Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

WIND

Re: Защо да избереш ФК Ботев?

Мнениеот WIND » 30 мар 2009 20:37

Прощавай, сбогом, време на тракийската помия! На петолъчки и тракийска простотия! На болка, от която в дупката си миша, с години се спотайваш, не шаваш и не дишаш. Последно сбогом АФеДе, на теб - комунистическо дете...забележете през кои години са успехите им и вижте след комунизма какво са направили??? ..........и после да говорим! ама не да избиваме комплекси и да псуваме!

EDIT: Сбогом

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 20:41

WIND написа:Прощавай, сбогом, време на тракийската помия! На петолъчки и тракийска простотия! На болка, от която в дупката си миша, с години се спотайваш, не шаваш и не дишаш. Последно сбогом АФеДе, на теб - комунистическо дете...забележете през кои години са успехите им и вижте след комунизма какво са направили??? ..........и после да говорим! ама не да избиваме комплекси и да псуваме!

Този отбор е постигна толкова много във всички периоди на историята си.
Приятелю,ти знаеш ли в колко емблеми имахте петолъчки и влакове?Знаеш ли кой ви позволи да играете прословутите си срещи с Ювентус в Европа,независимо ,че бяхте след нас и Спартак,и то две години подред?Мога да ти давам примерио цяла вечер ,но много ме мързи да пиша,а и смята ,че ти сам трябва да се просветиш.

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 30 мар 2009 20:58

ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 20:59

bate_itso написа:ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!!!!!!!!!!!!!

ОК нямам нищо против Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 30 мар 2009 21:01

Много повече са причините за които трябва да се срамувате, че сте от това подобие на отбор, но както и да е, за вас е нормално да изпадате в такова състояние, все пак цял живот сте живели по този начин,ползвахте привилегиите на комунизма, но вместо да наведете глави към земята и да се засрамите заслужено, вие изпадате в смешно полужение.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
bezposhtadnia

Мнениеот bezposhtadnia » 30 мар 2009 21:05

Имахме страхотен вратар в лицето на Димитър Попов ,и един невероятен Тошко Зайцев и онази победа над Левски с 3-0 полуфинал за купата на България. :!: :!: :!:
НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 30 мар 2009 21:12

AREA BIANCONERA написа:Много повече са причините за които трябва да се срамувате, че сте от това подобие на отбор, но както и да е, за вас е нормално да изпадате в такова състояние, все пак цял живот сте живели по този начин,ползвахте привилегиите на комунизма, но вместо да наведете глави към земята и да се засрамите заслужено, вие изпадате в смешно полужение.

Дълго време само четях форума и не исках да пиша коментари,ама вече ми дойде малко в повечко...
PLOVDIV PEE 1912 ви зададе кратък и точен въпрос:
НА колко от емблемите ви имаше петолъчка?!!
Защо дори след 1989 отборът ви продължава да носи името на съвестски футболен клуб?!
И как гореспоменатите два факта се връзват с теорията ви за дисидентството на Локомотив?!
Нарочно не отварям темата за десетките дарени точки от Ботев и Спартак,защото така или иначе това е трудно доказуемо.
Искам отговори на горните три въпроса!

И за де не осереш нацяло темата,ще пиша по идеята на автора.

Избрах клуба на дядо ми ,баща ми и брат ми!Избрах клуба,за който бях слушал през цялото си детство...избрах клуба на онези ВЕЛИКАНИ в детското ми съзнание,внедрени от дядо ми,който имаха странните и вълшебни прякори:Чико,Тумби,Гунди,Зико,Бенкса...
ИЗБРАХ МОЯ "БОТЕВ"!!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 30 мар 2009 21:13

абе аз друго се питам, каде са легендите на ботев-4ИКО, ЗЕХТИНСКИ, Г.СЛАВКОВ, К.КОСТАДИНОВ, ПАШЕВ,БАКАЛА,БЛАГО,ЯСЕН И ДР. абе на тях не им ли пука за агониата в БОТЕВ. защо не поемат няква инициятива, заедно с нас феновете !!!!

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 30 мар 2009 21:17

Разберете,че това е наша битка и ние трябва да я водим до край.Освен това макар и не всички легенди,доста от тях изразиха позицията си срещу селския.Знаем за Фондацията на Марин,Курдов се изказа наскоро,Славков не пропуска възможност да изкара кирливите ризи на селския,няма как да искаме повече...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 21:19

Аз не разбирам какво правят черно-белите в тази тема. Никой не коментира работническо-селската организациийка, обаче те да се намесят, за всеки случай...

Тази тема е защо хората обичат ФК Ботев, а не защо някои го мразят.
Последна промяна от Fallen_Angel на 30 мар 2009 21:22, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”