство. Между другото ги знам тия хлапаци и по физиономии, и съм почти убеден и че те са замесени в чупенето на стъкла...
ще им строшите ли автобуса на цесекато 
тъкмо да го направите и да обвините нафтексите

тъкмо да го направите и да обвините нафтексите

Последна промяна от Goshky на 04 мар 2011 21:25, променено общо 1 път.
Феновете на Акулите решиха утре да бойкотират мача!!!! Така и трябва аз ще го гледам по тв!!!!