Прощавай, сбогом, време на тракийската помия! На петолъчки и тракийска простотия! На болка, от която в дупката си миша, с години се спотайваш, не шаваш и не дишаш. Последно сбогом АФеДе, на теб - комунистическо дете...забележете през кои години са успехите им и вижте след комунизма какво са направили??? ..........и после да говорим! ама не да избиваме комплекси и да псуваме!
EDIT: Сбогом
Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Защо да избереш ФК Ботев?
WIND написа:Прощавай, сбогом, време на тракийската помия! На петолъчки и тракийска простотия! На болка, от която в дупката си миша, с години се спотайваш, не шаваш и не дишаш. Последно сбогом АФеДе, на теб - комунистическо дете...забележете през кои години са успехите им и вижте след комунизма какво са направили??? ..........и после да говорим! ама не да избиваме комплекси и да псуваме!
Този отбор е постигна толкова много във всички периоди на историята си.
Приятелю,ти знаеш ли в колко емблеми имахте петолъчки и влакове?Знаеш ли кой ви позволи да играете прословутите си срещи с Ювентус в Европа,независимо ,че бяхте след нас и Спартак,и то две години подред?Мога да ти давам примерио цяла вечер ,но много ме мързи да пиша,а и смята ,че ти сам трябва да се просветиш.
ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!!!!!!!!!!!!!
- PLOVDIV PEE 1912
bate_itso написа:ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!!!!!!!!!!!!!
ОК нямам нищо против Локомотив Пловдив.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Много повече са причините за които трябва да се срамувате, че сте от това подобие на отбор, но както и да е, за вас е нормално да изпадате в такова състояние, все пак цял живот сте живели по този начин,ползвахте привилегиите на комунизма, но вместо да наведете глави към земята и да се засрамите заслужено, вие изпадате в смешно полужение.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- bezposhtadnia
Имахме страхотен вратар в лицето на Димитър Попов ,и един невероятен Тошко Зайцев и онази победа над Левски с 3-0 полуфинал за купата на България.

НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .
AREA BIANCONERA написа:Много повече са причините за които трябва да се срамувате, че сте от това подобие на отбор, но както и да е, за вас е нормално да изпадате в такова състояние, все пак цял живот сте живели по този начин,ползвахте привилегиите на комунизма, но вместо да наведете глави към земята и да се засрамите заслужено, вие изпадате в смешно полужение.
Дълго време само четях форума и не исках да пиша коментари,ама вече ми дойде малко в повечко...
PLOVDIV PEE 1912 ви зададе кратък и точен въпрос:
НА колко от емблемите ви имаше петолъчка?!!
Защо дори след 1989 отборът ви продължава да носи името на съвестски футболен клуб?!
И как гореспоменатите два факта се връзват с теорията ви за дисидентството на Локомотив?!
Нарочно не отварям темата за десетките дарени точки от Ботев и Спартак,защото така или иначе това е трудно доказуемо.
Искам отговори на горните три въпроса!
И за де не осереш нацяло темата,ще пиша по идеята на автора.
Избрах клуба на дядо ми ,баща ми и брат ми!Избрах клуба,за който бях слушал през цялото си детство...избрах клуба на онези ВЕЛИКАНИ в детското ми съзнание,внедрени от дядо ми,който имаха странните и вълшебни прякори:Чико,Тумби,Гунди,Зико,Бенкса...
ИЗБРАХ МОЯ "БОТЕВ"!!!
абе аз друго се питам, каде са легендите на ботев-4ИКО, ЗЕХТИНСКИ, Г.СЛАВКОВ, К.КОСТАДИНОВ, ПАШЕВ,БАКАЛА,БЛАГО,ЯСЕН И ДР. абе на тях не им ли пука за агониата в БОТЕВ. защо не поемат няква инициятива, заедно с нас феновете !!!!
Разберете,че това е наша битка и ние трябва да я водим до край.Освен това макар и не всички легенди,доста от тях изразиха позицията си срещу селския.Знаем за Фондацията на Марин,Курдов се изказа наскоро,Славков не пропуска възможност да изкара кирливите ризи на селския,няма как да искаме повече...
- Fallen_Angel
- Контакти:
Аз не разбирам какво правят черно-белите в тази тема. Никой не коментира работническо-селската организациийка, обаче те да се намесят, за всеки случай...
Тази тема е защо хората обичат ФК Ботев, а не защо някои го мразят.
Тази тема е защо хората обичат ФК Ботев, а не защо някои го мразят.
Последна промяна от Fallen_Angel на 30 мар 2009 21:22, променено общо 1 път.