Тема: Базил де Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Базил: Пловдив, благодаря!
успех на базил и дано се наложи на герена!за пореден пьт се уверявам,че който мине през лаута и се сбласка с подкрепата и любовта на публиката,оставя сьрцето си тук!
- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко не се излагай. В момента в Бг само Левски плащат добри трансферни суми. Това не е лакейство а трансферна политика!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- george_speed75
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Успех на Базил с екипа на Левски, но не и в мачовете му срещу Локомотив Пловдив!
Много добър футболист, и като човек също!Пасна като дялан камък в отбора, но е на години и е към края на своята кариера.Напълно в рамките на нормалното е да потърси своето последно предизвикателство.Всяко начало си има край, но пък всеки край е едно нова начало, както за Базил, така и за отборът на Пловдив - ЛОКОМОТИВ !
Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!
Как ще е към края на кариерата си.Та той е на 29 година , има поне още 5 години да играе.Това малко ли ти се вижда ?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Ванко_Ултраса написа:Успех на Базил с екипа на Левски, но не и в мачовете му срещу Локомотив Пловдив!
Много добър футболист, и като човек също!Пасна като дялан камък в отбора, но е на години и е към края на своята кариера.Напълно в рамките на нормалното е да потърси своето последно предизвикателство.Всяко начало си има край, но пък всеки край е едно нова начало, както за Базил, така и за отборът на Пловдив - ЛОКОМОТИВ !
Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!
Как ще е към края на кариерата си.Та той е на 29 година , има поне още 5 години да играе.Това малко ли ти се вижда ?
не е малко , но на тези години няма как да го препродадеш след това за читави пари , а това е основната политика на българските клубове за съжаление

Re: Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)
AREA BIANCONERA написа:LUDAKIS написа:Както го направих след трансфера на Дембеле така и ще го направя сега - благодаря на Коко Динев и на Локомотив за коректните и добри бизнес отношения. Цената е абсолютно реална и достъпна за БГ условията няма излишни спънки и бавене.
Благодаря
Само дано сте точни в плащането, иначе и ние благодарим!
Отборите, които не са точни в плащането се знаят

PFC Litex написа:Тези журналисти така и не се научиха да пишат статии за да не стават смешни.В ранния следобед в събота той тръгна за столицата, където с мениджърката си мадам Ба предстоеше да финализират преговорите за продажбата му в Левски.
Ранния следобед е около 13:00ч., до София са си час път, кога успя да отиде на Герена да води преговори, като в 14:30 беше в студиото на Диема, тъй като беше гост за мача Юнайтед - Пуул
Това да ти е проблема!

Пожелавам му късмет на човека. Но ако Левски не продаде Гарата не виждам как "Базил" ще влиза като титуляр. Освен Левски да играе с 2ма чисти нападатели ( а в това нещо аз не вярвам).
[offtopic]Аз не виждам защо този играч стана звездата на Пловдив , след като Здравко за мен е доста по-добър ( макар и да го мразя , на бялото не мога да кажа черно )[/offtopic]
[offtopic]Аз не виждам защо този играч стана звездата на Пловдив , след като Здравко за мен е доста по-добър ( макар и да го мразя , на бялото не мога да кажа черно )[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Левски си плаща за тоталното безхаберие на ръководството си и скаутската мрежа, ако въобще я има. Отбори като Литекс, Локо, сега и Лудогорец, успяват да намерят такива диаманти по долните дивизии на разни първенства, които като дойдат тук изглеждат на светлинни години от водещите ни играчи. И го правят почти без пари. Левски дава стотици хиляди левове залудо, вместо да изгради нормална скаутска мрежа и сам да си намира такива играчи. Това ме кара да мисля, че наистина този клуб се управлява от мениджърски интереси. И мениджърите нямат келепир отборът да си намира безплатно диамантите. Ако Левски можеше да си намери сам следващия Дембеле или Карвальо, то тези пари можеше да се дадат за млади переспективни играчи от нашето първенство, като Станислав Костов, Галин Иванов и Светльо Дяков. Защото пак по някви криви схеми последните ще се озоват в ЦСКА, където ще поритат 3 месеца и след това ще слушаме как най-добрите ни играчи били от ЦСКА. Е кой да играе в националния, Карвальо ли?
-
cyberflow написа:Левски си плаща за тоталното безхаберие на ръководството си и скаутската мрежа, ако въобще я има. Отбори като Литекс, Локо, сега и Лудогорец, успяват да намерят такива диаманти по долните дивизии на разни първенства, които като дойдат тук изглеждат на светлинни години от водещите ни играчи. И го правят почти без пари. Левски дава стотици хиляди левове залудо, вместо да изгради нормална скаутска мрежа и сам да си намира такива играчи. Това ме кара да мисля, че наистина този клуб се управлява от мениджърски интереси. И мениджърите нямат келепир отборът да си намира безплатно диамантите. Ако Левски можеше да си намери сам следващия Дембеле или Карвальо, то тези пари можеше да се дадат за млади переспективни играчи от нашето първенство, като Станислав Костов, Галин Иванов и Светльо Дяков. Защото пак по някви криви схеми последните ще се озоват в ЦСКА, където ще поритат 3 месеца и след това ще слушаме как най-добрите ни играчи били от ЦСКА. Е кой да играе в националния, Карвальо ли?
+10000000
Levski zna4i svoboda написа:cyberflow написа:Левски си плаща за тоталното безхаберие на ръководството си и скаутската мрежа, ако въобще я има. Отбори като Литекс, Локо, сега и Лудогорец, успяват да намерят такива диаманти по долните дивизии на разни първенства, които като дойдат тук изглеждат на светлинни години от водещите ни играчи. И го правят почти без пари. Левски дава стотици хиляди левове залудо, вместо да изгради нормална скаутска мрежа и сам да си намира такива играчи. Това ме кара да мисля, че наистина този клуб се управлява от мениджърски интереси. И мениджърите нямат келепир отборът да си намира безплатно диамантите. Ако Левски можеше да си намери сам следващия Дембеле или Карвальо, то тези пари можеше да се дадат за млади переспективни играчи от нашето първенство, като Станислав Костов, Галин Иванов и Светльо Дяков. Защото пак по някви криви схеми последните ще се озоват в ЦСКА, където ще поритат 3 месеца и след това ще слушаме как най-добрите ни играчи били от ЦСКА. Е кой да играе в националния, Карвальо ли?
+10000000
Ейиии, големи разбирачи станахте всички... Левски в случая залага на сигурното! Защото какъвто и диамант да откриеш, всичко е въпрос на аклиматизация и кой отбор ще поеме рисковете! Може да е страхотен голмайстор, а да не успее да реализира потенциала си в европейския и по-специално българския футбол. Жеан Карлос е пресен пример, а има хиляди като него, дето идват много перспективни от Южна Америка и после никой не ги чува. Който е разбирач, да обясни кое е по-добре - да вземем Карлос за милион (по мой спомен) с надеждите, че след две години ще го продадем за 6, а в крайна сметка да го подарим на Амкар или да вземем аклиматизирания Гара за 200 хилки и да го продадем за 2 милиона? Единият не направи нищо в Левски, а другият вкара 26 парцала за един полусезон! Нека за домашно да остане да решим кое е по-добре. Ако, разбира се, целта не е просто да си мрънкаме като момиченца.