Стефан Стоянов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Стефан Стоянов

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юли 2010 15:10

Бижутера написа:
stoyanov написа:Табаков не е жив, защото е за Холандия и Испания. Грънчаров пък сигурно е в еуфория заради немците. Аз вече си гледам без никакви пристрастия това първенство. Мисля, че полуфиналистите са напълно реални. Ако трябва да избирам Испания - Уругвай на финал, но сигурно ще обратното :) Успех и на вас, приятели...

тук няма да има много емоции ако испанците отидат на финал. Общо взето в България се делим на `англичани` и `немци`, едните се радват за победа, други за провал и тн....докато испанците са по-скоро безразлични...но какво говоря аз след като съм пристрастен... :mrgreen: Успех на маншафта и на холандците, такъв финал би бил черешката на тортата на това световно :!:

И на мен ми се иска финала да е този ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 04 юли 2010 17:09

Стефчо,
Ето тук видео и почти пълен превод от днешната пресконференция. сравни после за пореден път какви свободни съчинения мисли вашият човек, който цитира играчите на ДФБ от началото на Световното
viewtopic.php?f=35&t=47903&p=1151389#p1151389

честно ти казвам, за германския футбол като цяло пишете големи глупости в Гонг (от както ви следя от години) :oops:
Поздрави!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 юли 2010 02:44

unist_gp написа:Стефчо,
Ето тук видео и почти пълен превод от днешната пресконференция. сравни после за пореден път какви свободни съчинения мисли вашият човек, който цитира играчите на ДФБ от началото на Световното
viewtopic.php?f=35&t=47903&p=1151389#p1151389

честно ти казвам, за германския футбол като цяло пишете големи глупости в Гонг (от както ви следя от години) :oops:
Поздрави!

Съгласен съм, че даваш чар на форума, но кажи ми къде са ти мъжките думи?! Къде ти е форума?!......Нали се сещаш, че в момента не те закачаме, защото видите ли си "чаровника" на форума?! Да ти копирам ли една точка от правилата, за която пак трябва да си аут?!.....

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 сеп 2010 18:10

Стефчо, поздравявамТе, че си обърнал внимание на този хит от края на 80те :mrgreen:

http://www.vbox7.com/play:b8059c79

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

ЧРД на Стефан Стоянов

Мнениеот Бижутера » 14 окт 2010 15:17

Изображение

Днес в Гонг отново се празнува, въпреки финансовата криза. Стефан Стоянов черпи за своя 28-и рожден ден и продължава да работи на пълни обороти въпреки празника си.

Моторът на отбора гори постоянно в играта, дори и на рождения си ден и много рядко си дава на почивка.

Стоянов не отговаря на всички показатели за една везна, но със сигурност е с широка душа и много приятели. Захване ли се с нещо Стефан, той винаги го довеждат до край. Приятел, на който всеки може да разчита!

Честит рожден ден, Стефчо, с пожелание за много щастие и професионални върхове!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЧРД на Стефан Стоянов

Мнениеот ЕМИЛ » 14 окт 2010 16:06

ЧРД Стефчо ;)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 14 окт 2010 16:17

ЧРД на Стефан.Да е жив,здрав и приятна работа с любимия му отбор.
Когато е в студиото с Иво Йовчев шоуто е гарантирано. ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 окт 2010 16:36

Честит рожден ден на Стефан. Много здраве, късмет и по - обективни коментари, че и аз съм левскар, но двамата с Йовчев неведнъж са ме дразнели с ултрафенските си мнения(На моменти Стефан даже бие и Вальо по хвалби или критика към тима). Левски или отборите, на които симпатизират изобщо журналистите у нас, нямат нужда от критикарстване, плюене или прекалени хвалби, а от истина.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 окт 2010 16:51

Честит рожден ден,Стефчо.Жив и здрав,и много поводи за радост с любимия ни Левски :)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 окт 2010 23:35

Честито и да си жив и здрав, Стефчо! ПОжелавам ти много щастие, късмет и любов в личен план, както и много на брой паметни мачове да отразиш по света на българските тимове! Също така ти пожелавам любимия Реалд а те зарадва с някой значим трофей, а ти да си на най-централно място на стадиона! Ти и Томето за мен сте най-добрите действащи журналисти в България! :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”