sMotLiO написа:Само аз ли нямам обяснение защо Андерсон не играе? Флетчър прави доста слаб сезон,а Карик има повече слаби мачове от силни. Да не говорим,че и двамата са си дефанзивни футболисти и рядко изнасят топката напред. Карик може да бъде страхотен подавач и много креативен,но последните сезон,два сякаш самочувствието му се е изпарило. Прекалено зависими сме този сезон от Гигс и Скоулс,които си разделиха по два-три силни месеца.
Колега,и аз нямам обяснение за случая с Андерсон

За мен от всичките налични вътрешни халфове,само той показва до тук добри игри,като прибавим и нелошите качества и че е млад и перспективен,той трябва без никакво съмнение да е с едни гърди при избора на титулярна двойка/или тройка,зависи от схемата/ вътрешни полузащитници....САФ обаче е на друго мнение и всякак все още не се опитва да го налага като титуляр.Нито Гибсън,който за мен е пълен провал,нито Карик не могат нещо последните сезони да се впишат в идеалната схема,а Скоулс е на години....От това страда цялата схема,най-вече атаката,която няма от кого да бъде захранена с пасове.Добре,че "крилата" в отбора за момента дърпат тима, в лицето на Гигс и Нани,но за кой ли път подред си мисля,че най-важните покупки през трансферния прозорец трябва да бъдат свързани с намирането на вече наистина готов,класен и завършен играч в средата на терена....Защото един Фелайни за мен се справя по-добре от някои по-горе споменати от мен